Najdu si někdy někoho?

Anonymní
19.6.21 20:16

Najdu si někdy někoho?

Zdravím všechny uživatelky/uživatele a omlouvám se, ale raději svůj dotaz položím anonymně.

Začala bych tím, že je mi 28 let a všechny mé vztahy poslední dobou rychle končí stejným způsobem. Abych to řekla upřímně, bojím se, že zůstanu sama nebo že se toto bude opakovat stále dokola. Nechci být sama, jsem nešťastná a potřebuji vedle sebe někoho.

Měla jsem jeden delší vztah (4 roky), který skončil tím, že se partner vrátil k bývalé přítelkyni. Další vztah skončil po 3 měsících s tím, že partner není připraven na vztah po rozvodu. Tímto nepřipravením na vztah dále skončili ještě další 2 „vztahy“.

Potřebovala bych od Vás radu, zda se někomu stávalo něco podobného a zda to mělo šťastný konec. Nebo co třeba dělat jinak. (Podotýkám, že nejsem žádná stíhačka, hysterka, kráva nebo hloupá žena) ¨

Prosím nepište rady, at se naučím žít sama se sebou, snažím se o to, ale bohužel to nejde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5640
19.6.21 20:23

Máš nějaké koníčky? Co přátelé, šlo by přes ně někoho poznat? Co práce, potkáváš tam muže? A k seznamce se stavíš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
19.6.21 20:27

„Prosím nepište rady, at se naučím žít sama se sebou, snažím se o to, ale bohužel to nejde.“

Ja to teda napsat chtela. Nezlob se, ale bez toho se pravdepodobne nikam neposunes. To, ze neumis byt sama, se pak v chovani po seznameni s nekym novym promitne, i kdyz ty to treba nevidis.

A krom tehle nevyzadane rady se nic poradit neda, protoze jsi nenapsala ani jeden jediny detail, jak „vztahy“ vypadaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 20:28

Kamarádů mám dost, ale bohužel nikdo s kým bych chtěla vztah a vztahům v práci bych se raději po špatné zkušenosti vyhnula. Na seznamkách jsem právě potkala jen chlapy, kteří právě měli nějaký problém, například nevyřešený vztah nebo se prezentovali uplně jinak než jací byli. Je to prostě začarovaný kruh.

• Citovat
  • Upravit
403
19.6.21 20:28

Ta věta “nepište, ať se naucim žít sama se sebou “ je ten problem. Musíš si uvědomit, že partner není nikdo, kdo tě má doplnit. Jakmile budeš spokojená sama se sebou, tak budeš přitahovat stejné lidi. Také jsem měla podobné zkušenosti. Pak jsem začala pracovat sama na sobě, byla jsem šťastná sama se sebou a přišel do mého života nejlepší člověk. Všechno začíná u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 20:30

Myslím si, že navenek působím tak, že jsem nezávislá a dokážu se postarat sama o sebe. Takže to není tak, že bych byla k partnerovi „přilepená“. Mám vlastní zájmy a nevadí mi, ani když ten druhý má své zájmy.

Vztahy probíhali tak, že vše bylo v pohodě a najednou se něco zlomilo a oni si uvědomili, že vlastně nechtějí vztah, chtějí bývalku, manželku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.21 20:33

Tou větou „nepiště at se naučím žít sama se sebou“ jsem myslela třeba bydlení. Já nechci být v životě sama, byla jsem dost dlouho sama. NAvíc nezvládám hlavně noci, kdy jsem hrozně smutná, že musím spát sama

• Citovat
  • Upravit
942
19.6.21 20:40

Pokud nebudes spokojena sama se sebou nebudes spokojena s nikym a tim padem ani oni s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.6.21 21:23

Dej tomu cas.On ten pravy prijde.Rika se, ze nekdy lepsi byt sama nez s nejakym deb… :think: Za kazdou cenu taky nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
19.6.21 21:35

Pokuť ti jde o to nebýt sama, nebuď tak náročná. Vyber si partnera, který někoho chce a né toho s hezkým tělem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
19.6.21 21:38

Já se seznámila šťastně na seznamce. Úplně bych to nezavrhovala. Je to jeden ze způsobů seznámení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.6.21 22:20

Najdes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 22:27

Mam ale strach, že to dopadne stejne :,(

• Citovat
  • Upravit
9006
19.6.21 22:29
@Anonymní píše:
Mam ale strach, že to dopadne stejne :,(

Nedopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
19.6.21 22:42
@Anonymní píše:
Tou větou „nepiště at se naučím žít sama se sebou“ jsem myslela třeba bydlení. Já nechci být v životě sama, byla jsem dost dlouho sama. NAvíc nezvládám hlavně noci, kdy jsem hrozně smutná, že musím spát sama

vis, kolik zen ve vztahu spi samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria