Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
přijde ti to fér vůči tvému stálému partnerovi? Představ si, že by to bylo naopak - jak by ses cítila ty? Já bych to teda utnula - jednou pro vždy a hotovo. ![]()
Utnout, když to doma klape, tak proč zbytečně pokoušet… Pak budeš litovat.
Taky nechápu, ze kdyz to doma klape, tak proc milenec. Navic takovy, ze te ani sex. nepritahuje…?!
Mimochodem-ani tak nevidim reseni v tom, mit milence. Ja nikdy milence nemela, ovsem milenka jsem byla. Nooo, ja bych ho uz nekontaktovala a smazala sii cislo, iz hlavy. Pro pripad dalsi opilosti. Jo a taky nevidim smysl v tom, mit ho jen jako kamose na pokec o zivote. To snad ani z byvaleho partnera nnejde..
@ivulinaM píše:přijde ti to fér vůči tvému stálému partnerovi? Představ si, že by to bylo naopak - jak by ses cítila ty? Já bych to teda utnula - jednou pro vždy a hotovo.
Představovat si nemusím, stačí si vzpomenout a ne jen jednou. Takže tak.
@Anonymní píše:
Tak to bych asi taky běhala ![]()
@Anonymní píše:
pořád si myslím, že oplácet nevěru nevěrou není řešení
Pokud vám to doma teď klape, tak bych to prostě nepokoušela a nechala to plavat ![]()
Asi to tak zhave doma nebude kdyz si mela potrebu ho znovu kontaktovat. A takovej znamejch se kterymi muzes poplkat o zivote by se naslo. Jitreni starych ran. Milenec se zachoval spravne, respektoval tvoje rozhodnuti to skonci, ty se mu pak ozves ze o tebe nebojoval a vlastne ho ani nechces? Tak co chces? A vuci manzelovy- nemas vycitky?
Z tvého popisu mi ani tak nepříjde, že by ti až tak moc chyběl..a uražená ješitnost - tos zažila asi i ty, když ani nazabojoval - možná to máš stále v sobě a chceš nějakou odplatu nebo tečku, za tím celý případem. ![]()
No, je vidět že milenec asi není žádný pako když ví, jak se chovat a pokud si rozumíte, tak proč byste nemohli zůstat kamarádi?
Pokud si si absolutně jistá, že se to mezi váma nikdy nevrátí do postele, tak jako kamaráda klidně. Ale musíš si být jistá tím, že o něj stojíš jen jako o kamaráda a nejedná se o nějakou zamilovanost nebo tak. Potom bych to utnula (pokud si v současném vztahu zcela spokojená)…
Chtěla bych slyšet další nezávislé názory na svoji „situaci“

Samozřejmě jsem mu vykecala jak mě štve, že se nesnažil a blá, blá, blá
Podotýkám, že mi chybí jako přítel, ale jakákoliv sexuální přitažlivost je z mojí strany nulová a manželem to klape.
Přijde mi trapné neodepisovat a jak jsem psala, opravdu jsem si jej vážila jako člověka a chybí mi jeho názory a osobní rozhled, ale nevím jestli to není jen hnípání živé rány
a není lepší to definitivně utnout, už kvůli našim partnerům 
Před téměř rokem jsem si našla milence na sex, proč a jak nechci moc pitvat. Byli jsme spolu 3/4 roku a dost si rozuměli, ani tak ne v sexu, jako v tom ostatním. Myslím, že jsme byli velmi dobrými přáteli s „benefity“.
Jenže já po tom 3/4 roce zjistila, že za plotem tráva zelenější není a stejně to co mám doma je to nejlepší a s milencem se rozešla. Dost mi chyběl, nestihli jsme si ani osobně promluvit, oba jsme chtěli, ale on pak cuknul a z jednoho emailu jsem mezi řádky vyčetla uraženou ješitnost, takže email jsem zrušila a ukončila kontakt.
Měsíc mi vrtalo hlavou, že se mě tak rychle vzdal, ani nezabojoval, i když tak jsme byli domluveni už na začátku, takže se vlastně zachoval rozumně a dospěle
No a já blbka se po měsíčním mlčení opila a pod tíhou nějaké stupidní chvilky mu poslala smajlíka…a co čert nechtěl zrovna byl v práci a volal mi
Druhý den mi psal jak mi je, odepsala jsem, omluvila se, on napsal, že mě má moc rád. Nereagovala jsem.
Po týdnu další sms, teď zase po týdnu další. Neodepisuji
No a jde o to, že bych si dokázala představit, že se jednou za dva, tři měsíce sejdeme, poplkáme o životě a hezky zase domů
Co myslíte dámy a pánové???