Kontryhelový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
27.12.12 22:47

@Freetibet Tak uvidíš, ono to přijde samo, radši vydrž co nejdýl netestovat, stejně to tím neurychlíš/neovlivníš. ;)
Se máš, že už jste dost zabezpečení a i muž rozhodnutý, že takhle můžete s radostí očekávat, já se na tu fázi tak hrozně těším, už aby to bylo. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
27.12.12 22:50

@Litta no rozhodne uz nejsme nejmladsi a pritel uz dokonce dve deti ma, ja se hrozne moc tesim, uz jsem „zrala“ tak dva roky, ale az letos jsme se rozhodli, ze uz je cas. :mrgreen: kdyz jsem otehotnela v zari, mohli jsme se zblaznit radosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.12.12 22:59

@Freetibet Tak to tím víc držím palce, aby to co nejdřív vyšlo a bylo všechno v pořádku, zasloužiš si to. :hug:
My právě relat. dost času ještě máme, tak to tak musím brát a zatím se starat, aby fungovalo to ostatní, i když nastartovaná jsem jak blázen - přitom mě děti nikdy moc nebraly. Hormony přebily celé moje dosavadní smyšlení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
27.12.12 23:03

@Litta presne ja jsem deti do 30ti nechtela, pak se neco zlomilo :mrgreen: holt hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.12.12 08:38

@Freetibet Tak jsem to nevydržela (na grafu za sebou 3× 36,8 a předtím nepřerušené stoupání od 35,9) a testla jsem. Je tam jen /, což je ale očekávaný výsledek, neboť to znamená, že kontryhel mi nejspíš prodloužil luteálku! :potlesk: Někdy jsem měla i 8 dní, pokud jsem dobře analyzovala ovulaci, teď jsem 12DPO a nikde nic. Pokud je chyba jinde, tak už to tak veselé není, ale nepřijdu si nějak výrazně jinak než vždycky, třeba mi to zrovna náhodou vyšlo hezky, ale snad to tak bude i nadále. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.12.12 12:54

@Litta Hele, naměřené hodnoty nejsou vůbec důležité. Někdo má poovulační 37 a někdo 36.6. Důležitá je křivka, nikoliv naměřená teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.12.12 13:17

@gabi.design Jojo, já právě vím, ale radši jsem to testla, přecejen žádný náznak klesání, jen prudké stoupání a pak pořád stejná vysoká teplota a relativní zpoždění. Já nesnáším nejistotu, takže koukat na křivku a přemýšlet, jestli mám se školou seknout rovnou, nebo si ještě dát vínko, to mě moc neba. :lol:
Jen si připadám jak blázen - zkoumám to jako antikoncepci, ale nakonec se pořád pozoruji, jestli náhodou něco - první půlku doufám, že se to nějak vytvoří samo, druhou slibuji, že ještě dva roky počkám. :lol:
A jak je Tobě? Zatím vše v pohodě? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.12.12 13:28

@Litta Jojo, u nás všechno v nejlepší pořádku, naštěstí. Snad to tak bude i dál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.12.12 16:23

Tak jo, luteálka z nějakých 9 až 11 dní teď byla 14. Možná náhoda, možná moc pomerančovýho džusu (prý citron a kyselý okurky oddalují, tak třeba tohle funguje taky :lol: ), nejspíš kontryhel. 8) A BT je hustá věc, naprosto čistá křivka, přestože někdy měřená i o tři hodiny spánku později, asi mi to tak neskáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.13 16:00

Ahoj. potřebovala bych poradit. jak pít kontryhelový čaj. může se pít celý cyklus nebo jen do ovu? a když přešně nevím kdy mám ovu? chtěla bych srovnat cyklus, snažíme se o mimi.
jaké s tím máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
9452
4.6.13 16:08
@Anonymní píše:
Ahoj. potřebovala bych poradit. jak pít kontryhelový čaj. může se pít celý cyklus nebo jen do ovu? a když přešně nevím kdy mám ovu? chtěla bych srovnat cyklus, snažíme se o mimi.
jaké s tím máte zkušenosti?

Ahoj ja četla, že se má pit po skončeni menstruace-až do ovulace-zhruba 14dni v mesici.Me nepomohl. Otehotnela jsem po caji na neplodnost-po mesici uživani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.13 16:09

@nikynkaa z čeho se skládá čaj na neplodnost??

• Citovat
  • Upravit
4833
4.6.13 16:11

Nektere zdroje uvadeji od prvniho dne cyklu do ovulky, jine cely cyklus a nekdo od ovulky do zacatku krvaceni. Ja jsem projela na kontryhelu cely cyklus a akorat mi to posunulo ovulku z 20.dne na 9.den. Pak jsem jen pila od prvniho dne do ovulky. Pokud ho budes pit cely cyklus a budes tehotna, tak to mimi nijak neohrozi. Jde to vygooglit. :)
Ovulka se zjisti merenim BT nebo ovulacnima testama, ale chce to merit nebo delat testy minimalne 3 mesice, abys zjistila kdy ovulujes. Pak uz to bude jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
4.6.13 16:11
@Anonymní píše:
@nikynkaa z čeho se skládá čaj na neplodnost??

Ja ted nejsem doma, jsem v knihovne na verejnem netu.Jak dorazim domu tak ti opisu slozeni-dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.13 16:24

@nikynkaa ok děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat