Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aasterix, cajik pij v prvni polovine cyklus, od prvniho dne ms az do ovulace. Ja jsem si jeste koupila Femigard, tak verim, ze se po bylinkach konecne zadari.
Jinak o cystach jsem cetla toto. Kdyz uz se telo nezvlada samo cistit, tak si ty ruzne svinstva uklada prave ve forme cyst. Takze bych ti doporucila detoxikovat organismus a zit a jist zdrave.
cernus, já jsem už čistila organismus různě, piju stále bylinky a nějak se pořád nedaří
ale teď už jsem konečně přesvědčila přítele, takže pujde na spermiogram
A byla jsem i u léčitelky a ta se zabývá hlavně neplodností, za 20 let praxe se díky ní narodilo asi 3000 dětí je to teta mé známé, no a ta mi řekla, že mám zablokované nadledvinky, nebo tak nějak a neproudí mi z nadledvinek výživa do dělohy a tak i když otěhotním, tak to po 3 dnech nebo brzy odejde, tak mi to zprůchodnila. Je to asi 2 měsíce
tak uvidíme. A jinak tob taky držím
aby se zadařilo ![]()
Ahoj aasterix, hodně jsem o bylinkách četla a upozorňovali, že se to nemá s bylinkama přehánět hlavně pít jen jeden druh čaje když chceš začít pít jiný tak ten druhý přestat pít. Může to mít vedlejší účinky ![]()
jinak já jen pila kontryhel od MS do ovulky jak psala Cernus a brala k.listovou. Femigar ten taky holky hodně chválí.A i vitamím E. Nedostatek vitamínu E snižuje plodnost mužů i žen.
Ahoj Raduš, no měě právě ta léčitelka vitamín E nedoporučovala, říkala, že když se s ním předávkuješ, tak to může být hodně nebezpečné. No já ty čaje píšu vždy jen s radou, takže opatrně, teď pijeme s přítelem kakost smrdutý, na doporučení paní léčitelky. Tak jsem sama zvědavá
A vy jste se snažili o mimi jak dlouho? A zabral ti tedy ten čajík a k.listová?
Ahoj chtěla bych se zeptat, když by se ten čajík z kontryhele pil i v druhe polovine ms myslíte že by to případnému plodu mohlo ublížit?
Ppaleo, mrkni sem:
http://www.bonella.cz/…-obecny.html
na kontryhel v tehu pisi o dvou nazorech. ![]()
Aasterix, budu drzet palecky, aby vam to vyslo.
Uz se snazite opravdu dlouho.
Na detoxikaci je dobre si davat treba jednou dvakrat do mesice pust, den nic nejist a hooodne pit. Ono je to tezke, i kdyz se clovek snazi jist zdrave, tak i ve vzduchu spousta sajrajtu, od kterych se telo musi vycistit.
Ahoj já jsem otěhotněla hned napoprve na začátku léta,ale na konci prázdnin jsem o mimi přišla
tak jsem po potratu začala užívat kontryhel aby vajíčka dobře dozravala a užívat k.listovou mám za sebou 2 měsíce snažení a teď čekám na MS zatím mám 2 dny zpoždění tak se uvidí
k. listovou beru pořád. Ano taky jsem četla že prý nadbytek vitamínů je ještě horší než nedostatek.Jinak když by jsi zašla na odběry krve tak by ti mohli zjistit jestli nemáš náhodou nadbytek vitamínů nebo ti nějaký chybí.
ahojky Cernus, děkuji
no je to už dost dlouhá doba, člověk je už z toho celý na nic, všichni známí maj mimi, nebo jsou těhu a ještě se všichni v okolí ptají, tak co, kdy budete mít miminko. Člověku se z toho někdy chce
ale věřím, že to brzy přijde, přítel by konečně příští týden měl jít na spermiogram, tak zase budeme kousek dopředu ![]()
Ahojky Raduš, tak to je mi moc líto
no dneska jsem byla u doktora s tím močovým měchýřem a tak mi dal antibiotika a nějaké tabletky na posílení močového měchyře, tak snad to zabere a budu mít konečně klid.Byla jsem na odběrech krve, ale kvůli hormonům a ty mám v pořádku, původně jsem měla minimálně zvýšený prolaktin,ale ten už je v pořádku. No ten očistný den, bych si jednou za čas dát mohla, to je fakt ![]()
Takže 250 ml ráno 250 ml večer až do ovu? Když se snažíme o otěhotnění?
ahoj holky.. rada bych obzivla tuto diskuzi a zeptala se jestli mi kontryhelovycajik pomoze ja pri namdernem krvaceni…-mesic v kuse ![]()
1simona1 píše:
ahoj holky.. rada bych obzivla tuto diskuzi a zeptala se jestli mi kontryhelovycajik pomoze ja pri namdernem krvaceni…-mesic v kuse
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, taky se s přítelem snažíme o mimi, už rok a 8 měsíců a antikoncepci neberu už dva roky skoro a pořád nic
Jak se tedy ten čajík má pít? můžu ho pít celý měsíc, nebo jen od začátku menstruace po ovu a pak zase přestat a začít až od menstruace?
Já piju s přítelem čaj KAKOST SMRDUTÝ každý večer hrnek, poradila mi to léčitelka, že to posiluje vajíčka u žen a u mužů spermie. Akorát teď mám už od předešlé menstruace´problém asi s močovým měchýřem, už skoro měsíc mám nutkání na wc, jen se vyčůrám a musím za chvíli zase, a potom je chvíli klid a nanovo, tak nevím, raději si s tím zajdu k lékaři. A co se týká příznaků těhu, tak ty mám taky, už asi dva měsíce, možná i déle, mi při malém zmáčknutí z pravé bradavky teče mléčná tekutina, to jsem byla u doktora, a ten mi řekl, že těhu nejsem, že mám nízkou sliznici, tak mě poslal na ultrazvuk s prsama a tam mi našly neškodné cisty.No jsem z toho všeho zmatená