Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je tu některá, které pomohl kontryhel po revizi i s tím, že jste krváceli jen krátce? Já krvácela asi jen 4 dny a pak asi další 4 dny jen stylem že celý den nic a pak jen malá sraženinka a pak zase den nic a zase sraženinka… Teď jsem 12 dní po revizi a už druhý den nenosím ani vložku, takže paráda… Nevím jestli za to může kontryhel, který jsem pila od druhého dne od revize kdy mě propustili domů, nebo si s tím tělo samo poradilo a revizi udělali dobře.
Akorát je pravda, že já ten kontryhel pila i 4-5× denně (a piju furt) protože mi hrozně chutná oslazený
Ikdyž vím, že bych měla dodržet ty 2-3× denně jak píšou… Jsem zvědavá kdy mi přijde první menstruace, jestli na to takové množství kontryhelu bude mít vliv ![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi, a chci zeptat. Sladite kontryhelovy čaj ? Dávám si do nej med a citron, tak jestli to něčemu nevadí. Děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi, a chci zeptat. Sladite kontryhelovy čaj ? Dávám si do nej med a citron, tak jestli to něčemu nevadí. Děkuji.
Nesladím, nic do něj nedávám. Bylinkové čaje mi slazené nechutnají. Ale myslím, že mu to nevadí. Jen med se dává až do vychladleho čaje, aby se nezničily teplotou cenné látky ![]()
Takže myslíš, že když dám med to horkého čaje, že potom nebude tak účinný ? ![]()
A Tobě kontryhel pomohl ? ![]()
@Anonymní píše:
@chs.jasminTakže myslíš, že když dám med to horkého čaje, že potom nebude tak účinný ?
A Tobě kontryhel pomohl ?
Caj učinný bude, ale celkově se bylinné čaje nemají zalévat uplně horkou vodou, ale ideálně tak 80°C a med dávat až do tak teplého čaje, který piješ - jinak se varem poškodí cenné látky medu.
Já ho používám kolem menstruace - pomáhá mi. Celkově pro upravu cyklu a na ženské potíže ![]()
Děkuji za cenné info. ![]()
Já bych ho chtěla na otěhotnění. Snažíme se 7 měsíců. Ale při ms jde ze mě málo sliznice, a tak si myslím, ze se kvůli brzdí sliznici nedaří. Mám za sebou i jeden potrat v 6tt. ![]()
@Anonymní píše:
@chs.jasminDěkuji za cenné info.
Já bych ho chtěla na otěhotnění. Snažíme se 7 měsíců. Ale při ms jde ze mě málo sliznice, a tak si myslím, ze se kvůli brzdí sliznici nedaří. Mám za sebou i jeden potrat v 6tt.
Zkoušela jsi vitam E? Je na podporu krvetvorby a prokrvení právě sliznic. Jen pozor, jakmile budeš mít pozitivní TT, tak hned vysad - aby se neudělal hematom a plod pak s sebou nevzal.
Za zkoušku nic nedáš ![]()
@chs.jasmin Nene, nezkoušela. Začala jsem teď ten kontryhel, a beru listovku a mamavit. No a přítel baští selzink.
Po potratu jsem tři měsíce, tak doufám, že se brzy zadaří. Kdyby to teď vyšlo, měli bychom miminko na Vánoce. ![]()
@Anonymní píše:
@chs.jasmin Nene, nezkoušela. Začala jsem teď ten kontryhel, a beru listovku a mamavit. No a přítel baští selzink.Po potratu jsem tři měsíce, tak doufám, že se brzy zadaří. Kdyby to teď vyšlo, měli bychom miminko na Vánoce.
Držím pěsti, aby se brzy zadařilo a vše mělo dobrý konec ![]()
Ahoj všem, já bych chtěla jen sdílet, že mi čaj pomohl!
S manželem jsme se snažili asi půl roku, brala jsem už listovku, ale pak jsem jeden cyklus začala pít čaj (a to se mi ani nepovedlo třeba úplně každý den) a šup, maličké je ve dvanáctém týdnu ![]()
Tak jen všem přeji neztrácet naději, věřím, že bude ten pravý čas ![]()