Kontryhelový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3281
1.2.16 14:19

Ahoj holky,

je tu některá, které pomohl kontryhel po revizi i s tím, že jste krváceli jen krátce? Já krvácela asi jen 4 dny a pak asi další 4 dny jen stylem že celý den nic a pak jen malá sraženinka a pak zase den nic a zase sraženinka… Teď jsem 12 dní po revizi a už druhý den nenosím ani vložku, takže paráda… Nevím jestli za to může kontryhel, který jsem pila od druhého dne od revize kdy mě propustili domů, nebo si s tím tělo samo poradilo a revizi udělali dobře.

Akorát je pravda, že já ten kontryhel pila i 4-5× denně (a piju furt) protože mi hrozně chutná oslazený :mrgreen: Ikdyž vím, že bych měla dodržet ty 2-3× denně jak píšou… Jsem zvědavá kdy mi přijde první menstruace, jestli na to takové množství kontryhelu bude mít vliv 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 11:25

Ahoj holky, oživuji diskuzi, a chci zeptat. Sladite kontryhelovy čaj ? Dávám si do nej med a citron, tak jestli to něčemu nevadí. Děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
16953
11.3.19 12:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi, a chci zeptat. Sladite kontryhelovy čaj ? Dávám si do nej med a citron, tak jestli to něčemu nevadí. Děkuji. :)

Nesladím, nic do něj nedávám. Bylinkové čaje mi slazené nechutnají. Ale myslím, že mu to nevadí. Jen med se dává až do vychladleho čaje, aby se nezničily teplotou cenné látky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 12:41

@chs.jasmin

Takže myslíš, že když dám med to horkého čaje, že potom nebude tak účinný ? :D
A Tobě kontryhel pomohl ? :)

• Citovat
  • Upravit
16953
11.3.19 12:47
@Anonymní píše:
@chs.jasminTakže myslíš, že když dám med to horkého čaje, že potom nebude tak účinný ? :D
A Tobě kontryhel pomohl ? :)

Caj učinný bude, ale celkově se bylinné čaje nemají zalévat uplně horkou vodou, ale ideálně tak 80°C a med dávat až do tak teplého čaje, který piješ - jinak se varem poškodí cenné látky medu.

Já ho používám kolem menstruace - pomáhá mi. Celkově pro upravu cyklu a na ženské potíže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 12:54

@chs.jasmin

Děkuji za cenné info. :)
Já bych ho chtěla na otěhotnění. Snažíme se 7 měsíců. Ale při ms jde ze mě málo sliznice, a tak si myslím, ze se kvůli brzdí sliznici nedaří. Mám za sebou i jeden potrat v 6tt. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.19 12:55

@chs.jasmin
Mělo tak byt nižší. :D

• Citovat
  • Upravit
16953
11.3.19 13:02
@Anonymní píše:
@chs.jasminDěkuji za cenné info. :)
Já bych ho chtěla na otěhotnění. Snažíme se 7 měsíců. Ale při ms jde ze mě málo sliznice, a tak si myslím, ze se kvůli brzdí sliznici nedaří. Mám za sebou i jeden potrat v 6tt. :)

Zkoušela jsi vitam E? Je na podporu krvetvorby a prokrvení právě sliznic. Jen pozor, jakmile budeš mít pozitivní TT, tak hned vysad - aby se neudělal hematom a plod pak s sebou nevzal.
Za zkoušku nic nedáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 13:09

@chs.jasmin Nene, nezkoušela. Začala jsem teď ten kontryhel, a beru listovku a mamavit. No a přítel baští selzink. :) Po potratu jsem tři měsíce, tak doufám, že se brzy zadaří. Kdyby to teď vyšlo, měli bychom miminko na Vánoce. :)

• Citovat
  • Upravit
16953
11.3.19 13:36
@Anonymní píše:
@chs.jasmin Nene, nezkoušela. Začala jsem teď ten kontryhel, a beru listovku a mamavit. No a přítel baští selzink. :) Po potratu jsem tři měsíce, tak doufám, že se brzy zadaří. Kdyby to teď vyšlo, měli bychom miminko na Vánoce. :)

Držím pěsti, aby se brzy zadařilo a vše mělo dobrý konec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.19 13:39

@chs.jasmin Děkuji. Snad už budu za měsíc hlásit dobré zprávy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5
25.11.22 13:06

Ahoj všem, já bych chtěla jen sdílet, že mi čaj pomohl!
S manželem jsme se snažili asi půl roku, brala jsem už listovku, ale pak jsem jeden cyklus začala pít čaj (a to se mi ani nepovedlo třeba úplně každý den) a šup, maličké je ve dvanáctém týdnu :oops:

Tak jen všem přeji neztrácet naději, věřím, že bude ten pravý čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital