Kontryhelový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9452
4.6.13 16:31

Tak caj na neplodnost je podle receptu p. Bozeny Kamenicke. Slozeni:řebříček nať, šípek nať, mateřídouška nať, dobromysl nať, hluchavka nať, truskavec nať, heřmanek květ, čekanka nať, jitrocel list.Jo a byla to koupena smes bylin-uz namychanych v sacku. Stalo me to 55KC-109gramu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.13 16:36

@nikynkaa děkuji zkusím si ho sehnat.

• Citovat
  • Upravit
leuska111
17.9.13 14:45

dotaz

Ahojky holky posledni mesicky jem mela 5.9.2013 do 9.9 a ted uz zase 3 den me blbnou mesicky chvili je mam pak zase nic a piju kontryhelovy caj muze to byt s toho nebo nebo ne. dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
leuska111
17.9.13 14:47

Jeste ktomu me boli bricho a je mi jak kdyby na zvraceni

• Citovat
  • Upravit
4.1.14 21:05

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat: piju kontryhelový čaj od začátku menstruace po celé období. Teprve 1. měsíc. Jakmile mně vynechala menstruace přesttala jsem ho pít. Takže je to cca 14 dní co jsem ho pila v těhotenství. Mohlo se něco stát??? děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
4.1.14 21:40
@leuska111 píše:
Ahojky holky posledni mesicky jem mela 5.9.2013 do 9.9 a ted uz zase 3 den me blbnou mesicky chvili je mam pak zase nic a piju kontryhelovy caj muze to byt s toho nebo nebo ne. dekuji za odpovedi

Ahoj, ano kontryhelový čaj může narušit cyklus, ne každé sedne. Správně by se měl pít od prvního dne cyklu do cca poloviny, pokud nevíš kdy je ovulace. Pokud ti narušuje cyklus, přestala bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.1.14 17:52

Ahoj holky tak tyden piju kontryhel a teprve dneska mi konečně přestali ms měla jsem je dost dlouho před tim jsem brala DP takže jsem to měla rozhazené měla jste to taky některá že vám čajík pomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 19:05

Ahoj, musela jsem ho přestat pít, dělal mi opravdu špatně. Pořád jsem špinila, bolesti břicha, průjem,,,chtěla jsem, aby se mi upravila ms po sp, ale bylo to ještě horší.

• Citovat
  • Upravit
82
28.1.14 10:08

Ahoj holky začala jsem pít před 2dny (začátek MS) kontryhel a děsně mě z něho bolí vaječníky jakoby takový tlak. Máte s tím některá zkušenost? Mám pravidelný cyklus relativně bez bolesti, chtěla jsem to jen na urychlení „těhu“ :-) :-) prosím o Vaše názory…asi na to prdím a pít ho nebudu bo ty bolesti fakt nejsou příjemné…Než si to nějak rozházet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 17:20

Ahoj, no tak já s ním mám špatné zkušenosti, mě ms rozhodil a také jsem ji měla pravidelnou, ale měla jsem bolesti, tak kvůli ním. Jo a také mě po něm bolely hrozně prsa. Jinak zkus vitamin E, brala jsem ho já i manžel a otěhotněla jsem hned a to 3krát. Když jsem ho nebrala, tak se nedařilo. Mám tři krásné kluky :)

• Citovat
  • Upravit
217
28.1.14 20:08

Ahoj holky, tak se taky přidávám. Čaj jsem tento měsíc pila poprvé - od začátku MS pár dní. Teď mě již několikátý den bolí prsa a v podbřišku. MS mám nepravidelnou (bez injekce či hormonů prakticky nepřichází) a ovulku taky nemám. Nikdy předtím jsem takové bolesti taky neměla, takže ho asi přestanu pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.1.14 00:39

Máte prosím přímo tip na obchod? Odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
29.1.14 06:46

@x.Luca.x a co když je to právě to, že ten čajík začíná pomáhat a tam dole se ti to dává dokupy??? Počkala bych, čajík bych zkusila opravdu celý cyklus- to jest od prvního dne MS do ovulky/nebo prostě 14 dní/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
29.1.14 06:46

@Kachidlo v jakékoliv lékárně ho koupíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.1.14 14:30

Tak dneska jsem ten kontryhel zkusila znova a nic mě nebolí, takže to možná byla shoda náhod?! Budu zkoušet dál a uvidíme :-) holky díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí