Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak caj na neplodnost je podle receptu p. Bozeny Kamenicke. Slozeni:řebříček nať, šípek nať, mateřídouška nať, dobromysl nať, hluchavka nať, truskavec nať, heřmanek květ, čekanka nať, jitrocel list.Jo a byla to koupena smes bylin-uz namychanych v sacku. Stalo me to 55KC-109gramu.
Ahojky holky posledni mesicky jem mela 5.9.2013 do 9.9 a ted uz zase 3 den me blbnou mesicky chvili je mam pak zase nic a piju kontryhelovy caj muze to byt s toho nebo nebo ne. dekuji za odpovedi
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat: piju kontryhelový čaj od začátku menstruace po celé období. Teprve 1. měsíc. Jakmile mně vynechala menstruace přesttala jsem ho pít. Takže je to cca 14 dní co jsem ho pila v těhotenství. Mohlo se něco stát??? děkuji za odpověď
@leuska111 píše:
Ahojky holky posledni mesicky jem mela 5.9.2013 do 9.9 a ted uz zase 3 den me blbnou mesicky chvili je mam pak zase nic a piju kontryhelovy caj muze to byt s toho nebo nebo ne. dekuji za odpovedi
Ahoj, ano kontryhelový čaj může narušit cyklus, ne každé sedne. Správně by se měl pít od prvního dne cyklu do cca poloviny, pokud nevíš kdy je ovulace. Pokud ti narušuje cyklus, přestala bych ![]()
Ahoj holky tak tyden piju kontryhel a teprve dneska mi konečně přestali ms měla jsem je dost dlouho před tim jsem brala DP takže jsem to měla rozhazené měla jste to taky některá že vám čajík pomohl?
Ahoj, musela jsem ho přestat pít, dělal mi opravdu špatně. Pořád jsem špinila, bolesti břicha, průjem,,,chtěla jsem, aby se mi upravila ms po sp, ale bylo to ještě horší.
Ahoj holky začala jsem pít před 2dny (začátek MS) kontryhel a děsně mě z něho bolí vaječníky jakoby takový tlak. Máte s tím některá zkušenost? Mám pravidelný cyklus relativně bez bolesti, chtěla jsem to jen na urychlení „těhu“
prosím o Vaše názory…asi na to prdím a pít ho nebudu bo ty bolesti fakt nejsou příjemné…Než si to nějak rozházet..
Ahoj, no tak já s ním mám špatné zkušenosti, mě ms rozhodil a také jsem ji měla pravidelnou, ale měla jsem bolesti, tak kvůli ním. Jo a také mě po něm bolely hrozně prsa. Jinak zkus vitamin E, brala jsem ho já i manžel a otěhotněla jsem hned a to 3krát. Když jsem ho nebrala, tak se nedařilo. Mám tři krásné kluky ![]()
Ahoj holky, tak se taky přidávám. Čaj jsem tento měsíc pila poprvé - od začátku MS pár dní. Teď mě již několikátý den bolí prsa a v podbřišku. MS mám nepravidelnou (bez injekce či hormonů prakticky nepřichází) a ovulku taky nemám. Nikdy předtím jsem takové bolesti taky neměla, takže ho asi přestanu pít.
@x.Luca.x a co když je to právě to, že ten čajík začíná pomáhat a tam dole se ti to dává dokupy??? Počkala bych, čajík bych zkusila opravdu celý cyklus- to jest od prvního dne MS do ovulky/nebo prostě 14 dní/
Tak dneska jsem ten kontryhel zkusila znova a nic mě nebolí, takže to možná byla shoda náhod?! Budu zkoušet dál a uvidíme
holky díky za info ![]()