Kontryhelový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
29.1.14 20:35

@MirkaVai myslíš? příští cyklus zkusím znovu, je možné, že se tělo dává do kupy, nevadí mi ani tak to pobolívání břicha jako spíše ta bolest prsou, ale už jsem toho zažila a zkusila hodně, takže vytrvám…co bych pro mimi neudělala, že? :D díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
30.1.14 02:36

No holky, tak to tady čtu a taky písnu. První měsíc piju kontryhel a už asi 14 dní špiním a sem tam mě „rejpne“ v podbřišku :( do doby než jsem ho začala pít, jsem místo MS měla tak jednodenní špinění a hotovo, mám PCO a pořád krásně narostlou sliznici, tak jsem si říkala, jestli jí už není moc :) a tělo se jí pomalinku nezbavuje. Včera mi to nedalo a šla jsem k dr. udělala ultrazvuk a vše v pořádku, jen ta sliznice je prý narostlá víc, než je prý u mě zvyklá :D takže netuší čím to špinění. Každopádně mi řekla, že kontryhelem to být nemůže. Tak teď nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.2.14 20:00

Ahoj holky, tak přidávám další zkušenost s tímto čajem :). Mám hodně nepravidelnou MS. Minulý cyklus byl vyvolán injekcí a tak jsem začala pít i čaj a do toho ještě brala Inofolic. Minulý týden jsem byla u doktorky na rozpis prášků na sliznici a menstruaci (Estrofem a Orgametril) s tím, že až MS po dobrání přijde, tak se mám znovu zastavit. No a v pátek přišla MS nečekaně sama od sebe 8o. Tak jsem byla u doktorky dnes znovu na nový rozpis léků a při té příležitosti jsem se jí zeptala, zda to nemohlo být tím čajem, že to přišlo samo a ona mi řekla, že jo. Je prý hodně silný a že i její babička říkala, že kontryhel a třezalka jsou zázračné bylinky, které dříve pily ženy když potrácely. Každopádně s cyklem si čaj dělá co chce :D - někomu pravidelný cyklus rozhodí a někomu zase nahodí :potlesk:. Já ho mám teď ale vysadit a počkat, jak zareaguje tělo na léky a pak klidně ať ho piju po hektolitrech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
18.2.14 12:13

Holky, nevím, zda to tady už padlo, nechce se mi to všechno číst, ale pijete to celý měsíc nebo jen do ovulace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
18.2.14 16:35

@Verunousek jen do ovulace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
18.2.14 16:42
@MirkaVai píše:
@Verunousek jen do ovulace :lol:

Presne tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.2.14 16:45

@Verunousek porad ;)

• Citovat
  • Upravit
88
19.2.14 16:04

No holky, nedávno jsem tady psala, že jsem při pití toho čaje pořád špinila, byla jsem u dr a podle vyšetření i ultrazvuku vše ok. Tak mi dala norethisteron na 10 dní a po dobrání prý přijde MS…no a ona přišla. Na to, že už asi rok mám místo MS jen jednodenní špinění to bylo překvápko. Bylo to jak zamlada, hezky 5 dní a byla to síla :roll: ale na druhou stranu jsem byla za to ráda. Jenže nevím, jestli to bylo tím čajem nebo těma práškama :,( Každopádně jsem čaj zase začala pít, tak uvidíme. :lol: Snad se začne konečně dařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
19.2.14 19:26

@Míša38 ahoj, mohlo to být i tím čajem, už jsem tu někde myslím psala, že mám nepravidelný cyklus a teď už skoro bez hormonů MS nepřichází, doktorka mi předepsala léky na sliznici a aby mi MS přišla. Mezitím jsem už několik dní čaj pila. A po dvou vzatých prášcích mi MS najednou dorazila nečekaně sama (a to navíc byly prášky na tu sliznici, na MS jsem měla brát až déle) a byla dost silná oproti jiným..vůbec jsem to nečekala a byla jsem dost překvapená a i doktorka mi říkala, že to ten čaj mohl vyvolat :-), což si myslím že i tak bylo, protože samo od sebe to přišlo naposled někdy v červenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
19.2.14 19:37

Mě teda čaj krásně srovnal MS vůbec mě nebolí a mám ju 5 dní. Ale musím ho pít prostě na ex není moc dobrej, dělám si ho hodně silnej.

• Citovat
  • Upravit
217
19.2.14 19:42

Ono právě jak komu, kdo má nepravidelný cyklus, tak ho většinou srovná a setkala jsem se i s názory těch, kteří mají naopak pravidelný cyklus, tak jim ho čaj rozhodil..mě docela chutná, ale teď jsem ho kvůli hormonům vysadila (abych toho neměla hodně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
19.2.14 19:46

Piju ho 14dní, ikdyž mám ovu až 21DC a jen večer před spaním ráno si ho udělám a sáček tam nechám luhvovat až do večera.

• Citovat
  • Upravit
217
19.2.14 19:50

Tak to musí ale být hodně silný, když se louhuje celý den :mrgreen: já mám sypaný a pila jsem ho jen pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
19.2.14 19:53

Je hodně silnej, ale já jsem si ho takhle naordinovala :mrgreen: a pomohl mě, tehle měsíc doufám, že pomůže i k oplodnění. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
217
19.2.14 19:56

Tak to budu držet palce, ať se zadaří :) já mám více zdravotních problémů, takže já ho pila spíše proto, že jsem se o něm dočetla, že pomáhá na růst děložní sliznice, což teď zrovna potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí