Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík Mireš
..já chodím po každém čají více na wc a je jedno jestli je bylinkový nebo ovocný ![]()
posílám odkaz na kontryhel
http://bylinky.webnode.cz/…la-vulgaris/ … a jestli může jít o těhotenství no někdo otěhotní i pří MS.
Ahoj Raduš! Děkuji za stránky, které jsi mi poslala. Už jsem je skoukla. No uvidíme, jak se mi s čajíkem zadaří, jestli mi alespoň pomůže srovnat MS, byla bych moc ráda kdyby to zabralo
A jsetli se můžu zeptat, Ty s manželem chcete také ještě mimíska? Mám dva raubíře 9 a 6.let a otravují mě o sestřičku a manžel by chtěl také ještě prcka. Tři roky se nám to nedaří,
tak snad třeba do Ježíška, že by se to zadařilo? Uvidíme necháme to osudu, ale nejhorší na tom je - na to nemyslet! Když to není tak jednoduchý. zatím ![]()
Ahoj Mireško,
tak to máme podobné já chci taky mimi a mám dvě děti syn 12 a dcera 10. Já už tři roky toužím po třetím,ale manžel nechtěl… nový barák pak motorka a potom přišel i o práci, ale když já jsem o mimi přád mluvila tak letos na jaře přikývl. Na začátku prázdnin na dovolené se podařilo a otěhotněla jsem, ale… v 9tt mi Dr. zjistil, že mimi zaniklo a já musela na zákrok. Byla jsem z toho hodně špatná i teď je mi z toho smutno. Tak mám teď šestinedělí no a po první MS se uvidí a pak zkusíme a snad to vyjde a bude všechno v pořádku a vytouženého mímíska se dočkáme.
Chci se tě ještě zeptat jsi i na jiné diskuzi??? 6e bych se přidala
měj se pá Raduš
Ahoj Raduš! Tak to je mi líto, že jste o mimi přišly. Ale hlavu vzhůru, ono se určitě brzy zadaří i když se říká, že v 6.nedělí by měl být půst, ale moje kamarádka do toho přišla právě v 6.nedělí a narodil se jí krásný chlapeček.Já jsem tenkrát přišla ve druhém měsíci nevědomky o tom, že jsem těhu o mimi - bylo ve mě polomrtvé a tak to muselo jít pryč. Ale po 4. měsících jsem do toho přišla znovu, celé těhotenství bylo v pořádku. Až na ten konec
zbývalo mi 7.dní do porodu a malej se mi uškrtil na pupeční šňůře: měl ji omotanou 2X okolo krku a na konci byl uzel. A doktorka mi řekla, že je se to stává jednou za sta maminek. Byla jsem z toho hodně špatná a jediný kdo mě držel nad vodou, byl manžel. A do finále nám zemřela babička. Ten rok byl dost ošklivý. Než jsem se vrátila z nemocnice, manžel vše co bylo doma připravené na mimi, tak odvezl k mamině, abych to nenašla doma. Doma jsem pak našla jen dudlíka. Ale život jde dál. Po dalších 5.měsících jsem do toho přišla znovu a doktora jsem uháněla na samé ultrazvuky a na srdíčko. Malej se narodil v termínu a byla jsem šťastná jako nikdy. A za 2 a třištvrtě roku se nám narodil další kluk… Ted se snažíme o mimi už 3.roky a stále nic
Ještě jsem zaregistrovaná na těchto stránkách http://www.mojetehotenstvi.cz/ také pod Miraška, ale nějak holky tam moc nepíšou, vyhledej si Kontryhelový čajík. Tak držím palečky, ať se Vám brzy zadaří! Zatím Ahoj Mirka ![]()
Raduš, ještě holky hodně píší o Jonášově metodě početí, prý už to i někomu vyšlo, tak tady jsou stránky http://najdise.cz/…etoda-poceti
Ahoj Miruš, …tak ty jsi si, ale opravdu zažila. Je mi z toho smutno o to víc to asi bolelo, že to už bylo na konci těhotenství. Když se to stane na začátku tak se s tím člověk vyrovná, ale už tak, když je to velké mimíško… Život jde dál jak píšeš. A ti tvoji kluci ti to deď vynahradí. ![]()
Kukla jsem na ty stránky kde jsi zaregistrovaná, tam se toho moc fakt nepíše. Děkuji za odkaz na Jonáše taky to znám, ale mě to nějak nevycházelo z ovulací ty vypočtené dny jonášovi tak jsem to nezkusila no teď jsem na to kukla a jestli dostanu MS tento víkend tak mi to zas nevyjde.Čekám vlastně na první MS po zákroku Dr. miříkal že ji dostanu do 4-6 týdnů tak uvidím
Jinak já jsem na stránkách www.babyweb.cz snažíme se-snažíme se otěhotnět. Já jsem si tam psala od srpna jak jsem byla těhotná a tyhle webka jsem našla když jsem hledala něco o zamlklém těhu. A pak začala pít kontryhel snad nám pomůže k vytouženému mimi ![]()
Měj se pěkně pá ![]()
…jo na tom babywebu jsem pod Raduš … tady bylo Raduš obsazené tak jsem přidala číslo ![]()
Kontryhel je nejvýznamnější bylinkou pro ženy, protože výborně působí na všechny „ženské“ nemoci. Uznávaný švýcarský léčitel Künzle tvrdil, že kdyby ženy hojně užívaly kontryhelový čaj v průběhu celého života, od puberty až po ukončení klimakteria, dvě třetiny všech „ženských“ operací by nebyly nutné. I známý český léčitel Josef. A. Zentrich považuje kontryhel za jednu z nejpřínosnějších bylin pro zdraví ženy. Pomáhá při menstruačních poruchách a bolestech, výtoku. Tlumí nadměrné krvácení při menstruaci a zároveň tlumí bolestivost a příznivě ovlivňuje psychiku, což kontryhel předurčuje i pro zmírnění těžkostí souvisejících s přechodem a klimakterických obtíží. Má příznivý vliv na růst děložní sliznice, upravuje menstruační cyklus - při snaze o otěhotnění se pije v první polovině cyklu do ovulace. Pro upravení mentruace a zmírnění bolestivosti a krvácivosti se pije v druhé polovině cyklu. Také při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění. Pro udržení plodu v těhotenství se pije od ukončeného 3. měsíce těhotenství. I v případě, že žena začne v těhotenství slabě krvácet, často pomůže tento čaj, v tom případě ještě s přidáním tuřínu, kokošky pastuší tobolky, přesličky, které pomáhají při zastavení krvácení. Kontryhel je velmi prospěšný zvlášť po porodu, kdy napomáhá zavinutí dělohy, hojení a proti krvácení, stejně tak i pro kojící matky, neboť zlepšuje kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování.
ahojky nevím jestli to máš po tom čaji,ale mě bolí prsa každý měsíc před Ms.tak uvidíš. ![]()
ahojky tak my se snažíme přes dva roky a čajík jsem začala pít teprve ted tak jsem zvedavá na výsledek,taky nepravidelná ms a jsem po dvou pokusích inseminace a nic.je nekdo takový? dekuji
Ahoj Raduš! Chtěla jsem se tě zeptat, zda ti funguje Baby web. Já se na něj vůbec nemůžu dostat, tak nevím proč, chtěla jsem vědět jestli je to chyba jen u nás a nebo i v okolí.
pááá
Ahojík Mireško, baby web funguje dneska jsem tam byla. Tak uvidíš zkoušej to
a nebo potom to ![]()
pá měj se pěkně
ps.Já jsem ještě kuknu
jestli tady nebudeš psát
Ahoj Raduš! Tak nevím, jsem z toho fakt na větvy!!!
Stále mi Baby web nejde a nejde. Píše mi to: Bad Request což v překladu znamená - špatné přpojení. Zkouším to každý den, ale stále se tam nemůžu dostat.
Asi brzy ten PC
. Jediná možnost, kterou mám je si dojít na firmu od které máme internet (po kabelech) a nebo mi manžel říkal, že zkusí přeinstalovat Windousy. Jinak vážně nevím proč. Tak se zatím měj a držím palečky při snaženíčku, ať se brzy zadaří..mě by MS měla dorazit teď 16.11, tak jsem zvědavá jestli nadále Kontryhelový čajík funguje i když to poslední dobou flákám. ![]()
Ahoj Miruš tak to mě mrzí že ti baby web nefunguje holky se tam teď tak rozepsali
, že nestíhám číst a odpovídat
.Já jsem dnes byla celý den u kámošky a užívala jsem si její 3měsíční dcerku. Kontryhel čaj mi už došel, ale nový jsem si nekoupila uvidím až jestli se dostaví MS nebo né
nemusela by se dostavit
tak uvidíš snad to brzo s manželem pořešíte a zase se ukážeš na babywebu
Pá měj se pěkně
Ahoj Holky! Chtěla jsem se zeptat, jselti jste nějaká po Kontryhelovém čajíku chodily dost častu čůrat? Ms jsem dostala 22.9.010 a hned druhý den co jsem se dočetla, že se má pít od MS, tak hnedka druhý den jsem ho začala pít. Čajík piji 2X denně a připádá mi, že dost po něm chodím čůrat. Užíváte ho něktrá také a chodíte po něm často na WC? A ještě se zeptám, když MS mám rozházenou a nevím kdy mám Ovulku do kterého dne mám pít Kontryhelový čajík? Je možné, když jsme s manžílkem sexíkovali 4.den MS (doznívající MS), že bych už takhle brzy mohla být těhu, když piji Kontryhel?
Děkuji za vaše odpovědi!!