Kontryhelový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mireška
27.9.10 11:04

Ahoj Holky! Chtěla jsem se zeptat, jselti jste nějaká po Kontryhelovém čajíku chodily dost častu čůrat? Ms jsem dostala 22.9.010 a hned druhý den co jsem se dočetla, že se má pít od MS, tak hnedka druhý den jsem ho začala pít. Čajík piji 2X denně a připádá mi, že dost po něm chodím čůrat. Užíváte ho něktrá také a chodíte po něm často na WC? A ještě se zeptám, když MS mám rozházenou a nevím kdy mám Ovulku do kterého dne mám pít Kontryhelový čajík? Je možné, když jsme s manžílkem sexíkovali 4.den MS (doznívající MS), že bych už takhle brzy mohla být těhu, když piji Kontryhel? :roll: Děkuji za vaše odpovědi!!

• Citovat
  • Upravit
52
27.9.10 23:52

Ahojík Mireš :-) ..já chodím po každém čají více na wc a je jedno jestli je bylinkový nebo ovocný :lol:
posílám odkaz na kontryhel
http://bylinky.webnode.cz/…la-vulgaris/ … a jestli může jít o těhotenství no někdo otěhotní i pří MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
28.9.10 12:17

Ahoj Raduš! Děkuji za stránky, které jsi mi poslala. Už jsem je skoukla. No uvidíme, jak se mi s čajíkem zadaří, jestli mi alespoň pomůže srovnat MS, byla bych moc ráda kdyby to zabralo :dance: A jsetli se můžu zeptat, Ty s manželem chcete také ještě mimíska? Mám dva raubíře 9 a 6.let a otravují mě o sestřičku a manžel by chtěl také ještě prcka. Tři roky se nám to nedaří, :-( tak snad třeba do Ježíška, že by se to zadařilo? Uvidíme necháme to osudu, ale nejhorší na tom je - na to nemyslet! Když to není tak jednoduchý. zatím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
52
28.9.10 21:30

Ahoj Mireško,
tak to máme podobné já chci taky mimi a mám dvě děti syn 12 a dcera 10. Já už tři roky toužím po třetím,ale manžel nechtěl… nový barák pak motorka a potom přišel i o práci, ale když já jsem o mimi přád mluvila tak letos na jaře přikývl. Na začátku prázdnin na dovolené se podařilo a otěhotněla jsem, ale… v 9tt mi Dr. zjistil, že mimi zaniklo a já musela na zákrok. Byla jsem z toho hodně špatná i teď je mi z toho smutno. Tak mám teď šestinedělí no a po první MS se uvidí a pak zkusíme a snad to vyjde a bude všechno v pořádku a vytouženého mímíska se dočkáme. :dance: Chci se tě ještě zeptat jsi i na jiné diskuzi??? 6e bych se přidala :-) měj se pá Raduš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireška
29.9.10 09:21

Ahoj Raduš! Tak to je mi líto, že jste o mimi přišly. Ale hlavu vzhůru, ono se určitě brzy zadaří i když se říká, že v 6.nedělí by měl být půst, ale moje kamarádka do toho přišla právě v 6.nedělí a narodil se jí krásný chlapeček.Já jsem tenkrát přišla ve druhém měsíci nevědomky o tom, že jsem těhu o mimi - bylo ve mě polomrtvé a tak to muselo jít pryč. Ale po 4. měsících jsem do toho přišla znovu, celé těhotenství bylo v pořádku. Až na ten konec :cry: zbývalo mi 7.dní do porodu a malej se mi uškrtil na pupeční šňůře: měl ji omotanou 2X okolo krku a na konci byl uzel. A doktorka mi řekla, že je se to stává jednou za sta maminek. Byla jsem z toho hodně špatná a jediný kdo mě držel nad vodou, byl manžel. A do finále nám zemřela babička. Ten rok byl dost ošklivý. Než jsem se vrátila z nemocnice, manžel vše co bylo doma připravené na mimi, tak odvezl k mamině, abych to nenašla doma. Doma jsem pak našla jen dudlíka. Ale život jde dál. Po dalších 5.měsících jsem do toho přišla znovu a doktora jsem uháněla na samé ultrazvuky a na srdíčko. Malej se narodil v termínu a byla jsem šťastná jako nikdy. A za 2 a třištvrtě roku se nám narodil další kluk… Ted se snažíme o mimi už 3.roky a stále nic :-( Ještě jsem zaregistrovaná na těchto stránkách http://www.mojetehotenstvi.cz/ také pod Miraška, ale nějak holky tam moc nepíšou, vyhledej si Kontryhelový čajík. Tak držím palečky, ať se Vám brzy zadaří! Zatím Ahoj Mirka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mireška
29.9.10 09:25

Raduš, ještě holky hodně píší o Jonášově metodě početí, prý už to i někomu vyšlo, tak tady jsou stránky http://najdise.cz/…etoda-poceti

• Citovat
  • Upravit
52
30.9.10 09:44

Ahoj Miruš, …tak ty jsi si, ale opravdu zažila. Je mi z toho smutno o to víc to asi bolelo, že to už bylo na konci těhotenství. Když se to stane na začátku tak se s tím člověk vyrovná, ale už tak, když je to velké mimíško… Život jde dál jak píšeš. A ti tvoji kluci ti to deď vynahradí. :-)
Kukla jsem na ty stránky kde jsi zaregistrovaná, tam se toho moc fakt nepíše. Děkuji za odkaz na Jonáše taky to znám, ale mě to nějak nevycházelo z ovulací ty vypočtené dny jonášovi tak jsem to nezkusila no teď jsem na to kukla a jestli dostanu MS tento víkend tak mi to zas nevyjde.Čekám vlastně na první MS po zákroku Dr. miříkal že ji dostanu do 4-6 týdnů tak uvidím :nevim: Jinak já jsem na stránkách www.babyweb.cz snažíme se-snažíme se otěhotnět. Já jsem si tam psala od srpna jak jsem byla těhotná a tyhle webka jsem našla když jsem hledala něco o zamlklém těhu. A pak začala pít kontryhel snad nám pomůže k vytouženému mimi :srdce:
Měj se pěkně pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.9.10 09:51

…jo na tom babywebu jsem pod Raduš … tady bylo Raduš obsazené tak jsem přidala číslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.11.10 08:05

Kontryhel je nejvýznamnější bylinkou pro ženy, protože výborně působí na všechny „ženské“ nemoci. Uznávaný švýcarský léčitel Künzle tvrdil, že kdyby ženy hojně užívaly kontryhelový čaj v průběhu celého života, od puberty až po ukončení klimakteria, dvě třetiny všech „ženských“ operací by nebyly nutné. I známý český léčitel Josef. A. Zentrich považuje kontryhel za jednu z nejpřínosnějších bylin pro zdraví ženy. Pomáhá při menstruačních poruchách a bolestech, výtoku. Tlumí nadměrné krvácení při menstruaci a zároveň tlumí bolestivost a příznivě ovlivňuje psychiku, což kontryhel předurčuje i pro zmírnění těžkostí souvisejících s přechodem a klimakterických obtíží. Má příznivý vliv na růst děložní sliznice, upravuje menstruační cyklus - při snaze o otěhotnění se pije v první polovině cyklu do ovulace. Pro upravení mentruace a zmírnění bolestivosti a krvácivosti se pije v druhé polovině cyklu. Také při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění. Pro udržení plodu v těhotenství se pije od ukončeného 3. měsíce těhotenství. I v případě, že žena začne v těhotenství slabě krvácet, často pomůže tento čaj, v tom případě ještě s přidáním tuřínu, kokošky pastuší tobolky, přesličky, které pomáhají při zastavení krvácení. Kontryhel je velmi prospěšný zvlášť po porodu, kdy napomáhá zavinutí dělohy, hojení a proti krvácení, stejně tak i pro kojící matky, neboť zlepšuje kvalitu mateřského mléka, podporuje jeho tvorbu a vylučování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.11.10 18:36

ahojky nevím jestli to máš po tom čaji,ale mě bolí prsa každý měsíc před Ms.tak uvidíš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.11.10 18:49

ahojky tak my se snažíme přes dva roky a čajík jsem začala pít teprve ted tak jsem zvedavá na výsledek,taky nepravidelná ms a jsem po dvou pokusích inseminace a nic.je nekdo takový? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.10 16:12

Ahoj Raduš! Chtěla jsem se tě zeptat, zda ti funguje Baby web. Já se na něj vůbec nemůžu dostat, tak nevím proč, chtěla jsem vědět jestli je to chyba jen u nás a nebo i v okolí. :nevim: pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.11.10 20:48

Ahojík Mireško, baby web funguje dneska jsem tam byla. Tak uvidíš zkoušej to :-) a nebo potom to :pocitac:
pá měj se pěkně
ps.Já jsem ještě kuknu 8-o jestli tady nebudeš psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.11.10 15:33

Ahoj Raduš! Tak nevím, jsem z toho fakt na větvy!!! :zed: Stále mi Baby web nejde a nejde. Píše mi to: Bad Request což v překladu znamená - špatné přpojení. Zkouším to každý den, ale stále se tam nemůžu dostat. :nevim: Asi brzy ten PC :pocitac: . Jediná možnost, kterou mám je si dojít na firmu od které máme internet (po kabelech) a nebo mi manžel říkal, že zkusí přeinstalovat Windousy. Jinak vážně nevím proč. Tak se zatím měj a držím palečky při snaženíčku, ať se brzy zadaří..mě by MS měla dorazit teď 16.11, tak jsem zvědavá jestli nadále Kontryhelový čajík funguje i když to poslední dobou flákám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.11.10 20:16

Ahoj Miruš tak to mě mrzí že ti baby web nefunguje holky se tam teď tak rozepsali :dance: , že nestíhám číst a odpovídat 8-o .Já jsem dnes byla celý den u kámošky a užívala jsem si její 3měsíční dcerku. Kontryhel čaj mi už došel, ale nový jsem si nekoupila uvidím až jestli se dostaví MS nebo né :nevim: nemusela by se dostavit :wink: tak uvidíš snad to brzo s manželem pořešíte a zase se ukážeš na babywebu :mavam: Pá měj se pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí