Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky ho piju, zatím jen 14 dní, mám po porodu-potratu v 19tt pro ZT, bohužel jsem musela znovu na revizi, tak doufám, že mi kontryhel pomůže, pijí ho ráno, chutná mi, mám bylinkové čaje ráda
Za sebe můžu říct, že mě pomohl. Měsíc po operaci mě doktorka řekla, že se mě děloha krásně zahojuje a roste krásně sliznice. Jestli pomůže i při početí to napíšu později. ![]()
@hajánek76 píše:
Ahoj, taky ho piju, zatím jen 14 dní, mám po porodu-potratu v 19tt pro ZT, bohužel jsem musela znovu na revizi, tak doufám, že mi kontryhel pomůže, pijí ho ráno, chutná mi, mám bylinkové čaje ráda
pij pij, protoze to hoji primarne delohu…jen jednou denne je malo, chce to dvakrat
a ne pytlickovy, ale sypanou bylinu ![]()
@KackaDoup Já ho piju jednou za den, sáčkovej, luhvuju celej den a pomohl mě taky.
@KackaDoup mám sáčkový, protože mi ho kupovala dcera, ale koupím si pak sypaný, četla jsem, ze je silnější. 1 sáček je na půl litru, pít to 2× tak běhám jen na wc
@33.Lucie taky doufám, že se nám ještě to miminko podaří ![]()
Dobrý den,
mám dotaz mužů tento čaj začít pít i když už jsem 4.DC?
@kolmenka
Můžeš začít kdykoliv, ale skončit bys měla když je ovulace ![]()
@rainucha děkuji nerada bych si rozhodila cyklus víc než mám. ![]()
Nejlepší je začít první den ms a skončit v den ovulace, ale kdykoli během tohoto období to neuškodí ![]()
Taky mám rozházený cyklus - ale nevím proč
Napadla mě chlorella, od srpna do února jsem ji zobala, pak jsem přestala a najednou jsem musela na vyvolávačku. Těžko říct, MS teď (ne)očekávám ![]()
@rainucha já jí neočekávám už rok a půl.
A ona stále chodí až teď poslední 2 cykly nepřišla a musela jsem na vyvolávačku. Tak jsem si začala měřit BT a dneska koupila ten čaj a uvidím zda to pomůže. ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Začátkem března jsem byla na revizi kvůli ZT. Od té doby piju kontryhelový čaj. Na kontrole mi doktorka taky říkala, že všechno vypadá dobře a první porevizní ms byla celkem bezbolestná. Teď očekávám druhou ms a pak hurá do snažení. Dočetla jsem se, že by snad kontryhel měl potratům bránit, tak snad se příště podaří.
Já ho právě začala pít před operací pro posílení dělohy a právě pro otěhotnění.(odstranění myomu)