Kontryhelový čaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33.Lucie
19.2.14 19:59

Já ho právě začala pít před operací pro posílení dělohy a právě pro otěhotnění.(odstranění myomu)

• Citovat
  • Upravit
19799
19.2.14 20:09

Ahoj, taky ho piju, zatím jen 14 dní, mám po porodu-potratu v 19tt pro ZT, bohužel jsem musela znovu na revizi, tak doufám, že mi kontryhel pomůže, pijí ho ráno, chutná mi, mám bylinkové čaje ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
19.2.14 20:13

Za sebe můžu říct, že mě pomohl. Měsíc po operaci mě doktorka řekla, že se mě děloha krásně zahojuje a roste krásně sliznice. Jestli pomůže i při početí to napíšu později. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.2.14 20:14
@hajánek76 píše:
Ahoj, taky ho piju, zatím jen 14 dní, mám po porodu-potratu v 19tt pro ZT, bohužel jsem musela znovu na revizi, tak doufám, že mi kontryhel pomůže, pijí ho ráno, chutná mi, mám bylinkové čaje ráda

pij pij, protoze to hoji primarne delohu…jen jednou denne je malo, chce to dvakrat ;) a ne pytlickovy, ale sypanou bylinu ;)

• Citovat
  • Upravit
33.Lucie
19.2.14 20:16

@KackaDoup Já ho piju jednou za den, sáčkovej, luhvuju celej den a pomohl mě taky.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.2.14 20:17

@33.Lucie luhovat cely den je nesmysl ;)

• Citovat
  • Upravit
33.Lucie
19.2.14 20:17

@KackaDoup nesmysl,ale funguje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19799
19.2.14 20:50

@KackaDoup mám sáčkový, protože mi ho kupovala dcera, ale koupím si pak sypaný, četla jsem, ze je silnější. 1 sáček je na půl litru, pít to 2× tak běhám jen na wc :mrgreen: @33.Lucie taky doufám, že se nám ještě to miminko podaří :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
5.5.14 11:20

Dobrý den,
mám dotaz mužů tento čaj začít pít i když už jsem 4.DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.5.14 11:29

@kolmenka
Můžeš začít kdykoliv, ale skončit bys měla když je ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
5.5.14 11:34

@rainucha děkuji nerada bych si rozhodila cyklus víc než mám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.5.14 11:39

Nejlepší je začít první den ms a skončit v den ovulace, ale kdykoli během tohoto období to neuškodí :-)

• Citovat
  • Upravit
4425
5.5.14 11:49

Taky mám rozházený cyklus - ale nevím proč :) Napadla mě chlorella, od srpna do února jsem ji zobala, pak jsem přestala a najednou jsem musela na vyvolávačku. Těžko říct, MS teď (ne)očekávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
5.5.14 12:08

@rainucha já jí neočekávám už rok a půl. :zed: A ona stále chodí až teď poslední 2 cykly nepřišla a musela jsem na vyvolávačku. Tak jsem si začala měřit BT a dneska koupila ten čaj a uvidím zda to pomůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
6.5.14 06:47

Ahoj holky, můžu se přidat? Začátkem března jsem byla na revizi kvůli ZT. Od té doby piju kontryhelový čaj. Na kontrole mi doktorka taky říkala, že všechno vypadá dobře a první porevizní ms byla celkem bezbolestná. Teď očekávám druhou ms a pak hurá do snažení. Dočetla jsem se, že by snad kontryhel měl potratům bránit, tak snad se příště podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí