Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
24.2.20 16:24
@lucenka píše:
to bys chtěla testovat všechno obyvatelstvo? Kdo by to platil?

No tak hlavně, že jsou prachy na posílání věcí do světa…Koronavir v Itálii a my posíláme pomoc Číně, jako zas na druhou stranu musím uznat, že mě to fakt rozesmálo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
24.2.20 16:25

@Bubla Bůčková Jako - nakupovat na 75 dní fakt nehodlám, v obavě že vojáci nedovezou rýži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39170
24.2.20 16:29
@kornelije píše:
Příbuzná se vrátila z Itálie domů do vedlejšího státu a musela se hlásit na hygienu a má nařízenou 14 denní domácí karanténu.. nechápu proč se to tady vůbec neřeší, a až se něco roznese tak důležité budou pátrat a divit se kdo je roznašeč.. jak teď pátrají po tom chlapovi v Itálii..

No u obou deti ve skole bylo nekolik spoluzaku na lyzich v Italii v regionu Benatsko, vsichni tak cca dve hodiny od tech oblasti v karantene, vraceli se ted o vikendu. Jako mozna jsem paranoidní hysterka ale ted uz celkem strach mam. Jsou normalne ve skole. Jako chápu, co maji delat, ksyz jsou na pohled zdravi. ale mozna by nebylo od veci se aspon nekam nahlásit, nebo fakt zustat doma jak to delaji v tom Rakousku? A takovych lidi tu je ted po jarakach plno, i u nás v praci. Myslim, ze ted uz je to fakt otazka casu s ne dlouheho, nez to bude tu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.2.20 16:34
@Konnny píše:
@Bubla Bůčková Jako - nakupovat na 75 dní fakt nehodlám, v obavě že vojáci nedovezou rýži…

Taky nemám nákup na 75 dní. Schválně sem koukala na datum diskuze. Pouhý měsíc zpět a najednou se zavírají města v Itálii. Vysmívani, že ebola sem taky nedorazila a hele 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67829
24.2.20 16:36

@vlker
Nerikam, ze kazdej kdo u rel na chripku, tak mel koronavirus. Na druhou stranu v cele CR bylo testovano asi 82 osob. Kdyz se kouknes do tabulek, tak 22 nemocnych Italu uz je v kolonce uzdraveno. Takze jim asi nic nebylo, jen plosne testy ukazaly, ze maj protilatky, tim padem to prodelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
24.2.20 16:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39170
24.2.20 16:39
@Bubla Bůčková píše:
Taky nemám nákup na 75 dní. Schválně sem koukala na datum diskuze. Pouhý měsíc zpět a najednou se zavírají města v Itálii. Vysmívani, že ebola sem taky nedorazila a hele 8o

Taky jsem si na to o vikendu vzpomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.2.20 16:44
@AvajBr píše:
Taky jsem si na to o vikendu vzpomnela.

Když to je právě to, prodavačky nepřijdou, nebo jen dvě, do vedlejší města tě nepustí, pan z rohlíku taky nevjede do města a z hodiny na hodinu jseš v PR… Oni fakt město neuzaviraji stylem :tak máte pět dní si všechno vyřídit a pak budete doma. Je to hrozný. Potřebovala bych nějakou „jistotu“, že to kosí jen těžce nemocné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
@Bubla Bůčková píše:
Taky nemám nákup na 75 dní. Schválně sem koukala na datum diskuze. Pouhý měsíc zpět a najednou se zavírají města v Itálii. Vysmívani, že ebola sem taky nedorazila a hele 8o

Přesně úplně jsme tu byly za hysterky co dělají z velblouda komara, no čas ukáže vzdycky, jak to je.. akorat teda po prvé spíš musím říct, že mě mrzí, že jsem měla pravdu (v tom že to nebude jen tak a dost se to rozšíří)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Pam12 píše:
No tak hlavně, že jsou prachy na posílání věcí do světa…Koronavir v Itálii a my posíláme pomoc Číně, jako zas na druhou stranu musím uznat, že mě to fakt rozesmálo :mrgreen:

V době, kdy se rozhodovalo o pomoci Číně, bylo v Itálii tolik nemocných? 8o :think: ta pomoc Číně byl naprosto logický rozumný krok ve snaze zabránit dalšímu šíření nákazy.

• Citovat
  • Upravit
182
24.2.20 16:45

Já se ani tak nebojím toho koronaviru, jak té paniky, když tu začnou nějaké karantény apod. Tak jsem dnes objednala dvoje granule pro psa a domácí pekárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
24.2.20 16:56
@Konnny píše:
Jedno vyšetření krve na koronavirus stojí 8000. Nemůžou to dělat hned každému, bohužel.

Určitě je dost lidí, kteří by si to rádi zaplatili jako samoplátci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
24.2.20 17:18
@vbarav píše:
Přesně úplně jsme tu byly za hysterky co dělají z velblouda komara, no čas ukáže vzdycky, jak to je.. akorat teda po prvé spíš musím říct, že mě mrzí, že jsem měla pravdu (v tom že to nebude jen tak a dost se to rozšíří)

jen ty respirátory a roušky stále nejdou objednat. Objednávala jsem je před měsísem, sali sladem, zaplatila, nedošli, po týdnu volali, že bude zdržení a v pátek volali, že stále zdržení a ze 70,– bude stát jeden 399,– super. Tak jsem jim řekla, ať si to strčí někam a nemáme respirátory. Tak mě to vytočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80242
24.2.20 17:21
@Pam12 píše:
Kafe a rum nepiju, ale zásoba prosecca to jisti :mrgreen:

Bez kafe není pro mě život, to bych ani nevstala z postele. A rum normálně taky nemusím, ale zas dám si panáka a tak nějak je mi hned všechno fuk a je líp na světě. Takže houby zle. Možná místo toaletáku víc rumu? Asi jo. Kafé a rum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
24.2.20 17:21
@Bubla Bůčková píše:
Když to je právě to, prodavačky nepřijdou, nebo jen dvě, do vedlejší města tě nepustí, pan z rohlíku taky nevjede do města a z hodiny na hodinu jseš v PR… Oni fakt město neuzaviraji stylem :tak máte pět dní si všechno vyřídit a pak budete doma. Je to hrozný. Potřebovala bych nějakou „jistotu“, že to kosí jen těžce nemocné :?

Noo, těžce nemocné :think:.. kamarádka má rakovinu a ještě nemá ani čtyřicet let, všichni máme rodiče, prarodiče.. nejvíce mě zaráží některé pisatelky tady když napíšou že umírají starší lidé.. 8o to znamená že starší lidé můžou umírat? A co až virus zmutuje a budou umírat i děti?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA