Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
V T zone mam cerne tecky, ktere mi hodne vadi. Kazdy vecer si vycistim plet a davam je pryc. Bojuji s tim leta.
Sladke jim malo, mastne vubec.
Poradite, co s tim? Dekuji a prosim. anonymne, lebo smazat.
Až se rozvolní opatření, skoč si za kosmetičkou, určitě poradí co dělat, nebo ti objedná přípravek který bude kvalitou lepší než z drogerky. Tady na emiminu je i diskuse, kde radí holky vakuový čistič pleti, co jsem koukala na netu, pohybuje se od 300 - 1500 Kč.
Z krému jsem zkoušela a největší efekt měly Bioderma Sebium Pore Refiner nebo Sebunorm od Syncare. Plus na čištění třeba Normaderm od Vichy. Každý ten krém působí jinak, ale s oběma jsem měla výsledky. Bioderma je krapet lepší v tom, že zabraňuje příslušnému masteni pleti, u toho Sebunormu mi přišlo, že jsem pak měla pleť celkové mastnejsi, ale na póry viditelně zabral taky. Cenově střední třída, ale oba celkem vydrží. Výsledky jsou vidět tak do měsíce. A nic nevymackavat. Bohužel mě se pleť celkové hodně masti, takže ty póry jsou jen důsledek. Zbavit se toho úplně asi nedá, jen zkorigovat.
V T zone mam cerne tecky, ktere mi hodne vadi. Kazdy vecer si vycistim plet a davam je pryc. Bojuji s tim leta.
Sladke jim malo, mastne vubec.
Poradite, co s tim? Dekuji a prosim. anonymne, lebo smazat.