Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jestli dělá humbuk kvůli paření a sexu v době, kdy se vám právě narodilo mimino, tak je to blb a nestojí za nic ![]()
@honeymoney Presne tak souhlasim s tebou…Jako konci ti sestinedeli, a jak muze chtit po tobe sex,…To je blb, musi snad vydrzet ne chvili, to nema pochopeni ze mas sestinedeli??Muj chlap to taky musel vydrzet..A ty parby, tak je na hlavu, on si asi neuvedomuje ze mate maly miminko, ktery potrebuje klid, a on by chtel parby ..To je sila…Nestoji za to, promin!!!
![]()
@Anonymní píše:
Holky moc všem děkuju za rady každopádně je asi jasno, když jsem nakousla to, že mě ubíjí to, jak to nefunguje, nejdřív jsem si vyslechla, že za to můžou děti a pak že je to vlastně mnou, že stojím za ho**o, protože s ním nespím (teď mi končí šestinedělí) a nechodím pít a taky že odmítám, aby známí (parta mladých lidí, kteří nemají děti a tudíž dělají bordel a neberou ohledy na to, že naše děti doma spí) přišli pít k nám domů…
no tak to je ovsem tvrdy!!! promin, ale s takovym volem byt, to radsi sama s detma a casem se ukaze nejaky CHLAP, co vas vsechny bude mit rad a nebude resit takove kraviny… Preju ti moc a moc stesti a sily! ![]()