Krátký účes. Bude mi slušet? Potřebuji poradit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1035
5.5.17 19:26

Ano, bude ti to slušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.5.17 19:29
@Anonymní píše:
@Koty postavu si radši ani nefotím :D No mám nějakých 165 a 70 kg. Pořád se nějak snažím to shodit, ale ty mrchy kila, se mě prostě pořád drží :D Mě se právě krátké účesy teda líbí spíš na drobných a malých postavách. Tak nevím.

Mě taky. Krátké vlasy sedí spíš k malým ženam. Vysokým holkám zase dlouhé. Vypadá to hezky. Mysli teda u vysokých štíhlých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
5.5.17 19:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v první řadě se musím omluvit za anonym, ale nerada bych, aby byl můj obličej spojovaný s přezdívkou. Později požádám pravděpodobně o vymazání fotek, přece jen, nemusí se ten můj ksicht pohybovat na netu že :D.
Každopádně, už dlouho přemýšlím o krátkých vlasech, tzv. jak se říká na kluka. Ale nevím, jestli mi to bude slušet, a potřebuji nějaké nezaujaté rady a názory.

napiš mi sz chtěla bych ti poslat foto dvou holek s dlouhými a následně krátkými vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
5.5.17 19:36

Jsi moc hezká, máš vyloženě ženské rysy, takže bych neváhala a šla do toho. Sama jsem šla před měsícem na krátko a nelituji. A odrustani se neboj, můžeš nakoupit různé sponky, sepnout zboku, ofinu, apod…Pokud do toho půjdeš, dej pak třeba do této diskuse foto, ráda se podívám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
5.5.17 19:36

Budou ti sluset urcite :) ja mam mnohem.min zenskej oblicej a vlasy na par centaku :) dorustani je horor to nebudu popirat, sama sem ted ve fazi kdyz nevim co s vlasama, po probuzeni de kazdej vlas jinam a sepnout este dlouho nepudou, ale chci je nechat narust takze je nenechavam strihat aby to nak vypadalo :D nejlepsi je se nechat ostrihat na leto, je to pohodicka hlavne u vody, nepoti se hlava, nemusi se vsude tahat zehlicka atd :) a kdyz se ti uces nebude libit, tak nechas dorust pres zimu a tu nejhorsi dobu kdy clovek vypada jak cvok zakrejes cepici :D
Takze abych to shrnula, jdi do toho, precejenom jsou to jenom vlasy a clovek by mel vyzkouset vsechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
5.5.17 19:37

Já měla vždy dlouhé, v 35 jsem šla do krátkých a nemůžu si to vynachválit. Snadná údržba, umyté i usušené je to za minutku, ráno to prohrábnu mokrou rukou a můžu jít. A podle ostatních vypadám s krátkými vlasy mladší. :nevim: Jediné negativum je častá návštěva kadeřníka, ale chodím většinou jen na střihání, tak je to za 20 minut a za stovku hotové, jednou za čas melír nebo něco jiného. Za mě jdi do toho, jsou to jen vlasy a můžou dorůst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
5.5.17 19:42

Ja bych do toho nesla, podle me to vyaduje kazdodenni foukani a myti. zalezi na vlasech. jestli mas tvdy, husty vlasy, tak :palec: bude to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.5.17 19:47

Šla bych do toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
5.5.17 19:50

@Bůča nevyzaduje, ja mam kratky vlasy uz dlouho, foukat sem nefoukala nikdy, umejt je otazka minuty takze to zvladnu klidne kazdej den a necham samovolne oschnout, jediny co se nesmi je jit spat s mokrou hlavou to se pak vlasy prekrouti a musi se namocit jinak se nic neudela :D je to snazsi nez dlouhy vlasy, suchy je to behem chvilky, nemusi se nanaset masky a balzamy, resit zacuchane uzliky atd :) a este usetrim spoustu penez co bych u dlouhejch vrazila do pripravku na vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.5.17 19:53

Ano, bude vám to slušet. Máte na to ideální tvar obličeje - jemnější a máte výrazné oči a dostatečně vysoké čelo, aby výraznější ofina nezkracovala obličej.

Klidně jděte i do nějaké tmavší, teplé hnědé- držte se zpět od rezatých odstínů…

To že jsou vlasy přirozeně vlnité bude pro podobný střih jedině výhoda, dodá to objem a nebudete je muset nadále ničit žehlením. Naopak - hlasuju za zdůraznění přirozené struktury vlasu. Vlasy se ozdraví, zabere to méně času a vypadá to super.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/…6f08c02c.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/…c486dca6.jpg

Asi tušíte, že ta první fotka vypadá tak dobře, protože je na účesu spoustu práce a produktů - další dvě fotky už vypadají tak, jak ten účes bude vypadat při běžném nošení.

Pokud budete chtít vypadat hodně žensky, tak to holt bude potřebovat výrazné líčení, zejména rtěnku. Ale naprosto dokonale to půjde k nějaké stylizace do francouzkého stylu oblékání a líčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
5.5.17 19:55

@Kriss Tina verim ti, ale na moje vlasy by to nebylo :mrgreen: jsem presvedcena o tom, ze to je o kvalite vlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.5.17 19:59

Zakladatelko, mám pocit, ze máš tak hezký, výrazný a ženský obličej, že by Ti slušela i pleš :lol:. Krátkých vlasů bych se ve Tvém případě určitě nebála, naopak myslím, že jsi pro to ideální typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
5.5.17 20:01
@Anonymní píše:
@Koty postavu si radši ani nefotím :D No mám nějakých 165 a 70 kg. Pořád se nějak snažím to shodit, ale ty mrchy kila, se mě prostě pořád drží :D Mě se právě krátké účesy teda líbí spíš na drobných a malých postavách. Tak nevím.

No podle toho co píšeš tlustá rozhodně nejsi, úplnej prcek taky ne. Krásný obličej na to máš, tak směle do toho :kytka: :pankac:
Joooo a jak tu kdosi dával odkaz na ty odrostlé krátké vlasy, tak ty vypadají úplně super! Ale musí s tím být děsná práce :think:
Já mám právě dvě známé s krátkými tmavými vlasy. Jedna má max 155cm a cca 40kg a vypadá prostě nedomrle. Druhá známá má necelých 170cm, je štíhlá, vypadá jak A. H. na fotce a strašně jí to sekne. Nepookrytě jí závidím :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.5.17 20:29

Mas na to oblicej. Tak smele do toho. Rok mam kratke vlasy, mela jsem je pod ramena a vecne v copu. Nuda. Kratke jsou super :palec:

• Citovat
  • Upravit
10631
5.5.17 20:29

Za mě určitě, dovedu si tě s tímto účesem představit. Jdi do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová