Krátký účes. Bude mi slušet? Potřebuji poradit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
6.5.17 06:09

Neco takoveho bych si na tobe dovedla predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
6.5.17 07:44
@Kelsey píše:
Priznavam, ze mi se tady ta moda vlasu na chlapa vubec nelibi. Asi ti to bude sluset, ovsem budes se muset i zacit licit. Prijdes mi moc takova pobledla, nevyrazna jeste se ostrihas na kratko.
Asi bych teda volila aspon par pramenu melir at to vypada trosku vic zensky.
Skoda vlasu, spis bych ozivila, upravila ty co mas, strihnout, hezky probarvit, ale nekratila bych az moc.

Já si myslím, že má zakladatelka krásný obličej s velkýma očima a tu lehkou nevýraznost způsobuje právě ten myší neúčes. Krátké vlasy si nemůže dovolit každá, ale zakladatelka rozhodně ano. A když už melír, tak jedině decentní tón v tónu, hlavně žádná červená a fialová voživeníčka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.5.17 12:32

No jestli máš vlnité vlasy, tak budeš mít na hlavě každýýý!!! ráno květák a budeš to muset žehlit, to samý po umytí. Na snadnou údržbu to nevidím. Jinak ano, účes by ti asi slušel, umím si ho na tobě představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 13:48
@Kelsey píše:
Priznavam, ze mi se tady ta moda vlasu na chlapa vubec nelibi. Asi ti to bude sluset, ovsem budes se muset i zacit licit. Prijdes mi moc takova pobledla, nevyrazna jeste se ostrihas na kratko.
Asi bych teda volila aspon par pramenu melir at to vypada trosku vic zensky.
Skoda vlasu, spis bych ozivila, upravila ty co mas, strihnout, hezky probarvit, ale nekratila bych az moc.

no mám hodně bílou pleť, to mám už od mala. Navíc se neopaluju, takže si bílou pleť pěstuju i v létě. Možná to jako bude znít divně, ale mě se to i docela líbí :D. S líčením je to na prd, mám čočky a všechno mi vadí na očích, ale jako jsem schopná se nalíčít, spíš že mi všechno vadí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.17 13:50
@Black Cat píše:
No jestli máš vlnité vlasy, tak budeš mít na hlavě každýýý!!! ráno květák a budeš to muset žehlit, to samý po umytí. Na snadnou údržbu to nevidím. Jinak ano, účes by ti asi slušel, umím si ho na tobě představit.

toho se právě bojím. Jsem zvyklá si vlasy žehlit, ale bojím se aby to drželo třeba i ve vlhkém počasí. Jako mám je tak trochu vlnitý. Když jsem byla malá, měla jsem úplně kudrnatý, to naštěstí zmizelo a mám jen trochu vlnitý.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
6.5.17 14:29
@Anonymní píše:
no mám hodně bílou pleť, to mám už od mala. Navíc se neopaluju, takže si bílou pleť pěstuju i v létě. Možná to jako bude znít divně, ale mě se to i docela líbí :D. S líčením je to na prd, mám čočky a všechno mi vadí na očích, ale jako jsem schopná se nalíčít, spíš že mi všechno vadí. :nevim:

Taky se nelíčím :hug:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
6.5.17 14:35

Zkus dekorativku lily lolo, je prirodni, pro citlivky.
Jinak hlavne ne melir do kratkych vlasu, a kdyz se ti to bude vlnit, to neva, nejaky gel a budes to mit takovy rostacky. Vsak nektere si to schvalne nataci.

• Citovat
  • Upravit
74217
6.5.17 15:36
@Anonymní píše:
no mám hodně bílou pleť, to mám už od mala. Navíc se neopaluju, takže si bílou pleť pěstuju i v létě. Možná to jako bude znít divně, ale mě se to i docela líbí :D. S líčením je to na prd, mám čočky a všechno mi vadí na očích, ale jako jsem schopná se nalíčít, spíš že mi všechno vadí. :nevim:

Aby sis fakt neuskodila. Hodne zen si kratkyma vlasama uskodi, ze jim to prida roky nebo vypadaji retro, jak 30r.zpet zeny. Chce to najit fakt dobreho kadernika. Kdyby si byla v okoli Hodonina, tak ti reknu kam jit. Maji tu kadernictvi dva gayove, ale oni presne vi co te hlave bude pasovat, nekoho takoveho musis najit, ktery ti poradi a rekne ne tak tohle moc pekne nebude, tohle by sluselo vic. Mi se od nich ted vratila znama a mi spadla celist, jak prokoukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 16:03
@Kelsey píše:
Aby sis fakt neuskodila. Hodne zen si kratkyma vlasama uskodi, ze jim to prida roky nebo vypadaji retro, jak 30r.zpet zeny. Chce to najit fakt dobreho kadernika. Kdyby si byla v okoli Hodonina, tak ti reknu kam jit. Maji tu kadernictvi dva gayove, ale oni presne vi co te hlave bude pasovat, nekoho takoveho musis najit, ktery ti poradi a rekne ne tak tohle moc pekne nebude, tohle by sluselo vic. Mi se od nich ted vratila znama a mi spadla celist, jak prokoukla.

no to bych právě potřebovala, někoho takového najít, kdo mi poradí. Ale to není tak lehký. Jsem z Prahy, ale asi se budu vracet zpět do Anglie, kde jsem byla pár měsíců. A tam už vůbec nevím, jak najít dobrého kadeřníka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.17 12:12

Ahoj holky, tak jsem si vzpomněla na tuto diskuzi, kterou jsem před časem zakládala. Rozhodla jsem se že do těch krátkých půjdu. Ted jsem se k tomu teprve dokopala. Potřebuju ale najít dobrého kadeřníka v Praze? Co jsem tak guglila tak salon Felini měl dobrý recenze a ještě James Blond. Máte někdo zkušenosti? Jsem ochotná si připlatit, když to ale bude stát za to, ne že budu odcházet jak oškubaný kuře. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová