Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4047
7.1.10 22:16

tak to zkouším tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.1.10 22:17

no tak znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.1.10 22:18

jéé, funguje to, takže první fotka je Petřík s mámou, to je jasný na první pohled, že.
Druhá je ještě z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
7.1.10 22:27

Už jsme doma - přijeli jsme 31.12.2009, a to mě ještě ráno paní doktorka přesvědčovala, že domů určitě jen tak nepojedeme - Péťa byl žluto-růžový jako broskvička, vzali mu krev, a nakonec jsme domů jeli. Výsledky svědčily pro ustupující novoroz.žloutenku. Je fakt, že jsem se modlila ještě týž den - hlavně aby malý byl v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
8.1.10 06:59

Demi

Moc pěkné fotky.Z první číší uvolnění,radost z narození i pokoje,že to mám za sebou.
Druhá spokojené dítě.
Třetí ve zkratce,doma. :palec: Jak říkám pěkné.
 Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
8.1.10 12:11

Demi - nádherné fotky! Je vidět, jak sis třetí porod užila a šlo všechno hladce :wink: . Tak jen tak dál, ať se vám dobře daří, ať Petřík hezky prospívá a jde vám kojení. Jak je s Danečkem? Co jeho nemoc - nehorší se mu nebo je to aspoň stabilizované? Jak všechno zvládáš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makybezpřihl.
8.1.10 14:22

Už jsem si říkala, kde jste všechny zapadly, když nikdo nepsal :-D

Demi, po porodu jsi byla docela vysmátá, nebo? Křeslo ti tedy moc nenapolohovali, asi aby se jim neopotřebovalo 8-) . Já to měla co nejvíc a ještě mi tam museli nacpat polštář a Michal mě podpíral, abych byla spokojenější :wink: . A i tak bych asi nejradši rodila v jiné pozici. Teď, když si to promítám jsem si pořád říkala, proč jsem vlastně na to křeslo lezla, a pak mě napadlo, že, jak je v těch nemocnicích všude lino, tak tam jiný útulnější prostor nebyl :roll: . Nevím, proč inzerují jiné polohy, když, pokud se nechceš válet po zemi, jinou možnost nemáš (tedy u nás ještě vanu, ale byla jsem nemocná)… JInak Petřík vypadá na tvém břiše jako obří miminko 8-o . Potom už ani ne, ale i tak je to cvalík a máte krásnou kolébku. Ty vypadáš moc spokojeně, tak ať to vydrží!

Ali, Gerbi, vás alepspoň zdravím!

Maky a tři kousky

• Citovat
  • Upravit
17745
8.1.10 14:32

Maky

Nevím, proč inzerují jiné polohy, když, pokud se nechceš válet po zemi, jinou možnost nemáš (tedy u nás ještě vanu, ale byla jsem nemocná)…

To jsi mě dostala s tím válením po zemi,ale ve své podstatě pravdivé.Také Tě zdravím a přeji pohodový víkend s trochou sněhu :mrgreen: .
 Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.1.10 15:09

Ali, sranda to je, ale pravdiná :lol:
Za sníh děkuji, ale už byste to tam na západě mohli stopnout (většina počasí, jestli se nemýlím, jde od západu). My jsme jihovýchodní MOrava, sem se tolik sněhu vážně nehodí :roll: , navíc mi asi zešílí manžel, neb v práci na něj hledí několik zaměstnanců, kteří by v ideálním případě měli být v terénu :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
8.1.10 15:17

Maky,tvého chotě samo sebou lituji,neb můj se ještě přes ty kopce sněhu nepropracoval domů 8-o :jazyk: .Jsem žádostiva,zda-li tak učiní do tmy :mrgreen: .Sněží tu tedy živelně,ale my z drsného severu,jsme na určité rozmary počasí přiviklí :roll: .Pravda a dělné ruce v vítězí!

Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rafuskaneprihlásená
9.1.10 16:21

Ahoj holky!
Moc dlouho jsem se neozvala, ale čtu vás a myslím na vás. :-)
Na začátku chci popřát vše nejlepší do nového roku. Zdraví, štěstí, Boží požehnání a splnění všech přání. A také by nás mohlo být čím dál víc. :-D
Demi, moc gratuluju k Petříkovi. Je nádherný. Doufám, že žloutenku už nemá a pšeně baští a prospívá. Jsem moc ráda, že Honzík je velký brácha. A co Daneček?
Harpyje, mám obrovskou radost, že se to maličké je v pořádku. Moc jsem na tebe v modlitbách myslela a doufala, že se to spraví. Už jen nádherné těhotenství přeju.
Tady napadlo asi 15 čísel sněhu a pak do toho několik hodin pršelo. No sklénka hrozná. Manžel měl jet do Brna na školení a nejel. Rači. Sice bude muset zaplatit 2 tisíce za objednané ubytování, které nám budou moc chybět, ale jeho zdraví i život a celé auto mi stojí za několikanásobně víc.
Ještě odbočka k Vánocům. Na Štědrý den jsem tu měla svého tatu. Už to byl pro mě ten nejlepší dárek. My jsme letos neměli šťastné a veselé, ale šťastné a kamnové. Už od února jsme měli doma krbové kamna. Jen stály vybalené v chodbě a nic. A týden před Vánoci a pokládala dlažba, zrovna v největších mrazech a 2 dny před Vánoci se vybouchala díra do komína a kamna mohly fungovat. Musel se kvůli nim táhnout jinak kabel od vypínače. To ještě manžel dodělával na Štědrý den. :-( Takže když tata dojel, tak jsem ještě dodělávala večeři a stromeček ještě nebyl nastrojený. Ten strojil tata. Ale bylo nám hezky teplo. Kamna máme na chodbě. Tam jsme neměli vůbec žádné topení. A je vize, že až někdy bude topení, tak kamna půjdou do obýváku.
Na nový rok jsme byli u bratra. Konečně jsme viděla nejmladšího synovečka. Je nádherný a až neskutečně vlasatý. Už by se měl i pomalu ostříhat. :-D Ale užila jsem si i oba větší synovce a neteře. Bylo to moc fajn.
Požehnané dny všem
Rafuska

• Citovat
  • Upravit
17745
9.1.10 18:44

Ahoj Rafusko,
teda ty krbové kamna mi asociovaly ty naše.Rodila jsem týden před termínem a ještě jsme neměly komín vyvložkovaný.Pořád bylo času dost a najednou jsme jeli do porodnice a nám všem bylo jasné,že se nemůžeme s miminkem vrátit do studeného.Manžel kutal díru do komána,kominíka přímo přivlekl,ten komín vyvložkoval a i malého stačili zapít :mrgreen: .Závěrem mohu jen dodat,že se všechno stihlo,ale bylo to o ty pověstná prsa.Dneska si u nich hovíme a popíjíme čajík s medem.Měj se krásně.Ali :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
9.1.10 22:55

Ahoj děvčata,

omlouvám se, že teď nejsem schopná psát, ale naplno se mi rozjela laktace, můj stav je podobný tak trochu chřipce (zimnice, závratě, bolesti)a jsem ráda, že se aspoň pohybuju.
Tak vás alespoň pozdravím, moc díky za gratulky a jen co se dám hormonálně trochu do pořádku, napíšu.

Papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
9.1.10 23:34

Demi, krásné fotky!
Miminka jsou prostě všechna báječná :-)
Jak koukají, kde se to vlastně ocitla :lol:
A ty vypadáš opravdu šťastně. Moc vám to přeju a ať to vydrží :hug:
Přeju, ať jsi brzy v pořádku.

U nás nic moc nového, byli jsme dnes s dětmi na bobech, což je tady v nížině opravdu výjimečná aktivita. Já tedy zimní radovánky nemusím, ani na to nemám oblečení, ale dnes to bylo fajn.
A Helenka má dnes za sebou první návštěvu kina. S tatínkem šli na pásmo pohádek :srdce:

Krásnou neděli všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.1.10 14:01

Zdravím vás a dost opožděně přeji vše nejlepší a Boží požehnání ve všem konání!

Demi, paráda, gratuluju k chlapečkovi, ten je krásný! Budete křtít hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová