Kritická matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
26.6.18 17:37
@inkakřivák píše:
Ale houby, jestliže bych se k někomu nastěhvala, tak bych automaticky počítala s tím, že ten dotyčný jako majitel bytu určuje pravidla. nebo byste si do bytu nastěhovali třeba sestru s dětmi s tím, že si může dělat co chce? Asi těžko. Pokud má být klid, jsou pravdidla naprosto bezpodmínečně nutná. Od peněz přes úklid a nákupy a používání prostor.
Jinak k mamince, která je zvyklá na svůj klid, bych se asi nestěhovalůa, a už vbec ne s dítětem sautistou. Je to i bezohledné, tedy pokud vás nepozvala sama a dobrovolně. Najděte si pronájem a je.

Psala jsem ze syn má pravděpodobně poruchu v tomhle spektru, zatím stále litame po odbornicich, cituji pouze co mi řekla pediatricka.
Ale díky za nazor, myslím ze podnájem by byl nejlepším řešením pro nás pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.6.18 17:39

A samozřejmě bych své děti nenechala dělat co by chtěli, to je snad přirozená věc. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
26.6.18 18:19

No nenechala - představ si, že třeba by maminka řekla tady se hračky roztahovat nebudou, můžete je mít jenom zde. Pití jenom v kuchyni a nikde jinde, nelítá se v obýváku třeba a hlavně - žádná autíčka, i to malinké. Nic takového zde nechci. A bude konflikt jako víno. Proto raději s dětmi do pronájmu. Kdybyste byli jen dva dospělí, snad by to šlo. Stanovit platby, způsoby užití místností, čas, na jaký by to bylo a hurá. Ale děti? Ne že by dělaly co chtějí, ale ty bys chtěla, aby dělaly tak, jak jsou naučené z domu. A když by se to mamince nelíbilo, tak co bys udělala? Ona by měla třeba jiné představy. Tvoje děti, její byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.6.18 20:06

Jděte do podnájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 22:32
@Moana píše:
Díky holky, otrevreli jste mi oči, neměla jsem z toho rozhovoru s ni dobrý pocit a přítel mi řekl ze si též mysli ze nás tam vlastně asi moc nechce.

Ja si nemyslim, ze je to, ze vas tam nechce. Nekteri lide jsou proste takovi. Ale stejne bych do toho k cloveku s timto pristupem nesla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová