Krize kvůli sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.11 06:28

Včera jsem narazila na tuto diskuzi. Je to jako bych to psala já… Snažila jsem se to večer říct svému partnerovi (jako už kolikrát) a než aby jsme se dostali do vážné debaty, dělal si z toho legrácky. Takže jsem to obrečela. Jsem v 8. měsíci těhotenství a za celou dobu nebyl sex. Prý má strach, že mimi vyšťouchne. Jenže ani před tím to nebylo nijak valné. Jo, na začátku vztahu jo. To potřeboval sex každý den, přesně jak píše Kamča, vymýšlel věci, jak na to -masáže a apod. Ale asi po 2 letech začala frekvence upadat. Než jsem otěhotněla byl sex tak 1× za 3 týdny a to jsem ještě musela začít já a byly to poměrně rychlovky. Ale byly. Včera jsem mu řekla, že vlastně už spolu nemusíme spát vůbec, protože přirozenou cestou mimi mít stejně nemůžeme.
Nechápu, kde se to zlomilo. Proč už se mnou nechce spát? A nejhorší je, že nejen že spolu nespíme, ale nejsou ani něžnosti. Jo, xkrát za den si dáme pusu, obejmeme se, ale ani nevím, kdy jsme se naposledy líbali. Včera mi řekl, že se polepší, když mě to tak trápí, ale já ho nechci nutit. Sama jsem byla kdysi zneužívaná a vím, jaké to je, když někdo někoho nutí k sexu. Chci, abych ho přitahovala jako on mě. Ale jak to udělat, když opravdu nic nepomáhá?

P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 07:54

Dobré ráno,
koukám, že v tom nejsem sama…

P. - co dělat, když opravdu nic nepomáhá nevím… Přemýšlela jsem nad tím celý včerejšek.

Představa sex. kalendáře mě teda dost děsí. To lepší radu neměli???

U nás bude asi komplikace i v tom, že jsme tu úplně sami, žádné hlídání, nemáme vůbec čas jen pro sebe - leda až když večer děti spí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 07:54

Inko zaklad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 08:20

Zakladatelko, zkus nějak přijít na to,zda to takto měl i před vztahem s tebou. POkud ano,pak bych řekla,jak zde někdo už zmínil,že je to bohužel nízké libido :-( . POkud on to nechce řešit,pak je to problém,to se o tom můžeš jen bavit. :-(

• Citovat
  • Upravit
4705
17.1.11 08:28

Já jsem ještě přemýšlela nad tou možností, že manžel se cítí(l) zneužíván. Nebo zneužíván třeba byl…
To by odpovídalo té reakci, kterou mám i já…
Jak jsi psala, že mu stojí… no dobře, to se dá naučit, to trochu přebolí tak, že tělo funguje, ta dráždivost tělesná, ale do hlavy to nedojde… a to je teprve mazec. Máš pocit, že tě tělo zrazuje, protože reaguje na sexuální podněty, tak hnusně a zvířecky a tak když už…chceš mít tu ponižující záležitost co nejrychleji za sebou a bavit se o křečkovi..

To jen má noční úvaha…já třeba po sexu dost často vyhledávám kousek samoty, byť třeba jen na záchodě nebo se zabalit v noci do deky, abych to odžila, vydejchala, občas jsou to i slzičky, když si to můžu dovolit, je tma a nikdo mě nevidí…

Ale nechci tvrdit, že je to u tvého muže takhle…třeba má opravdu jen menší potřebu a nebylo mu dáno býti velkým samcem a to je vše…
Hledání kompromisů je bolestivý na obou stranách, abyste si sami sobě nějak vyhověli, takže nevím, jak bych brala, aby mě někdo nutil do pravidelného sexuálního kalendáře, nejsme ničí majetek, nikomu nemusíme sloužit a už vůbec ne na té nejintimnější úrovni… ponižovalo by mě to ještě víc.
Napadá mě jediné řešení, které je ale s dětmi obtížné… rozchod a doufání v partnera,s nímž to bude jiné… :-( jinak je život o trápení v této oblasti, ale i to je někdy úděl. Tak to beru…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
17.1.11 08:31

ještě k té mé první větě, v závalu myšlenek jsem ji vypustila…
cíti(l) zneužíván - buď opravdu byl a je to v něm anebo ten pocit pocitu zneužívání může být i tím, že na něj občas tlačíš. Tam stačí jedna blbá věta, rejpnutí, vzetí za zadek, cokoliv… a ublíží to na duši a padá do toho znechucení a zhnusení sexem jako do bezedné jámy… :-?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 08:55

Nikino, ten příspěvěk, jak mu stojí, jsem nepsala já, trochu se tu pomíchaly anonymy :-)

Že by byl někdy někým zneužívaný to téměř vylučuju a fakt jsem se snažila, abych na něj nikdy nepřiměřeně netlačila, ale nejsem si jistá, jestli to takhle vnímá i on…

ta poradna - já myslím, že muž by tam i šel, myslím, že i on to chce nějak řešit, tak snad by to mohlo pomoct. Min. aspoň v tom, že bysme si to oba přestali vyčítat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 08:55

Inko zaklad., kruci, zapomínám se podepsat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.11 12:06

Sexuální kalendář si nedokážu představit ani já. Už možná proto, co jsem si dřív prožila. Měla bych pocit, že mě někdo do sexu tlačí a v tu chvíli bych na to neměla pomyšlení.

I já občas přemýšlím o milenci… Vím, že je to nejlepší chlap, kterého jsem mohla poznat. Žádný vztah není bez chybičky a nedostatek sexu mi přijde podstatně menší problém než všechno ostatní.

Ale nikdy bych nevěřila, že bude pro mě sex tak potřebný a že mi bude někdy tak chybět…

P.

• Citovat
  • Upravit
12978
17.1.11 13:33

Musím se přiznat, že mě bohužel jako první napadlo slovo HOMOSEXUÁL..
A zakladatelko dříve než to razantně smeteš ze stolu jako naprostý nesmysl oprvdu se zamysli..Ne všichni homosexuálové jsou zženštilá individua, která vrtí zadkem..Mužů homosexuálů, kteří se rozhodli ( nebo neměli odvahu) nepřiznat, mít rodinu, manželku a děti jsou mraky..Myslí to dobře, ale jejich přirozenost je bohužel dožene a vrhá stín na život celé rodiny.

Opravdu není možné, že již ta počáteční „touha netouha“ nepramení z jeho potlačené sexuality??
Je schopen mít s tebou styk, je schopen plodit děti..Ale v podstatě mu to nepřináší zřejmě žádnou radost, žádné vzrušení..

Už tu padlo, že je to dlouhodobý problém, je to prostě člověk co to tolik nepotřebuje a nikdy to podle mě nezastíral. Ty jsi bohužel nepředpokládala, že to bude v budoucnu až takový problém. Ten muž má své kvality, kvůli kterým stálo za to si ho vzít a mít s ním děti.
Jste dobrá rodina.

Možná by také nebylo do věci si uvědomit, že sebevědomí, pocit ženskosti, pocit milovanosti, láska - to všechno se neodvíjí jen od sexuálního styku..
Dnes a denně je nám podsouváno sex = láska..Nedostatek sexu= problém citový..
Pro mě je to vždy jen problém tělesný, od kterého si můžu pomoci. Láska je pro mě něco jiného..lásky mám dost i beze slov a bez dotyků..Nestavím na sexu své sebevědomí..To jen my si podsouvámě, že kdo s námi nespí, nutně nás nemá rád či v úctě.
Ano, je mi občas líto, že nemám TOLIK sexu, ale mám to srovnané v hlavě a rozhodně mi to nenaruší vztah, city..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.1.11 13:40

já bych řekla, že Lizbeth by mohla být velmi blízko pravdě…četla jsem zakládací příspěvěk vícekrát a myslím, že to nebude nezajmem o zakladatelku, ale spíš o jiné sexuální naladění…takže klidně i homosexualita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
17.1.11 13:50

Uz jsem to tu taky psala, jenze co ty nahotinky v pocitaci? :think:

• Citovat
  • Upravit
12978
17.1.11 13:54
rencin píše:
Uz jsem to tu taky psala, jenze co ty nahotinky v pocitaci? :think:

No vidíš, nahotinky a tvou poznámku o chlapech jsem přehlédla..
Hmmm, ale i tak vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 14:08

Lizbeth díky, za názor,ale homosexualitu vylučuju, to jsem si fakt jistá, že ne…

ALe jinak na tom něco bude, máš pravdu, budu muset pro svoje sebepotvrzení a sebevědomí najít jiný zdroj než to, že mě můj muž chce… Jenže je to hrozně težké, jsem téměř neustále doma s dětma, nemám tu kamarádky, sem tam se vidím v brně s holkama ze stálé diskuze, ale není tam žádná fakt kamarádka, se kterou bych třeba o tomhle mohla mluvit…

Doufám, že to bude lepší, an podzim se chytám do školy, tak se staršně moc těším, že se budu pravidelně dostávat z domu.

Brát dětem tátu a tátovi děti nechci, tak mi asi nezbude nic jiného, než přehodnotit svůj postoj, neřešit to pořád a přijmout to tak, ajkto je…

inko zaklad.

• Citovat
  • Upravit
rencin
17.1.11 14:10
Lizbeth píše:
rencin píše:
Uz jsem to tu taky psala, jenze co ty nahotinky v pocitaci? :think:
No vidíš, nahotinky a tvou poznámku o chlapech jsem přehlédla..
Hmmm, ale i tak vid???

Jako bylo to to prvni, co me napadlo, jenze ja mam vzdycky v hlave ty nejcernejsi scenare :mrgreen: Jenze ty holky k tomu nesedi, taky me pak jeste napadlo, jestli se to nepokazilo prave tim, jak zakladatelka nasla ty fotky, rikala, ze to byl sok, jestli treba udelala trochu humbuk, ze ji to ublizilo nebo tak, mohlo to nechat nasledky.. Ale zase psala, ze uz to tak bylo mezi nimi v podstate od zacatku…
Kazdopadne moc preju, aby se to nejak vyresilo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky