Krvácení u prvního sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
31.5.19 22:30

Nekrvacela jsem vubec. Ani pri, ani po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
1.6.19 03:23

Týjo, to se ale sešlo anonymů. Zajímalo by mě fakt proč. To jsou tu samé dvanáctky, že si tu informaci tak hlídají? Nebo jen nějaký místní kolorit? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.6.19 09:56

@Lexter Ty někomu detailně popisuješ svůj první sex? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
1.6.19 22:39
@divine woman píše:
@Lexter Ty někomu detailně popisuješ svůj první sex? :lol:

Krvácení u prvního styku je docela přirozená věc. Čistě biologická. Někdo tedy ne ale co? Děláte jako byste tím přiznávali nevěru nebo něco takového.

Ó můj bože, někdo ze známých by se dozvěděl že se mi stala zcela přirozená věc. Holky, všem je to u prdele. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 08:34

Krvácení

Ahoj, před pár dny jsem měla s přítelem první sex, vše bylo v pořádku, nic mě nebolelo. Na podruhé už byl přítel trochu divočejší, ale i to bylo nejdřív v pohodě, pak to sice začalo trochu bolet, ale nebylo to nic hrozného. Nejdřív bylo vše v pořádku, jen mě trochu bolelo v podbřišku, ale to se mi stalo i na poprvé takže jsem to moc neřešila, po několika hodinách jsem ale začala krvácet. Bolest v podbřišku přes noc přešla, ale cítím trochu tlak. Kamarádka, která má trochu víc zkušeností než já, mi poradila, abych zatím nepanikařila, ale já mám trochu strach a ráda bych slyšela ještě další názor či radu. Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.22 08:34

Krvácení

Ahoj, před pár dny jsem měla s přítelem první sex, vše bylo v pořádku, nic mě nebolelo. Na podruhé už byl přítel trochu divočejší, ale i to bylo nejdřív v pohodě, pak to sice začalo trochu bolet, ale nebylo to nic hrozného. Nejdřív bylo vše v pořádku, jen mě trochu bolelo v podbřišku, ale to se mi stalo i na poprvé takže jsem to moc neřešila, po několika hodinách jsem ale začala krvácet. Bolest v podbřišku přes noc přešla, ale cítím trochu tlak. Kamarádka, která má trochu víc zkušeností než já, mi poradila, abych zatím nepanikařila, ale já mám trochu strach a ráda bych slyšela ještě další názor či radu. Díky

• Citovat
  • Upravit
30.4.22 13:41

Zdravim. tato vec je sice individualni, ale ja to mam trochu zvlastvi. mela jsem totiz sex zatim dvakrat a poprve to hodne bolelo a krev vytekla az dalsi den, diky bolesti jsem se branila hlubsim prirazum, coz bylo diky bohu tolerovano. podruhe, o par dnu pozdeji, uz to slo lepe a hloubeji ale vyteklo ze me jeste vice krve a vyteklo trochu i pres noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.22 21:29

Občas to tak je. Hlavne prosím použivejte kondom, popřípadě lubrikační gel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
2.5.22 23:36

Slabě.

• Citovat
  • Upravit
895
3.5.22 03:47

Muze byt, ja nemela behem 1.sexu ani bolest ani krev, az u 2.se vsim (a te krve bylo dost, i behem par dni po ji krapet vyteklo),pak jeste mozna behem dalsich 2 milovani byly nejake krvave zbytky, ale nic strasneho. Jinak k tem zacatkum doporucuji lubrikant, jde to pak lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.23 21:55

:palec: Měla jsme včera první pohlavní styk nekrvácela jsem ale partner byl jakože na doraz, bolelo to trochu jinak nic.. tak nevim jestli jsem nebo nejsem už panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16421
7.9.23 22:14
@Klarka.30 píše: :palec: Měla jsme včera první pohlavní styk nekrvácela jsem ale partner byl jakože na doraz, bolelo to trochu jinak nic.. tak nevim jestli jsem nebo nejsem už panna

Už nejsi.
Ale, jsem si jista, že to sama určitě moc dobře víš. :D
A mimochodem, tady už byly, nedávné diskuze o tom, že takové slovo nebo označení, jako panna nebo panic, je prý jen mýtus. :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 22:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se vás na něco zeptat.
Chtěla bych se poprvé vyspat se svým přítelem, ale chtěla bych vědět, jestli u prvního sexu holky hodně krváceji.

Já vůbec. Ani to nebolelo. Dokonce jsem si to i užila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky