Kupujete použité oblečení pro děti?

565
5.6.11 22:08

Kupujete použité oblečení pro děti?

Ahoj všem, jsem vychovaná tak, že je lepší mít pár kousků a nových, než víc a použitých za ty samé peníze. Ale když koukám, jak malý rychle roste a vidím ty krásné sety oblečení na aukru nebo mimibazaru, tak nevím, jestli do toho nejít. Zase nové kupuju, jen co potřebuje a už mám oblíbená místa a vím, co mu bude a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
5.6.11 22:12

Nakupovala jsem přes bazárky, přes inzeráty, brala z druhé ruky atd. a nestydím se za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.6.11 22:13

Ahoj, já sety na Aukru kupuju a jsem s nimi moc spokojená - pěkné zboží za dobrou cenu. Nové kupuji taky - boty, prádlo, ponožky nebo když se mi někde něco hodně líbí. Ale do školky a na hřiště to použité úplně stačí, je to každý den zkydané a umazané, takže i to nové se rychle opere a opotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.6.11 22:16

Ahoj, tak já nakupu hodně nových a kvalitních věcí, ale když se mi něco na Aukru líbí, tak do toho klidně jdu :nevim: . Už jsem si takhle koupila hodně super kousků od NEXT, George,Cherokee, … a nikdo nic nepoznal a malou chválili, jak je oháklá :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.6.11 22:16

ahoj :mavam:
ja a manzel jsme proti pouzitemu obleceni, u vjetnamcu jsem videla overalky i za 40kc, nebo jsem nasla levny detsky textil… chapu ,ze se to vypere ,ale ja osobne to nepriznavam, od znamych bych brala pouzite , protoze castecne vim jake detske nemocni meli, ale o cizich nic nevim, proste sama nekupuju na sebe neco ze sekace ani mimi nechci do toho oblekat!!! ale kazdy ma jiny nazor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
5.6.11 22:17

Hogata Právě jak píšeš - na hřiště a na ven ideální. Zatím teda sedí výhradně v kočáru, ale za pár měsíců to bude aktuální. Navíc ho chci pomalounku učit, aby si zvykal, že může jíst sám a to bude všecno oblečení jak od čuňat.

Ale moje mamina mi celý život ryla do hlavy, že oblečení po někom je divný, že nevim, kdo to nosil a tak. Tak mi vrtá červík v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.6.11 22:18

Taky nakupuju po bazárcích, mnohdy jsou to věci jako nové a za málo peněz. :wink: Nevidím na tom nic špatného. S mimibazarem mám samé dobré zkušenosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.6.11 22:20

Muj tatka ma secondhand… diky tomu jsem nemusela koupit snad nic, a kdyz jsem koupila, tak z mimibazaru :mrgreen:
Neni to proto, ze chci na mimcu setrit. Nicmene nekojim, mame prijem tak akorat a na teplakovecku adidas ve velikosti 62 nemam (pisu toto, protoze si koupila kamoska a ja jen valila oci :lol: ) a radsi koupim kvalitnejsi kosmetiku a plenky :nevim:
Z vlastni zkusenosti vim, ze mimi oblecky neznici - muze se max. pokadit nebo poblinkat.
Vicemene vsechno schovavam, mam v rodine mimi jako prvni a nikdo se ani nepozastavi nad tim, ze obleceni bylo nosene :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.6.11 22:21

Já zase nekupuje oblečení od Vietnamců, protože ty materiály jsou strašný a když to vypereš, tak je to širší než delší :roll: . Nějakých nemocí bych se nebála, protože prádlo vypereš a určitě si nebudeš kupovat z druhé ruky třeba spodní prádlo nebo botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
5.6.11 22:21

Ahhoj :mavam: :mavam:

taky mam vetsi cast vybavicky ze dvou bazaru.. jeden mam kousek od baraku,kde mam jistotu nezavadneho zbozi i z druhe ruky a pak na mimibazaru nakupuji.. proc ne… i kdybych malemu koupila novou vec primo z obchodu tak to stejne pujde do pracky a pres zehlicku,takze mam jistotu cistoty.. a na miminka se mi zda,ze se to vyplati vice… nez utracet hordy penez za stale nove a nove velikosti vecicek kdyz tak rychle rostou… :think: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
5.6.11 22:22
kitri píše:
ja a manzel jsme proti pouzitemu obleceni, u vjetnamcu jsem videla overalky i za 40kc, nebo jsem nasla levny detsky textil… chapu ,ze se to vypere ,ale ja osobne to nepriznavam, od znamych bych brala pouzite , protoze castecne vim jake detske nemocni meli, ale o cizich nic nevim, proste sama nekupuju na sebe neco ze sekace ani mimi nechci do toho oblekat!!! ale kazdy ma jiny nazor :kytka:

jj, zatím kupuju třeba sady bodýček v tescu a to je pak jeden kus za pakatel. I na ostatní oblečení mívají často akce a slevy. A všechno je nový za pár korun a můžu si to osahat. Ale kolikrát ty sety na aukru vypadají tak nádherně. Je to dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.6.11 22:22
kitri píše:
ja a manzel jsme proti pouzitemu obleceni, u vjetnamcu jsem videla overalky i za 40kc, nebo jsem nasla levny detsky textil… chapu ,ze se to vypere ,ale ja osobne to nepriznavam, od znamych bych brala pouzite , protoze castecne vim jake detske nemocni meli, ale o cizich nic nevim, proste sama nekupuju na sebe neco ze sekace ani mimi nechci do toho oblekat!!! ale kazdy ma jiny nazor :kytka:

Ja to teda vzdycky poradne vyperu - pokud jde vyvarim a v pohodicce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.6.11 22:23

Jooo, a u Vietnamcu jsou mozna overalky za 40 Kc, ale myslim, ze mnohem kvalitnejsi jsou nejake byvlnene ze sekace nebo z mimibazartu nez ta napul silonova novota :nevim:
Ale jak pises, kazdy jiny nazor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.6.11 22:26

Raděj kvalitní bavlněné nošená věc, než hnusná umělohmotná vietnamská nová.

Už moc nepamatuju, kdy bych něco koupila nového… (samo spoďáry, ponožky, boty…)
Když ještě nosila body, tak občas nějaká výhodná koupě, ale teď už fakt dlouho nic. Všechno použité a vůbec mi to nevadí. I pro sebe=)
Nedokážu si představit použitým oblečením přenosnou nemoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.6.11 22:26

Nakupuju na MMB nebo na modrém koníkovi a zatím se vším spokojenost. :)

Vzhledem k tomu že malá z toho do měsíce vyroste, tak je zbytečné do toho tolik investovat. Občas jí koupím i nové oblečení, ale to se mi musí fakt líbit anebo být na něm velká sleva :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák