květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
25.2.08 16:17

Lentilka :lol: :lol: :lol:

No jo, naše malá by to měla mít po kom. Stejně už jsem na ty prďousky zvědavá. Mám zafixováno že až bude jaro, budem je mít u sebe. No a jarní počasí už je teď a do porodu daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
25.2.08 16:19

Lentilko.. tak teď jsi mě opravdu uklidnila.. :lol: :lol: :lol:
A jasně že já budu mít to nejhodnější dítko na světě! :lol:

Amazonko.. hoď odkaz, co jsi vydražila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.2.08 16:22

Eviško - tak bacha. To nejhodnější jsem si zamluvila já:-) Poslala jsem Ti tel.

Že by podle týdne těhotenství přišly na řadu obavy, jak to matka zvládne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.2.08 16:22
Aladina píše:
Eviško, klid. Každé dítko je jiné. Já byla do 4m Vítka vyřízená a do 18m příšerně unavená.

8O 8O 8O :twisted: :twisted: :twisted: Tak toto jsem neviděla :lol: …

Hlavně ti příbuzní kdyby nebyli tak vlezlí a nechtěli se všichni napytlíkovat do bytu hned po návratu z porodnice, že. To mě rozhodilo snad nejvíc :evil: .
(Už teď se psychicky připravuju, jak mám lidsky vysvětlit, že jestli mi dítě zase budou násilím rvát z ruky, bude ze mě vražídící bestie :? .)

Edit: Jo ahááá, já četla OD 18M PŘÍŠERNĚ UNAVENÁ. Tak to jo, tak to máme to nejhorší za sebou, že 8) ? (Ticho, pšt, nic neříkejte.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.2.08 16:26

Lentilko- ale teď právě budu mít to hodné dítě. To je přece pravidlo:-) Návštěvy mě taky rozhodily. Hlavně byl listopad a všichni nastydlí a za den přišly třeba dvě návštěvy. A Honza je sám tahal a nechápal, že nechci. Hrůza.

Tchýně byla vůbec dobrá. Když jsem byla v porodnici, dovezla Honzovi jídlo, aby neumřel. A jak jsem se vrátila z porodnice, přijeli na celý den a nic nepřivezli a ještě jsem se starala o jídlo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
25.2.08 17:39

cha cha,
Eviško, myslím, že nejvíc vystrašila Lentilka mě!!!!!!!
Ty čísla jsou super nápad, hned taky pošlu. Sice mám termín až na konci května, ale myslím, že budu jako první.......no ležet v nemocnici určitě :wink:
A co se týká těch příbuzných, tak doufám, že nepřijdou jen na čumendu, ale přiloží ruku k dílu a trochu mi pomůžou :D Ze začátku budu možná vděčná za každou pomoc. I když první týden se mnou zůstane doma ten můj a pak se uvidí. Ze začátku budu možná taky ráda, když se mnou někdo bude jezdit k doktorovi, protože to bude asi taky náročné 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
25.2.08 19:24
Aladina píše:
Lentilko- ale teď právě budu mít to hodné dítě. To je přece pravidlo:-)

A neříkej, že je i opačné pravidlo, to zas ne! Já si zasloužím jen samé hodné dětičky :-) .
Učiňme konvenci, že zlobivce, nespokojence a nespavce si vezmou holky, co mají první a my druhorodičky budeme mít hodňousky, protože je jasné, že na ně nebudeme mít tolik času :idea: (Morganě bych teda udělila výjimku, no). Třetirodičky tu naštěstí nejsou 8) .

Morgano - víš co… kamarádka má dvojčata a užila si s nimi v mnohém míň než já s jedním, třeba zrovna ty prdy. Prostě měla kliku na od začátku hodné, bezproblémové (a synchronizované!) děti. Sama říkala, že ty začátky s nimi byly mnohem víc v pohodě než s jejím prvorozeným.

A na ty návštěvy vzpomínám s hrůzou doteď. Moje sestra je zlatíčko (je o 17 let starší). Ale to, jak se mi hned v prvním týdnu nasmolila mírnix týrnix do bytu, hned ve dveřích hlásala, že vypadám naprosto otřesně, dítě mi vzala z ruky a začala ho kvůli prdíkům polohovat na bříško, aby mi ukázala, jak se to správně má dělat, mě straší ještě dneska :evil: … manželovy rodiče ani nekomentuju, s těmi jsem se den po příjezdu z porodnice při jejich zcela neohlášené návštěvě bunckala po venku s kočárkem, že budou mít radost (a že mě ten nástřih u toho sakra bolel), abych se pak dozvěděla, že oni o nějaké trajdání venku nestojí a neměli jsme je tak rychle vyhazovat z bytu. Akorát že já měla tolik mlíka, že jsem myslela, že exploduju, a kromě kojení a odstříkávání (fakt super rada, doporučuju, když si chcete „pomoct“ :? ) jsem celé dny nic jiného nedělala. Tentokrát je ani nepustím přes práh, ať si chuchnou, však mimčo uvidí v porodnici a pak ať mi dají svatý pokoj.
Jo a to ještě tchán vyplodil, že stejně vypadá mimino jako mimino, tak to nás nemuseli otravovat, stačilo se jít podívat do kteréhokoli kočárku :idea: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.2.08 19:53

Teda tady se ale rozjela debata :lol: člověk tady chvíli není. No holky, jaké děti jsme si upekly, takové budeme mít. Na tom už nic nezměníme.

Já byla teď zkusit cvičit pilates, vůbec jsem to neznala a byla to teda docela makačka, pro těhotný to teda určitě nebylo. Ale prý tu máme ještě nějaký pilates na balonech, že je to klidnější, tak možná půjdu zkusit.

A tady teda odkaz na věcičky
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.2.08 19:54

A s těma návštěvama nestrašte, z těch mám hrůzu už teď. Budem si to se všema muset předem vyjasnit asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.2.08 19:56

Lentilko, no sice jsem to tak myslela. Ale, že jsi to ty, tak květnové děti prostě budou hodné všedcny:-) Nakonec tě stejně začne zlobit Štěpánek, tak zas ať aspoň jedno bude hodné :lol:

Morgi- budou dvě, budou se muset dohodnout a od začátku se budou učit trpělivosti. Protože jaksi nezvládneš přiběhnout okamžitě k oběma najednou. Vše má své pro a proti.

Dobře to dopadne a kdyžtak si tu aspoň postěžujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.2.08 19:59

Amazonko, to je krása. To se ti povedlo.
A poskakujícíma prsama jsi mě dnes pobavila. Mě by je neuzvedl ani 4kg potomek:-) Ale žebra nakopává slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
25.2.08 20:26

Tak to by mě trefilo, takovej román tu plodim půl hodiny a všechno mi padlo a ztratilo se to.

Takže : jsem naštvaná, všechny máte pravdu, miminka budou nejlepší, nejkrásnější a nejhodnější všechna, aby to bylo spravedlivé, jdu do sprchy a spát. :twisted: :evil: :evil: :twisted:

Dobrou, napíšu zas zítra.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.2.08 10:09

Ahoj holky!

Teda to se rozjela dobrá diskuze! Já su každopádně přesvědčená o tom, že naše dítě bude hodné. Jiná varianta ani není. Už ji o tom přesvědčuju pár týdnů, že musí být hodná holčička, protože má nerváka matku a pedantského otce, tak ybsme se nějak sžili :lol: :lol: :lol: . U bratránka to zafungovalo, tak třeba to taky klapne.
A klidné těhu = klidné dítě fakt asi neplatí. kamarádka je sestřička na záchrance a byla od samého začátku doma, v klídku, v bytě, žádný stres, pohodička. A má právě to dítě, co jsem vám popisovala kdysi…
Jinak taky plánujem, že po porodu se mnou bude Luboš týden doma a pomáhat a taky ať se sžijem všichni tři, aby se necítil odstrčený (a naučil se nespat, koupat, přebalovat, uklízet :lol: …)
Z návštěv mám obavy fakt dost velký. Máme oboustranně velkou a děsně aktivní rodinu. To jsem si ověřila teďka na Vánoce - kolik máme příbuzných a známých. Kdyby bylo na mě, tak ukázat mimi na 5 minut, převzít dáreček a bye bye :lol: …pokud ovšem nechcou vyfásnout rovnou kočár s ječícím dítětem na vycházku 8) .
No nějak to všechno budem muset zvládnout… co zbyde.
Holky už maminy…používaly jste někdo odsávačku mléka a sterilizátor lahví? Kdyžtak jakou značku? Já se koukala na Avent - ten sterilizátor do mikrovlnky navíc není ani moc drahý.
Zatím čaaau!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
26.2.08 10:16

Ahojky berunky.. já myslím, že všechny budeme mít hodné dětičky!

Amazonko.. ty jsi fakt vydražila nááádherný věcičky! Jsi šikulka!

Jinak holky, abyste byly v obraze.. Uvažujeme nad tím, že si v březnu na ultrazvuku necháme říct pohlaví.. Jsme nějak čím dál víc zvědavý.. Tak uvidíme! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
26.2.08 10:16

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 30+3 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 30+1 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 30+0 tt + Štěpánek 1,5 roku
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 29+6 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 29+4 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 28+6 tt holčička Elisa LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 28+5 tt holčička Nelinka Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 28+2 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 28+1 tt + Laurinka 3 roky chlapeček Honzík Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 28+0 tt holčička Klárka Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 27+4 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 27+3 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 27+2 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 27+1 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 26+5 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 26+4 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 25+0 tt

Jak to zatím vypadá: 7 holčiček:5 chlapečků:2 překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest