květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
19.2.08 18:56

Eviško, to je moc pěkné. Koukám, že jsi na kachničky:-)
Perulko- co že si to vaříš? Přesný popis bych prosila. Zní to zajímavě. U nás Honza vyrábí salát. Má větší hlad, než já. Já byla u našich:-)
No a konečně nám bříško vyfoť, ať posoudíme velikost:-)

Jdu sprchovat Vítka. Zítra půjde asi do školky. Podle toho, v kolik vstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.2.08 22:27

ahojky

tak na test na cukr du zitra…minulej tyden me docela sokovaly ze prej ne 7.8 ale 8 tak prejmusim znova… tady to delaj tak ze pri prvnim testu odeberou krev ze zily pak nechaj vypit v prinesenym pulitru caj s tou hnusnou sladkou esenci..fuj fuj fuj a cekat hodinu.. zadna moc nic.. jen sedet a hladovet.brrrr,. no a ted po tydnu kdyz to neni v norme..tak ranni moc a prej budu cekat dve hodiny az se ten cukr dostane poradne do obehu..... no hruza.. ale snad to obe zvladnem.

pro eviisku.. tak uz je to trikrat potvrzeny je to holcicka, tak to prosim dopln do seznamku a asi meno elisa ale podle debat se to bohuzel muze zmenit jeste aspon stokrat. to povleceni je moc pekny

mejte se moc vsechny krasne a at ty kopance nejsou moc drasticky.. nase slecna se rozhodla si lehnout na pric, ,uz asi od osmnactyho tydne a porad je ve stejne pozici tak snad se otoci,dokonce uz i muj jinak neprilis povidajici gynekolog me upozornil ze by to mohl bejt i cisar.. tak me trochu vydesil ale snad to bude dobry…nonic musim jitspat ..test na cukrovvku je v sedm rano..zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.2.08 23:11

jeste sem do galerky dodala fotky.. ale tim jak sem na pul spala.. tak sou bez jmena… je to ta postylka, ja v cernem na posteli, 4D ultrazvuk a komoda… nojono… uz je fakt moc pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
20.2.08 08:45

Ranio - já jsem teď trochu nějak mimo…a tobě minulý týden dopadly ty testy špatně, že jdeš znova? nějak to teď nechápu. A není ještě předčasné v tuhle dobu mluvit o definitivní poloze miminka? Mám pocit,že to moje je pokaždé jinak, podle toho, jaké mi dělá hrby na břiše a střídavě okopává močák a žaludek…

Ali - no žádná luxus večeře, ale Luboš to má nejradši. Když je doma moc pečiva a vajíček…prostě rozpůlené rohlíky (nebo chleba) namáčené v rozkvedlaném vajíčku a smažené na pánvi. Pak je potřeš hořčicí a pokladeš sýrem, cibulí, kyselou okurkou a vším podle chuti. Mňam! Včera jsem se tím tak přecpala, že jsem ani nemohla usnout.

A nafotit se chci nechat, respektive už několik fotek mám, ale my máme takovej praštěnej starej foťák a úplně levý ruce a pořád přemlouvám manžu, ať to stáhne do počítače, ale nějak se k tomu nemá. Ale už bude muset, výměnou za referát do němčiny :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.2.08 09:38

Ranijo- tak ať ti testy dopadnou dobře. Miminko podle mě mění polohu ještě často. A co se otočení týče - kamarádce se otočila holčička týden před porodem:-)

Perulko- my obalujeme chleba ve vajíčku. Mám to ráda a taky s hořticí. Rohlíky mě nenapadly. Asi to někdy zkusím. Ale u nás pečivo většinou nezbyde. Sušíme zvířátkům. Vítek si to hlídá.
Ranja podle mě na cukrru byla o týden dřív, tak jí nevzali a musí znovu:-)

Zítra jedeme na prodloužený víkend. Až to najdu, ukážu vám, kam:-) Vlastně jsem se ani sama nekoukala. Honza jim dělal stránky, tak vybíráme platbu pobytem a polopenzí:-)

Vítek zas do školky nešel. Kňoural, že nechce, tak jsem to kvůli jednomu dni nechtěla lámat. Ale od pondělka zas snad začne. Ale asi zas bude brečet. Už měsíc tam nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.2.08 09:53

Jen vás jdu pozdravit.. za chvíli odjíždím.. na cvíčo, do práce a pak si jdeme posedět, tak už nebudu..

Ranio.. gratuluju k holčičce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.2.08 09:54

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 29+4 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 29+2 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 29+1 tt + Štěpánek 1,5 roku
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 29+0 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 28+5 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 28+0 tt holčička Elisa

LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 27+6 tt holčička Nelinka Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 27+3 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 27+2 tt + Laurinka 3 roky chlapeček Honzík Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 27+1 tt holčička Klárka Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 26+5 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 26+4 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 26+3 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 26+2 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 25+6 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 25+5 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 24+1 tt

Jak to zatím vypadá: 7 holčiček:5 chlapečků:2 překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
20.2.08 10:33

ahoj holky,
Ranio, držím palečky, aby cukřík dopadl dobře! Já už si pomalu na svůj jídelníček zvykám :roll: A hlavně je cukr v normě, což mám radost. Ještě pár týdnů a pak si koupím kus pořádnýho dortu a k tomu si dám to nejsladší kakao :D
Aladino, ty si krásně užij víkend. Taky bych někam jela, ale já jsem ráda, že se ráno zvednu z postele :D
Jinak už jsem začala pomalu prát věcičky, ještě někoho sehnat na žehlení :D A zjistila jsem, že ve velikosti č.56 toho mám až až, to bylo pořád strachu a myslím, že to mimča ani neunosí. Uvidíme. Jdu se mrknout na ty fotky do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
20.2.08 11:59

Ali - Tak si to hezky užijte! jedete někam do hor? To se vyplatí! Já takhle vždycky za nezaplacenou práci vyfasuju flašku, což mi v těhotenství přijde obzvlášť vtipné. kdyby řeba bonboška, ale to je samej tvrdej alkohol :lol: .

Morgi - je super, že už máš ten cur lepší. A jak často musíš na kontrolu? nebo se pícháš sama do prstu?
Je sranda, jak všichni říkají, že v 56 se toho moc kupovat nedá, ale každá ženská si toho stejně nashromáží, aby náhodou nechybělo :lol: . Já teda mám nejvíc věcí v 62, tak snad to unosí i ten pidižvík po narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
20.2.08 12:52

Perulko, já se doma měřím sama a do poradny volám. asi za dva týdny mě pozvou na krev atd…
No já právě ve velikosti 62 skoro nic nemám. Mám toho spousty od švagrovky, ale jak říkám, všechno je to pro holku a ještě růžový, to já moc nemusím :D ale něco se tam určitě vybere a něco dokoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
20.2.08 17:35

Dobré odpo těhulky. Zdravím vás z hor :) Moc snížku tu nemáme, ale nevadí, chodíme na procházky a užíváme volna. Zítra se asi už budeme vracet domů, máme to tu sice do soboty, ale budem doma připravovat postýlku, možná občas brouzdat po obchodech a užívat prozměnu klídku doma.
V rychlosti jsem četla že vtšinu z vás bacilky a různé jiné neduhy opustili, tak to j dobře.

Tak zatím papa, zase se ozvu. A Ali užijte sí mini dovču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.2.08 18:40

Morgi- super, že je ckr v normě.
Perulko- láhev pro tebe, to je fakt dobrý:-)
Amazonko- snad sis odpočala a ať už máš klídek od nemocnic.

My máme doma zmatek a bordel balící. Jdu popostrkávat Vtka, ať už jde spát. Zítra nás bude tatínek ráno honit. Blbý je, že má 3 racovní schůzky v Praze a my budeme tak 6 hoodin pobíhat všude možně. Půjdeme do Ikey, CaA a pak ke kamarádce. Snad to Vítek zvládne.
Tak pa a mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.2.08 20:41

Ahoj, tak na gynde mi chtel doktor zkontrolovat oblicej mimca a mimco lezi porad stejne a to oblicejem dovnitr, tak to nechal byt. Cukr mam 4,5.
Taky jsem rada, ze uz pominuly ty nemoci a snad uz se nevrati.
Ja chodim do prace manzeloj pomahat a i kdyz za to nic mit nebudu, tak se aspon nenudim.
Perulko na me taky neni skoro nic poznat a jak jsem psala predtim, tak si pripadam netehotne. Zase jsem rada, ze se mi tolik nenatahuje kuze a snad nebudu mit tim padem strije. Moje tchyne si taky porad mysli, ze jsem o mesic min tehotna. Kazdy tyden ji to musim prepocitavat, aby si to proste pripustila, ze je to tak jak ji to rikam - asi ma strach z toho, ze bude babickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.2.08 20:45

Denska jsem k veceri delala tousty a s manzelem tvarohovy dort - uz jsem ochutnala a povedl se. Je to nepeceny dort a kdyz bude mit nekdo zajem tak sem muzu hodit recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.08 20:59

moc dekuju za gratulace k holcicce ,

perulce - jo testy mi dopadly pry o trochu vys nez mely a tak me to cekalo dneska… a bylo to zly… protoze sem jim tam omdlela, mala kopala a mlatila rukama jak blazen.. a tobylo posledni co si pamatuju.. pak sem byla v limbu.. to maj za to ze nas tehulky trapej, tak..vysledky se pry dozvim v utery u meho gynekologa.. tak uvidime
muj manzel byl uplne proti tomu, aby se takovy test na me provadel..pry nemaj duvod..pribytekvahy maly,celkova hmotnost taky ze zadna rodinna historie…ale to je irsko,ze ano… tam se nekontroluje skoro nic.

je ta dieta hrozna?? ja jen na co mam bejt pripravena, cokoladu a sladky fakt miluju tak nevim nevim.

o ty poloze..no taky me prekvapil ten doktor kdyz me zacal strasit s cisarem.. ale kdo vi.. casu dost jak rikate

jinak taky byl u vas tak nadhernej slunecnej den?? po dlouhy dobe tady vysvitlo slunicko a prochazka stala zato :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí