Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Marcelo,
pokud hledate .. tak tady jednu mate.. jsem z prahy 4 ale k hiltonu neni problem se dostat, v 28 tydnu, takze se sna ddo limitu vejdu
, je mi dvacet sest
Ruzena B
tak se mi ozvi na tenhle email c.tammy na seznamu
Macka1 píše:
Holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale:obracím se na Vás s prosbou - pokud jste nebo víte o těhulkách z Prahy 18.-30. týden těhotenství. Můj manžel hledá na příští týden těhulky figurantky na předváděcí akci 3D ultrazvuku Philips, která se koná v hotelu Hilton. Více info ráda pošlu, diskusi admin vymazal, takže mi pošlete soukromou zprávu. Akce je pro maminky samozřejmě placená a navíc dostanete videa a obrázky svých miminek z 3D UZV zdarma.
Díky moc!
Marcela
ahoj tehulky a briska
tak se po dlouhe dobe hlasim zpatky,.. a nastesti obe dve… pred tou dlouhou dobou sem zaclakrvacet.. a zase dalsi hospitalizace… ale uz doufam ze nikdy.. strasny strasny… porad napraskach kapackach, plusnekolik neprijemnych sester. a ted do toho jeste test na cukr vysel vissi tak tam musim znova no hruza..taky tady nekomu vysel test na cukr vissi?. jeste se moc stranek necetla… je toho za tenmesic a pul hromada.. aleitakvsem gratuluju ,kdobre prospivajicim brouckum a kopancum a td
mejte se moc mocdobre, a ja se zas objevim
Rania
Ahooooj všechny, co blázníte tolik toho popsat, teď mám teda co dělat.
Byla jsem v pondělí na té kontrole a samo že si mě tam nechali
Ale už jsem naštěstí doma (jen nevím jestli ne zase jen do další KO) a zítra máme frčet na hory!!!! Hurá:)
Jdu se snažit dočíst vás.
Ahoj holky,
Amazonko- tak ať už tě nechají doma a užij si hory, ale opatrně:-)
Perulko- vím, že nechceš balit naširoko preventivně:-) Jsem moc zvědavá, kolika z nás to potom u miminek doporučí.
Dneska jsem s Vítkem usnula odpledne u volby:-) a jsem teď jak praštěná. Nemůžu se probrat. Snad bude Vítek dneska dobře spát. Noc byla celkem klidná, ale horečkuje potomek jeden skoro pořád a nechce to srazit. Za chvíli jde do vlažné sprchy.
Břicho už mám vyfocený a stažený do foťtáku. Ještě mi to musí Honza poslat na můj počítač. Takže pokud neusnu, přidám se do galerie:-)
Krásný víkend:-)
Perulka píše:
Jo a k tomu širokému balení - já nemyslela preventivně, ježiš, nejsem blázen. Jen kdyby to jako nařídil doktor fakt z nějakého důvodu.
No jo, jenže ono ti to devět z deseti ortopedů preventivně nařídí z nějakého důvodu (v tom smyslu, že důvod se prostě vždy najde
).
Eviško - jo? A je to velký UZ? Že bych se přece jen těšila? Ke konci už je to nuda. Velkým UZ všechna sranda končí, pak jen otravné ozvy (a to my měli ještě kliku, že Š. na ozvách neblbnul, spostu maminek nechají válet se tam půl hodiny a pak je pošlou na hodinku se projít, že záznam je na prd, ať přijdou znova
) a potom už jen zlatý hřeb
. Měla bych se začít psychicky připravovat na tu masáž hráze
.
Ahoj holky!
Tak se přidávám k lazarůn všeho druhu. nejenže mám úplně příšernou rýmu, ale taky jsem se venku hezky natáhla. Dost mě ty záda bolely už předtím, ale teď se nemůžu ani hnout. Reflexivně jsem si chytla břicho a tak jsem celou vahou spadla na zadek. Tak teď budu fakt asi jen poctivě ležet a odpočívat. To mám za to, že jsem nedávno psala, že mi fakt nic není
.
Včera jsem vytáhla u mamky z mražáku maso - nebylo popsané, ale vypadalo to na velký kus. A ráno jsem zjistila, že je to mleté. Fuj, nemám ráda sekané všeho druhu a nikdy jsem to nevařila. Ale nezbylo mi, než se o to pokusit. Tak byla sekaná s bramborem - no poživatelné to bylo, ale radši bych nějaké ty biftečky, na které jsem se těšila
.
Tak hezký víkend všem!
ahoj holky,
Amazonko, koukám, že si to taky užíváš. Asi budeš muset tu dietku opravdu dodržovat! A snad už ti dají pokoj a nechají tě doma! Užij si hezky hory ![]()
Perulko, dávej na sebe pozor!!!!! A snad záda budou v pohodě.
Včera jsme byli v Kolíně pro kočárek a dokoupili tam spousty věcí, takže už jsem připravená na mimina
Dneska jsem celý den ležela buď u telky nebo v pelechu, z toho včerejšího ťapání mě bolí tak nohy, že už sotva lezu! Jak stará baba
Nemůžu se pořádně ohnout, ve vaně jsem jak hroch, šílený.
Tak v utery jdu na vysetreni na gyndu, tak dam vedet kdy ten ultrazvuk delaji. Ale asi okolo toho 30. tydne.
Jinak jsem rada, ze uz strevni chripku mam snad za sebou. Nejak se mi to totiz vratilo.
Taky se tesim na kocarek, nejak si nevzpominam zda rikali mesic ci dva, ze se pak ozvou. Zacinam byt netrpeliva. Manzel dneska slozil starou postylku, abychom si ji zkusili, tak doufam, ze neco vydrzi. Preci jen v ni uz byly 4 deti. Jinak veciciky mam taky uz snad vsechny.
Jinak Aladino, v Maji jsem koukala, ze maji i vecicky za 30Kc. Skoda, ze jsem na to neprisla driv, protoze jsem takove kupovala za 230 Kc v jinych kramech a vypadalo to, ze je to standartni cena za takove vecicky ve vsech prodejnach.
Ahoj holky, u nás začíná být lépe. Vítek měl včera ještě horečku, ale noc prospal parádně a dneska je bez teplot, já mám už jen rýmu a Honza se nechal přemluvit k cibulovému sirupu a ten asi taky zabral. Ale nadělá se obličeje, když ho polyká. Že se mu i Vítek směje.
S Vítkem už šijou všichni čerti. Ale do školky ho radši ještě nedám. Ale chtěla bych ho na jednu noc dát k mojí mamce, protože už zas musím něco málo pracovat a s ním to nejde.
Dneska jsem prohrabala nějaké věci z půdy - na miminka, ale moc jsem toho nenašla. Nějak se mi nevrátily věci, co jsem popůjčovala, či co. Ale jinak se ještě nepřipravuju. Spíš si tak pomalinku začnu dělat radost, vždycky, když budu někde v krámě.
A ve čtvrtek jedeme k tomu Liberci. Penzion Světlá se to jmenuje. Snad bude hezky a my zdraví.
Zítra jdu na gynekologii, tak se těším a jsem zvědavá na výsledky cukru.
Ahoj
můžu se optat?
Byla ste některá na 4D ultrazvuku v Brně??
Které centrum je lepší Veveří nebo Helios na Kotlářské?
Zdá se mně to nebo to video se seká??? Trošku mi to vadí že je to takový rušivý co to mimčo tam dělakdyž to jede jak hlemýžd
ale zas detailní obličejíček a tak..
Co myslíte? U heliosu píši vhodný termín od 17týho týdne do 23týho? A na Veveří zase 22.26tý týden tak ted nevím na kdyse objednat.
Holky tak se držet … Já jsem si to v nemocncici užila taky s hematomem…tak at už vše probíhá bez komplikací a i z chřipky se brzy vyhrabete…Případně dík za odpovědi
Ahojky.. nejak mi neni úplně nejlíp, tak vás jdu jen pozdravit..
Lentilko.. vzhledem k tomu, že to bude asi poslední ultrazvuk, tak já myslím, že bude velký.. Ale velký se říká tomu ve 20 tt, ne?
Alčo, držím palečky, ať jsou výsledky ok!
Perulko.. ty na sebe dávej pozor, holčičko.. Ale mně se to říká.. já jsem taky „vozembouch“.. ![]()
Amazonko, dobře, že jsi doma..
Ranio.. ty pěkně odpočívej!! Ať jste oba v pořádku!
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 29+2 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 29+0 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 28+6 tt + Štěpánek 17 měsíců
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 28+5 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 28+3 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 27+5 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 27+4 tt holčička Nelinka Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 27+1 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 27+0 tt + Laurinka 3 roky chlapeček Honzík Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 26+6 tt holčička Klárka Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 26+3 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 26+2 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 26+1 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 26+0 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 25+4 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 25+3 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 23+6 tt
Jak to zatím vypadá: 6 holčiček:5 chlapečků:2 překvapení
Ahoj holky,
tak po týdnu absence zase zpět. Ale, že jste se rozepsaly
Večer si udělám čas a vše zameškané přelouskám a zapojím se znovu do diskuze.
Ahoj holky!
Marry - Já sice nebyla na 4D ultrazvuku, ale byla jsem na genetice v I.trimestru v Brně na Veveří. A můžu doporučit. Na druhé genetice jsem pak byla v Olomouci a to se nedá srovnat. Na Veveří byli milí, mají super vybavení, celkově můžu doporučit. A pokud vím, tak na 4D ultrazvuk se opravdu chodí až po 22.tt.
Evi - tak se brzy vykurýruj! Tohle je fakt blbý období, takové nijaké počasí, zima, hnusně… Já ještě furt chrchlu, hrůza!
Ali - jsem ráda, že už vás se to lepší. však už taky bylo na čase!!! Vždyť vy se s tím trápíte strašně dlouho!
Ahojda holčinky!
Tak se hlásím po nějaké době, konečně mám po zkouškovém, ufff. Kdybych věděla, že s té školy málem předčasně porodím, tak s tím těhotněním nějaký čásek ještě počkám
Bylo mi mimi fakt líto, ale už je to za námi, naštěstí. Z chřipky jsem se pořádně vyležela, tvrdnutí bříška úplně přestalo, tak aspoň tak. Jak jsem to tu tak letmo pročítala, koukám, že vás tady bacily taky pěkně trápí, hmmmm
Perulko, moc gratuluju ke státnicím, smekám pomyslný klobouk, jsi fakt šikulka. Mě státnice čekají až v září s mimi, tak jsem zvědavá na ten mazec ![]()
Morgi, s tou dietou je to blbé, já se těšíla na těhulkování mimo jiné i proto,že budu moct beztrestně baštit všechno, co mi příjde pod ruku, tak si dovedu představit, co to musí být…no ale mimísci jsou nejdůležitější, jasně že pro ně uděláme první poslední! Jinak já mám cukr 5, 5, dr. mi řekla, že to je ještě v normě, o dietě mi nic neříkala, ale já se taky radši budu krotit, nechci, aby se malému něco stalo…
Jinak věciček už mám taky fůru nakoupených, včera mi přišel monitor dechu a dneska objednám přes net kočárek, nakonec jsme se rozhodli pro Inglesinu magnum ergo bike, vyzkoušela jsem si ho v obchodě a moc se mi zamlouval. Taky jsem na něj četla samé dobré ohlasy, tak už se moc těším, až bude stát v našem bytečku…
No nic, já letím zase dělat něco do školy, s malým špuntem to potom asi půjde ztuha…