květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2241
9.2.08 14:23

ahojky,
Perulko, tak štrůdl, jo? Hm :( :( :( No dr. říkala, že si můžu taky upect, ale bez cukru, jen skořici, tak možná by to jako moučník stačilo. Přesně jak říkáš, jak vím, že nesmím nic sladkého atd., tak mám na to tak šílenou chuť, že bych brečela! Ale můžu ovoce, sice jen trochu a poctivě vážit, ale trochu mi to pomůže zahnat chuť na sladké.
Dneska je venku krásně sluníčko, kdybych nebyla takový lenoch, tak vyrazím na procházku, ale :roll: ...... tak jsem si chtěla uklidit skříň a udělat tam místo pro ty pidi věcičky, ale to zatím taky padlo. Ležím u telky a čučim na tu bandu blbců, jak říkáš. To svět neviděl, co tam předvádí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.2.08 14:36

Ahoj holky, tak mám za sebou poslední ZK a za 1:-)
Akorát už je mi zas hůř, Honza byl na pohotovosti a má ATB, Vítek kašle kudy chodí, mě je blbě, mám rýmu jak hrom. Asi se z toho nevyhrabeme. A to je venku taaak nádherně.

Politici mě taky štvou. Už jsme to přepli, protože na ně nemáme nervy.

Perulko, držím palce nebo pěsti. Ale ty to zvládneš.
Morgi- fakt ti nezávidím. A co třeba sušené ovoce. Hrozinky? Něco nedoslazoovaného? Jogurt s umělým sladidlem?

Večer Honzovi řeknu, aby mě vfotil. Teď ho nebudu budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.2.08 14:55

Ahoj mamulky. Já jsem taky líná, chtěli jsme jít na bazén, ale nedokopali jsme se vyjít, tak byla procházka a návštěva u mamky, no a teď trošku pracuujeme a bueme už jen lenošit u telky, hrát nějaké hry a tak :)
Taky mám chutě na to co zrovna nemůžu, od otěhotnění jsem nemusela kafe a teď když vím že ho nesmím bych se ho upila. Dělám nám buchtičku, zkouším nový recept. Já aspoň můžu sladké, jen co nejmíň tuku, ale taky bojím co bude v pondělí zas za výsledky, tak to nepřeháním.

Alčo vy se držte, taky si t bacilky pořád předáváte že. To je tím jak není ani mráz, jen tak pošmourno. Tak se brzy uzdravte.

A zdravím Poli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
9.2.08 15:25

Aladino, tak snad se z toho dostanete. Já zatím nemocná nebyla, ťuk ťuk ťuk, ale zase mám vyšší tlak a tu pitomou cukrovku. Sušený ovoce právě taky nesmim a nějaký to dia, to je chemie a to taky nedoporučují. Zatím se to dá vydržet, ale ta největší krize teprve přijde, to je mi jasný! Mě spíš trápí to vážení a počítání sacharidů, nějak mi to nejde, tak to tak všelijak patlám a spíš to dělám od oka. Měřit se začnu, až po víkednu, až ta dietka trochu zabere a uvidíme, jestli papám správně. Čekám, až se vrátí přítel, že pujdeme na chvíli ven, samotný se mi totiž nikam nechce :roll: a je tam tak krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
9.2.08 17:42

Čauky těhulky květňátkových miminek :-) ,
tak koukám, že jsme na tom všichni stejně s tou leností. Já jsem taky hroznej pecivál. Většinu dne jen něco baštím a nejlíp když to mám už od někoho připravený, nebo se válím u telky a nebo u počítače :lol: . Prostě pecivál co by jen spinkal http://www.nactileti.net/…ajlik229.gif.

Holky s tou cukrovkou mi je Morgan líto, mě tam doktorka vůbec neposlala a to mi je už 29. To je nějaký divný, budu se jí muset na to zeptat. Vy jste tam všichni byli?

Nevim jestli jste to tady už probírali, ale budete někdo kupovat přebalovací komodu? Mě se docela líbí taková dřevěná, co by měla dole skříňku a třeba jeden šuplík na miminkovský věci a nahoře by byl prostě přebalovák (bez vaničky), jen vůbec nevim kde něco sehnat. Často koukám na MMB a tak, jenže nic moc a když tak chtějí osobní odběr a to bývá na druhý straně republiky :arrow: takže zase nic. Nevíte někdo o něčem?

Jinak holky máte můj obdiv všichni vy co studujete, fakt si nepamatuju kdo všechno to je, ale jste dobrý http://smileys.smileycentral.com/…/36_1_75.gif já bych na to už neměla nervíky :lol: .

Tak hezký víkend a já zase napíšu http://smileys.smileycentral.com/…/36_1_39.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
9.2.08 19:19

No o lenosti mi ani nemluvte! To je hrůza, se už 14 dní chystám na úklid skříně a zatim nic! Tak jsme si změřila cukřík a je krásnej, tudíž si můžu dát nějaký to ovoce :D Akorát mě naštval přítel, když si přivezl od maminky celou bábovku, to jsem mu dala! Chudák malej :roll: Sedí tady na stole (ta bábovka :D ), tak nevím jak dlouho to vydržím. Nejradši bych po ní skočila! :(
JInak, já budu kupovat místo pultu tu podložku na postýlku, protože se to sem nevleze. Snad to bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.2.08 12:39

Aladino- no presnej nazev skupiny je 5 orisku pro Popelku. Jinak co to vlastne studujes?
Zacala jsem uvazovat o tom, ze bych taky neco zacala studovat. Vubec, ale netusim co mam zkusit. Premejslela jsem o tom, ze si udelam kurz ucetnictvi a budu pomahat manzeloj s ucetnictvim v dobe tehotenstvi, abych vubec byla uzitecna. Nebo si rikam, zda existuje treba neco jako ucetnictvi v kostce, ze bych se to ucila doma. Nebo jsem si rikala, ze bych se sla vzdelavat na urednika. Taky jsem si rikala, ze bych se mohla podivat na jazyky, ale problem je ten, ze ja ho zatim nikde nemuzu vyuzit a tim padem se mi moc do toho nechce. Proste se tak nejak placam a pripadam si zbytecna, i kdyz obcas nekdy neco do prace delam, ale porad nejsem odbornik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.2.08 13:30

Ahojky při neděli.
Poli přesně takovou komodu jsme shaneli a nakonec jsme koupili podobnou v IKEA ve slevě za 1199Kč bez toho pultíku, ten nám vyrobí přítel, takže až nebude potřeba jen se sundá a skříňka zůstane. Zrovna jsme přestěhovali celou ložnici, udělali místo na postýlku a komodku a probrali skříně s oblečením. To byla fuška :!

Chtěli jsme něco podobného jako tahle
http://www.ikea.com/…88267_S2.jpg /> A máme takovou
http://www.ikea.com/…88369_S3.jpg /> V katalogu IKEA mají krásnou sestavu komody s pultíkem, poličky a skříňky k tomu v tmavém dřevě. Ale stojí to moc peněz a my to ani nemáme kam dát. Kdyby jsme měli pro malou vlastní pokoj,t ak bych nad tím přemýšlela, ale takhle stačí to co máme.

lucka025 co myslíš tím studovat na úředníka? Taky už mě to totiž napadlo, ale nevím co je na takovou práci potřeba za školu :oops: S jazykama mám to samé. Učím se rychle, ale jak to nemám kde využít, tak zapomínám a ani se nedonutím to učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.2.08 14:31

Čauky holky,
Amazonko, díky za tip. Ta komódka z tý Ikei vypadá dobře a je fakt za dobrý penízky, jen nevím kdo by mi udělal ten pultík. Můj je každý den v práci až do večera tak nemá čas. Ale moc se mi líbí. Jsem z Prahy tak se asi zajedu do Ikea podívat a třeba si něco vyberu. My právě v bytě nemáme taky moc místa. Máme jen 2kk a stěhování do většího nás čeká až tak někdy v létě. Tak musím naskládat do ložnice 2 postýlky :lol: a myslela jsem že se nám tam vejde i nějaký ten přebalovák když šoupnu postel. I když nevím, kupovali jsem jí taky v Ikea a je celkem velká. Skříně jsem uklízela minulý týden, teda můžu vám říct, že to teda fuška byla :arrow: ale je hotovo.

Mě se docela líbí tahle komodka http://www.i-scarlett.cz/…cek_prir.jpg a nebo tahle http://www.i-scarlett.cz/…lett_buk.jpg Jen jsou celkem drahý a při dvojčátkách musím docela šetřit. Zkusím tu Ikeu, jdu mrknout i do katalogu na netu :lol: . Díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.2.08 22:19

Poli pultík na komodu se dá i dokoupit, v IKEA ho prodávají tuším okolo 500 Kč, ale nevím jaké má rozměry a v jakých barvách ho mají.

Já jdu do hajan, zítra brzo vstávám a jedu do toho Brna na kontrolu, tak jsem zvědavá. Snad se vrátím a ozvu se. Dobrou noc a zatím pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
11.2.08 08:45

Ahoj vsichni, tak testy na cukr dopadly dobre, to znamena, ze muzu jist sladke. Jsem fakt rada, protoze v sobotu a nedeli jsem radej nic nejedla sladkeho, pro pripad, kdybych mela s tim problemy.
Amazonko na toho urednika se v Moste da studovat jako pomaturitni nastavba. Jinak na strankach mesta vzdycky vyvesuji vyberove rizeni a pozadavky pro prijeti a tam uvadi, ze musis znat legislativu. No a v Moste jsem si nasla kuzy pro uredniky - oni totiz ty urednici v dnesni dobe musi skladat znalostni zkousky. Nekdy mi to , ale prijde, ze je tam uci naproste hovadiny, nebot jsem kolikrat byla na urade se s nima hadat, ze v zakone to je jinak a nekdy jsem to vyhrala ja a nekdy mi rekli, ze oni jsou povolujicim organem , tak at delam, co chtej, jinak mi to nedaj. Proste jsem uvazovala, ze kdyby bylo nejhur, tak se stanu urednikem, nebo jsem jeste premejslela, ze pujdu ucit tady v Litvinove na vysokou skolu, tak jsem oukala, ze tam maj predmety, ktere jsem se ucila nebo z nich delala statnice. Jinak me zamestnava manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
11.2.08 09:05

Ahoj holky!
Tak od pátku jsem se na internet nedostala. Vidím, že se tu rozběhly zajímavé diskuze a o užitečnosti v těhotenství :D . No tak jsem si s tím dělala starosti a tak jsem se rozhodla, že nebudu přerušovat tu školu a pokud se namanou nějaké menší zakázky, tak je nebudu odříkat. Ale k tomu pomáhám ještě taťkovi ve firmě a tak si občas říkám, že to zase nesmím přehánět, přecejen se chci nejvíc věnovat miminku. Jinak takový kurz účetnictví se vždycky zhodí a to jde na mateřské dělat v pohodě. Nebo kdo není úplně spokojený se svou prací, tak třeba kosmetika, pedikúra, atd. To dělá kamarádka a je spokojená jak želva :)
To je teďka pořád venku krásně, co? Já už bych letos tak chtěla přivolat jaro! V sobotu jsme natírali venku palubky a bylo to fajn. Akorát jak jsem si pořád chválila, že mi nic není, tak mě už týden pobolívají záda a stupňuje se to a nepomohlo ani cvičení ani bazén. Prostě úplně dole, ta bederní nebo křížová nebo která to vlastně je. Asi jak se povoluje ta pánev nebo co. Ale už teď se nemůžu občas ani zvednout z křesla, tak to su zvědavá na ten poslední trimestr. Nevíte co pomáhá?
Ali - je mi tě fakt líto, vy se z těch bacilů nevyhrabete. Vážně si je snad vzájemně předáváte. Ty jsi z Litvínova, že? Vy tam máte nějaký špatný vzduch? To je hrozné.
Jo a holky, co sháníte pultíky, já pořád okukovala na internetu a dají se objednat pěkné, ale záleží fakt na ceně, já dřevěný neobjednávala, tak nevím, jestli je to málo nebo moc… řeba na www.detskyruzek.cz. Tam si vždycky něco vyhlídnu a pak to sháním levněji :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
11.2.08 09:25

Čauky holky,
Lucko to je fajn že cukr dopadl dobře, mě tam moje doktorka ještě neposlala, tak je mi to trochu divný a až k ní půjdu tak se na to chci zeptat. Protože poslední dobou jsem na sladký úplně hrozná :lol: , mohla bych ho baštit od rána do včera.

Taky se vám musím pochlubit, včera odpoledne jsem sehnala přebalovák a MMB. Mám z něj hroznou radost :dance: . Sice není novej, ale je velkej a za fakt pěkný peníze a tu svou službu určitě udělá. Pani za něj chce jen 800kč, takže si dokoupím jen přebalovací podložku a je to. Mám z něj fakt radost - vypadá takhle, máme v podobný barvě i ostatní nábytek tak se to bude hodit.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Co mu řikáte?

Amazonko držím palečky aby ti kontrola v Brně dopadla dobře a určitě napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
11.2.08 10:12

Lucko, taky gratuluju k cukru! Mě to čeká ve čtvrtek, ach jo.
K tomu učení na vysoké škole… ty máš nějakou nástavbu nad to? Protože to bys musela kdyžtak nastoupit na doktorandské studium aspoň, jinak si myslím, že tě nikdo nezaměstná. proto jsem to začla dělat, abych kdyžtak mohla tady učit. Učila jsem semestr na vyšší odborné, ale utekla jsem, protože to byli samí kluci a úplní tutani, to se nedalo a ani jsem to nestíhala. Jinak po zítřku bych snad mohla mít dostatečnou kvalifikaci
Amazonko, taky držím pěsti! Ať je to v pořádku a můžeš zůstat doma!
No nic..jdu se učit tu pitomou prezentaci na zítra, fuj… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.2.08 10:17

Ahoooj, přes víkend jsem opět nestíhala se sem dostat..
Alčo.. doufám, že už budete brzo zdraví.. to je hrozný, jak vás ty bacilci trápí.. :?

Morgi.. teda.. dieta.. to fakt nezávidím.. nedovedu si to představit.. Mně z cukrovky nevolali, tak snad je to ok.. no.. dozvím se ve středu..

Poli, bezva, že jsi napsala.. a krásně jsi sehnala ten přebalovací pult.. za super cenu.. My asi kupovat nebudeme.. Jen podložku na postýlku..

Perulko.. recept hodím..

My se byli podívat v sobotu na daňky.. je tu taková pidi daňčí obora a mají tam i kozy, krocany, pštrosy, muflona a páva.. :D
A včera jsme byli u Dvora Králové na přehradě Les království..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí