květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
6.2.08 16:57

Alčo sluníčko.. kde to bydlíš?? :lol: :lol: :lol: Tady je celej den hnusně a skoro pořád prší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.2.08 17:04

Ahoj Eviško , trady jsou malé přeháňky. Ale jinak jsem celý den prolítala venku a ani jednou nezmokla.

Koukala jsem na Mimibazar a než já nafotím náš kočárek- koukám, že tady ho má paní nafocený:-) Tak než ho prodá. Ale za tu cenu tam ještě chvíli vydrží, myslím. Tak abyste věděli, jaký máme kočárek:-)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.2.08 17:06

Teda, kočárek je nádhernej! Myslím, že jste vybrali úplně úžasně!!!! Kdybych neměla náš koupenej.. tak o něm taky začnu uvažovat! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.2.08 17:48

ahoj holky,
Eviško, to teda bylo dopoledne, vid? No mě dneska právě volali z gynekologie, že ty výsledky nedopadly dobře, takže pujdu na internu a tam se uvidí. Pak asi nějaká dietka, ach jo. Zrovna, když bych se po sladkym utloukla. Co se dá dělat, už jsem si zvykla, že mi všechny výsledky z krve vychází nějak divně! :roll: Má to ale zase jednu výhodu, nebudu aspon tolik přibírat na váze! :D
Aladino, super kočárek. Má ho moje kamarádka a je to poježděníčko, to ti povim. My máme vybraný tenhle http://www.kocarky.cz/…ker-sky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
6.2.08 17:53

Taky se mi libi ten kocarek, ale na holcinu by byl moc modrej.
Dneska jsem na testy cukru zaspala, tak tam jdu zitra. Dneska jsem zase litala po meste a nakupovala - backurky, ponozticky, povleceni do postylky, zabranu na postylku, rychlozavinovacku. Jeste budu muset koupit matrace dve kokosove, vanicku na mimco a vyrobit prebalovaci podlozku na ten nas pult. Jinak uz mam asi vsechno. Mozna to je taky tim, ze si uz ani nedokazu predstavit co bych tak jeste mela poridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.2.08 18:36

Tak už jsme doma.

Teda Morgi- ach jo, tak ať to i Tobě dopadne dobře. Jinak tenhle dvojčecí kočárek je fakt hezký a jakou barvu chcete? Asi bych sii neuměla vybrrat:-)

Eviško- mě se asi víc líbí Cortina. Nebo tenhle se mi samosebou líbí. Jen ta nosící rukojeť moc ne. Ale je holt lehký na ty naše schody a barva se mi teda líbí.

Lucko- já myslím, že dneska už je to jedno, jaký je kočárek pro kluka a pro holku. Když by se mi líbil, klíďo budu mít kluka v červeném. Jinak modrá barva je má oblíbená a holčička by měla rozhodnně spoustu modrých věcí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.2.08 18:52

Aladino, měli jsme problém vybrat nějakou barvu, sama vidíš, že ty barvy nic moc. Nakonec jsme vybrali khaki, tak snad to bude dobrý. Je právě super lehký, což asi ocením nejvíc :D
S tou cukrovku, to jsem se ještě rozmýšlela, jestli na ty testy mám vůbec chodit a dobře jsem udělala, že jsem nakonec šla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.2.08 18:52

Amazonko, Morgi - snad bude líp. Holt asi zahájíte dietu v těhotnství (brrr - otřesná představa :lol: !). Ale jak říká Eviška, co bysme pro ty mláďátka neudělaly, že jo?!
Ali - moc hezký kočárek! Kamarádka ho má taky, akorát jinou barvu a je super lehounký. Mně se asi líbí víc než Cortina.
Morgi - kočárek moc pěkný, ani jsem o něm nevěděla…když jsem z kraje těhotenství pokukovala po dvojčecím :cry: . Včera jsem na poště viděla paní s dvojčátkama, měla Inglesinu Dominu, tam sedí dětičky za sebou. na obrázku se mi nelíbila, ale v reálu to vypadalo dobře. Ani si ti prckové vzájemně neclonili. A i když se mi víc líbí sezení vedle sebe, tak to mělo ohromnou výhodu, že to projede všema dveřma. zrovna v našem inteligentním městečku bych se s kočárkem pro dvojčata nedostala ani do supermarketu.
Evi - tak gratuluju, žes to tak zvládla, i když jsi musela doslova v:,–(it i krev. Ale pozor na ty pády, je to fakt nebezpečné!

Holky tady je dneska tak hnusně! Pořád prší, zrovna když jsem se odhodlala jít po čtvrt roce na ostříhání. Každopádně kadeřnice na mě chvilku koukala a pak prohlásila, že určitě čekám holčičku - prořídly mi vlasy a su samej jebák. No tak mě „potěšila“. Aaaach jo :roll:
Taky jsem si dneska vyzvedla v pojišťovně DVD pro těhulky s Monikou Žídkovou. Hnedka jsem ho zvědavě skoukla a musm říct, že teda žádná sláva. Nic nového ani moc zajímavého. Máte někdo Metal-Aliance?

Peťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
6.2.08 19:30

Amazonko - držím palce, ať ti ty testy dobře dopadnou.
Já jsem odmítka ty testy na cukrovku. Nezvládla bych tam jet nalačno :cry: dělá se mi dost zle z hladu. Doktor říkal, že pokud v rodině není cukrovka, není to zase tak důležité.
Jinak záda mě taky dost bolí. Myslela jsem si, že se mi uleví na plavání, ale je to možná ještě horší, protože je v bazénu celkem studená voda :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.2.08 19:44

Morgi- já to nemyslela ironicky, mě se ty barvy až na úplně zelenou líbí všechny:-)
Perulko- mě dneska řekla kadeřnice, že se jí ještě nestalo, že by těhotné slezla barva? Tak se příště- snad ještěě v těhotenství zkusím nechhat obarvit a uvidíme.
Svape- chce to teplo a jemně protáhnout a jemná masáž partnera:-) - ČASTÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
6.2.08 20:28

Eviško - tak to bude přesně to, jak spousta holek říkalo, že ten test na cukrovku nemohly ustát (přiznám se, že jsem nejela žíznivá, protože mi to nikdo neřekl - to bych možná taky neustála).

Ello - to je mi líto. Blbé je, že si člověk ještě vždycky sám pro sebe jedním dechem dodá - jen aby se to nestalo nám :oops: (manžel zase jede zítra přes celou republiku :? ).

Perulko - vždycky jsem měla dojem, že říct těhuli, že vypadá, že čeká holčičku, je spíš urážka :roll: . Uklidním tě, že jebáky s pohlavím až takovou souvislost nemají :lol: . A počkej, jak začneš plešatět tři měsíce po porodu (teda doufám, že zacneš, protože já určitě :twisted: ).

Ke kyčlím se přidala stydká kost 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.08 08:06

Ahooj, tak Morgi to vypadá že budem dietit spolu co :? Žádná sláva teda, ale už to není na dlouho a aspoň třeba tak nepřiberem a budem mít po porodu míň práce :lol:

Já dneska v noci zase nemohla spát, tak mám teď oči jak angorák. A to jdem večer do divadla. Já snad po prvé v životě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.08 08:10

Evi teda tys měla ale den!

Elli je to smutné. A jak už to tak bývá, když se něco se*e, tak hromadně. Znám to. Nemáte to lehké, tak se držte :srdce:

Svape nestraš, mě bolí snad celý člověk a uklidňuju se tím, že plánujem na víkend jít na bazén, spolíhám že to pomůže 8O

Hm a zbytek sem zase zapomněla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.2.08 08:33

Ahoj holky,

Amazonko- na co jdete? Já už tak dlouho nikde nebyla. hned se kouknu, co uu nás dávaj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
7.2.08 08:50

Ahoj holky,

moc děkuji za podporu :cry: Lentilko máš pravdu, že pak je člověk mnohem víc ostražitější, teda alespoň chvíli. Včera šel Honza z práce o půl hodiny dýl a já už doma začínala plašit :( Asi jsem to nepsala, ale při tý nehodě zemřeli ještě další dva lidi :cry:

Aladino, kočárek je moc hezký. Taky jsem o něm uvažovala, jen mě na některých diskuzích trošku odradili. Ale je to asi případ kus od kusu. Mě na něm odrazuje to, že je nízký, má malý nákupní košík a potah se nedá vyprat v pračce. Zatím zůstáváme u Peg Perega. Jen mají hodně omezený barvy. Jen kombinace hnědý a červenošedý. Takže rozhodování bude asi těžký :(

V deset jdu na kontrolu. Moc se mi tam nechce. Už jen když si představím, jak tam zase budeme bůhvíjak dlouho dřepět a čekat. A obzvlášť s Laurou, která se po půl hodině bude nudit a začne dělat blbiny. Ještě, že chodí i kamarádka, která bude mít mimi v červnu, tak alespoň pokecáme. Oběd nevařím, zajdeme na hotovku, a hotovo :D

Odpoledne dám vědět, jak jsem na kontrole dopadla.
Tak se zatím mějte, pa pa
A opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí