Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné slunečné ránko přeju. Divadlo bylo super, dost jsme se nasmáli. Akorát jsme nečekali že to bude tak dlouhý. Bylo od 19 hod a koncilo v 22! Už jsem nevěděla jak si sednout, tlačilo mě břicho a byl tam vydýchaný vzduch, tak jsem se těšila ven. Dostali jsme se domů před jedenáctou a spát šli kolem půlnoci - na mě teď dost pozdě, tak jsem si myslela že budu ráno dloooouho spát a ono ne. Jak padne půl osmá jsem vzhůru. Netuším proč.
Teď se mi vůbec nic nechce, tak budu chvíli brouzdat po netu než seberu síly na prochajdu s psiskem.
Koukám hlavně na hadříky. Zbavuju se růžových a nakupuju modré
I když včera mi doktorka řekla, že nemám na 100% počítat s tím, že to ten kluk teda bude. Splést se prý může každý. Tak mě by to ani nějak nevadilo, ale když jsem to odpoledne řekla Honzovi, tak ten se moc na to netvářil. Prý by ho tím pěkně nasr..i. Další holku už doma nechce
Tak snad to vyjde.
Chtěla bych ještě koupit nějaké povlečení i s mantinelem a vaničku, tak zatím koukám, kde co mají a za kolik.
Musím se pochlubit, včera jsme sehnali přebalovací pult. Prodává ho Honzův kolega z práce, tak nám ho nabídl. Viděla jsem ho jen na fotce, ale vypadá moc hezky. Doufám, že ho během víkendu převezeme k nám, ať mám z něj radost ještě větší
Pak určitě vyfotím a pochlubím se.
My jsme doma s přebalováním neměli žádný problém. Honza se toho chopil už v porodnici. Vždyť je to jeho vlastní dítě, tak něco vydržet musí
Nikdy si nestěžoval, tak mu to asi nevadilo.
Amazonko, zapomněla jsem ti pochválit pupík. Moc ti to tam u stromečku sluší ![]()
Taky jsem přidala svoji maličkost. Nelekejte se, jsem totálně nefotogenická
Ještě jsem se musela různě nakrucovat, aby tam nebyla skrvrna od blesku. Tak alespoň ať víte, s kým si píšete ![]()
Ahoooj,
Elli, gratuluju ke kontrole..
jinak pokud jde o spaní, tak jsem zase tam kde jsem byla.. celou noc vzhůru..
![]()
Amazonko.. divadlo závidím.. už jsem dlouho nikde nebyla.. ale já stejně nemám co na sebe, do ničeho se nevejdu! ![]()
Za chvíli se chystám péct be-be buchtu, ale včera jsem dělala pizzu do toho plechu, který potřebuju, tak čekám, až se trochu odmočí.. ![]()
A co noha Eviško?
My Vítkem pečeme chleba a budeme dělat květákovou polévku. Ještě, že ho baví pomáhat. Ukízel příbory z myčky vysál pod gaučem a pod stolem:-)
Manželovi se Ello nedivím. Ale spíš jde o to, že si zvykneš na nějakou představu, bych řekla. Já už jsem si zvykla, že bude kluk a ani jsme nevybírali zatím holčičí jméno:-) Ale v pondělí jdeme na KO a ultrazvuk. Honza jde se mnou, ať to prý taky vidí:-)
Evi, be-be buchtu zbožňuju. Teda jestli myslíš tu piškot, puding, sušenky a poleva. Já peču bábovku ![]()
K obědu nějak zvlášť nevyvářim, bude lečo s bramborem.
Ali, my holčičí jméno taky žádný vybraný nemáme. Prostě počítáme s tím, že to ten kluk bude. A tam máme jméno už předem daný. Ultrazvuk ti závidím, já bych šla hned taky. Ale mě čeká až ten v 30. týdnu. Uteče to jako voda, takže se těším už teď ![]()
Alčo.. noha dobrý.. kotník skoro úplně, jen na druhé noze mám odřené a modré koleno.. ale to je detail..
Dneska jdu shánět kalhoty.. když jsem si moje oblíbený rozškubla..
Květáková polívčička.. mňam, mňam.. ![]()
Elli, jj, přesně tu buchtu myslím. Dělám ji poprvé. Minulý týden jsem ji jedla u kámošky, tak jsem si vzala recept..
lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 27+6 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 27+4 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 27+3 tt + Štěpánek 17 měsíců
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 27+2 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 27+0 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 26+2 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 26+1 tt holčička Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 25+5 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 25+4 tt + Laurinka 3 roky chlapeček Honzík Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 25+3 tt holčička Klárka Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 25+2 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 24+6 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 24+5 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 24+4 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 24+1 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 24+0 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 22+3 tt
Jak to zatím vypadá: 6 holčiček:5 chlapečků:2 překvapení
ahoj holky,
tak jsem dneska vyfasovala glukometr na měření cukru. Mám dietu, musím vše vážit, zapisovat, jíst pravidelně po třech hodinách a žádný cukr!
Zrovna, když mi tak hezky chutnalo, co se dá dělat, musím to vydržet, ne kvuli sobě, ale kvuli těm dvoum mrňousům! Ale stejně jsem z toho taková otrávená ![]()
Koukala jsem do fotogalerie, krásný pupíky,ale na můj vkus malinkatý
Poprosim miláčka, aby mě taky vyfotil a hodím nějakou aktuální fotečku mého mega bachoru ![]()
teda koukam na ty pupiky a je to hezke jak to roste. Od vcerejska taky pocituji, ze ho mam vetsi. Asi mi to roste skokove, tak po mesici. Verim, ze Morgana bude mit 2× vetsi bricho, to bude sranda jak ho bude mit velke pred porodem.
Morgano uz citis vic ty kopance? Vubec ti nezavidim ten cukr, sama jsem zvedava na vysledky z pondeli. Kazdy den mam totiz neco sladkeho a bez toho si to nedokazu predstavit.
No dneska jdu na koncert. Bude to jen na 2 hodky, tak uvidm zda to preziju, minule to bylo na 3 hodky a mala tam kopala jak diva. Je to koncert, kde hraje kapela z Litvinova a nekdo tam zpiva. Aladina mozna zna 5 orisku.
Čauky těhulky
,
nevím jestli si na mě pamatujete, už je to dýl co jsem vám sem taky něco napsala, většinou k vám jen nakukuju
. Jsem dvojčátovka jako Morgan a termín mám stejně jako vy na květen a právě Morgan mě sem na emimino přivedla.
Prohlížela jsem si ty vaše bříška a je to fakt krásný jak vám rostou
, moc vám to všem sluší! A protože jsem se zrovna včera fotila tak vám do vaší galergi přihodím i ten můj pupíček, ale bacha je trochu větší, jsou tam ty prckové 2 http://smileys.smileycentral.com/…/36_11_6.gif. Jestli vám to neva, tak mrkněte. Snad se přidá i Morgan!
Vítek k babičce odvezen. Jsem zvědavá, jestli bude zdravý. Ale teď už taky kašlal. Jsme rodina bacilů. Mě už se zas spouští rýma. Ať už je to za náma. Příští týden ve čtvrtek máme jet do Motola na kontroolu na oční s Vítkem a pak rovnou někam za Liberec do penzionku na prodloužený víkend. Tak musíme být fit.
Lucko- Pět oříšků neznám, ale asi už jsem to jméno někde na plakátu četla. U nás se chodí spíš na punk - tatínek a já někdy pro odreagování s ním.
Morgi- vůbec Ti nezávidím, ale jde o zdraví vás všech, tak ti posílám sílu. Protože já bych se bez sladkého denně asi zbláznila. A žeru a žeru. Až si v pondělí stoupnu na váhu, tak asi praskne.
Jdu se kouknout do galérie.
Poli, no jo. To je rozdíl:-) Ale vy s Morgi víc místa potřebujete.
Já se snad už taky nechhám vyfotit. Pupek by byl, ale spíš tučný.
Aladino , no to je jasný že se nech vyfotit
honem sem s fotkou. Čím víc pupíčku tím líp http://smileys.smileycentral.com/…/36_1_19.gif
Ahoj holky!
Tak píšu od našich, jsem tu na týden nastěhovaná, protože jeli na hory a mají tu zvířectvo, o které je třeba se starat. Možná bych si ten venkovský vzduch i užila, ale mám nervy na ty úterní obhajoby. Moc bojim bojim
.
Co říkáte na volbu prezidenta? To je mazec, co? Jako že máme v parlamentu bandu blbců jsem věděla, ale tohle už vážně přesahuje všechny meze.
Evi - bebe buchta zní dobře, ale neznám! Hodíš sem receptík? Já se dneska chystám na štrůdl s mandlema, mňam…což mi připomíná chudinku Morganu. Já bych teď bez sladkého nemohla vůbec žít! Už stačí, že si nemůžu dát vínko ani pivečko. Taky máte na zakázané vždycky ohromnou chuť? No, abych se příští týden taky po těch testech na cukr nedivila…
Aho Poli, hnedka mrknu do galerky
. Pročpak taky něco nenapíšeš, když jsi květnáček
?