Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Evi - moc pěkné fotečky! Já už dlooooouho žádné nemám! budu si muset říct… ale teďka už se tam vleze stejně tak akorát hlava:-)
Holky…já su asi úplně blbá…ale já fakt nevím, kde že se to má přesně masírovat
…víte, ta hráz. Jako myslím si, ale nejsem si jistá. No ptát se někoho na konci 6.měsíce, kde mám hráz, mi přijde ujetý… ![]()
Jsem zpět od doktora. Zase je to špatný. Ne teda tolik jako předtím, ale zase se mi ty testy zvedly. Už mě to nebaví. Je fakt že co jsem doma, tak sem nedodržovala tu dietu, tak ode dneška musím. A zítra ráno mám přijít zas, bude mě posílat do rizikové poradny do Brna, tak si mám přijít pro zprávu a pak se tam jet domluvit. Tak zítra mi držte palce, protože v nemocnici už nezůstávám ani náhodou. Ani kdybyh si tam na ty infuze měla denně dojíždět!
Amazonko.. moc mě mrzí, že máš pořád trápení..
Doufám, že se zítra dozvíš nějaké pozitivnější informace..
Amazonko - to mě mrzí, že s tím máš pořád tolik trápení. Snad se to už konečně spraví! A máš to do Brna daleko? Odkud jsi? A kam tam jezdíš?
Evi - díky za odkaz
, tak jsem si to myslela dobře ![]()
Ali - zapomněla jsem ti pogratulovat k přežití testů na cukr. a to ti neřekli výsledky zrovna? já myslela, že to je tak do hodiny… no brrr, mám z toho noční můru. To jsem psala já s tou dietou i večer. Mně to takhle přísně nařídila sestra v té diabetologické poradně, když jsem se objednávala. Od 7 večer nejíst a nepít a pokud bych to nevydržela, tak se můžu napít, ale od půlnoci už ani to.
No nic, uháním na poslední pokus o hromadné cvičení pro těhule do Mohelnice. Ale pokud to nebude, tak už nikam nelezu a cvičím doma podle dvd a basta!…ono to tak stejně dopadne ![]()
Amazonko, to mě mrzí, snad bude dobře, ale asi tě ještě potrápí.
Eviško- krásné fotečky:-)
Perulko- já taky od sedmi nic nejedla ,a le bez pití bych teda nepřežila a pila jsem normálně i v noci i ráno. To jsem v letáku zakázáno neměla. Jen nalačno a neslazené pití.
Zítra jdu asi po víc než půl roce ke kadeřnici. Je to známá, zas si pokecáme. Už se těším.
Co se hráze týče, já nemasírovala a stříhali, ale stejně na to masírování až tak nevěřím.
Tak su zpátky ze cvičení. Normálně bylo a bylo to i fajn! Akorát paní je dealerka všeho možného, tak jsme nejdřív musely absolvovat povinnou čtvrthodinku prezentace nádobí pro dětičky od tupperware - nějaké misky na uchování jídla a lahvičky s dudlikama. To zatím neřeším a tohle vnucování nemám dost ráda. Paní je doma na mateřské s klučíkem, který má necelé 3 roky a normálně se jí narodil předčasně ve 35tt. a vážil 4kg! To bych chtěla vidět, kolik by vážil za ten měsíc… No ale protáhla jsem se hezky.
Ali já jdu taky zítra k holičovi. Ale jenom ostíhat. Byla jsem před čtvrt rokem a pokoušely jsme se o melír, ale do týdne byl pryč. Prý to v těhotenství nechce chytat. No u mě se to potvrdilo. Jindy to je hned, protože mám světlé vlasy a teď nic. Takže musím ještě vydržet chvíli s tou svou blondošedí, fuj…
Normálně jsem teď před chvilkou stoupla na váhu a byla jsem v šoku. 73,5kg! Ve čtvrtek jsem se vážila na té samé váze a měla jsem 70kg. Jako sice to bylo ráno a teďka až večer a v teplákách, ale i tak je to minimálně 2kg navíc!!! Za 5 dní to není normální! Fakt budu s takovou za chvilu jak tank! ![]()
Taaak aspoň něco, podařilo se vložit fotku pod jméno (teda samozřejmě ne mě) takže už víte s kým máte tu čest ![]()
Perulko, jsem z Vyškova, do Brna to mám něco přes 30 kilásků, takže jsem tam za chvíli, jezdíme tam často. A ještě nevím kam mě tam pošlou, ale nejspíš na Obilňák nebo do Bohunic, prý do rizikové poradny. Co já vim.
Pro dnešek se loučím, zítra dám DOUFÁM vědět. Držte palce ať si mě nechtějí pohlídat. I když by se nedalo nic dělat no.
Ještě se pokusím vložit pandírko, zítra musím vyfotit pořádně, ale aspoň něco. Tak dobrou maminy.
nevite nekdo jak tedy odebiraji tu krev. Me sestra rikala ze 2× z zily. Dik
Dobré ráno těhulky. Dnes jsem si přivstala, musela jsem si k dr. pro tu zprávičku. Teď jsem si volala do té rizikové poradny a objednali mě na pondělí ráno. Tak jsem si naordinovala jaterní dietku, jestli nepomůže to, tak jsem jasná a asi tam zůstávám
Uvidíme. Teď jsem se dověděla, že když jsem ve 28. týdnu, tak to chce ještě tak měsíc vydržet a pak při nejhorším můžu rodit
Abych se pomalu stěhovala do diskuze březen nebo co!
Luci s tou krví je to jak kde. Mě brali ze žíly a 3×. Před, po hodině a po dvou. Ale to bylo v nemocnici. Vím že se to dělá i z prstu a jen dvakrát, takže uvidíš ![]()
Dobré ránko,
koukám, že je venku dost ošklivo, takže postýlka to dneska celý den jistí!
Amazonko, zkus tu dietu, to by snad mělo zabrat! Budu držet palce, aby se to zlepšilo, protože je mi jasný, že ležet v nemocnici není nic moc!
Evi, krásný fotečky. Já v pondělí zase žádný nedostala, protože ani nic nebylo pořádně vidět. Jsou tam stočený do klubíčka, tak je ani pořádně nemohla změřit
Docela dobře byla vidět ta holčička, ale to druhý (chlapeček?) dělal opět fórky. 28.2. mám jít na ten 3D utz, tak snad to nebude zbytečný a něco předvedou. Uvidíme, každopádně se už moc těším. ![]()
Někdy příští týden pojedeme do Kolína pro ten náš kočárek
, tak se chystám dokoupit tam zbytek věcí. Skoro každý den mi přijde nějaký balíček, jak pořád něco objednávám z MMB
Už to nemám ani kam dávat, ale vždycky narazím na něco, co je nezbytné
![]()
Ahoj holky,
tak už je u nás opět nálada pod bodem mrazu
Včera ráno se v autě zabil Honzův kolega z práce. Pracovali přímo spolu, takže ho to dost vzalo. Bylo mu dvacet, tak o to je to ještě horší. Včera to i ukazovali v odpoledních zprávách a my jak blbci jsme na ně zrovna koukali
Já jsem ho moc neznala, ale i tak jsem dneska špatně spala a pořád na to myslela.
Jako by to před třema měsicema nestačilo, už je toho na mě nějak moc ![]()
Ello, co na to říct. To je tragédie, tak mladý člověk. Teď je těch smrťáků na silnicích docela hodně, hrůza! Tak se držte!
Ahooooj,
Elli.. je mi to moc líto.. nevím, co na to říct..
![]()
Amazonko.. moc doufám,, že dieta pomůže a nebudeš muset do nemocnice.. Ale i kdyby.. kvůli mimískovi vydržíme všechno, ne? .. Mimochodem, moc ti to sluší! ![]()
Luci.. mně brali krev 3× ze žíly + 3× moč..
Perulko.. já už radši na váhu nelezu.. stačí že tam musím v každé poradně.. ![]()
A teď moje dnešní zážitky:
Ráno jsem vstávala už v 5,15 .. což byl už sám o sobě výkon! Jela jsem totiž na ten test na cukrovku.. Když jsem z kopce spěchala na autobus, tak jsem šlápla do díry na cestě, zvrtla se mi noha a já šla k zemi.. Naštěstí jsem dopadla na všechny čtyři.. Ale bolí mě kotník, odřela jsem si koleno a kalhoty jsou v háji.. Ale mimísek je snad ok.. Kope a bříško nebolí.. V autobuse mi bylo zle, protože jsem musela být nalačno.. V nemocnici mi koleno zalepili a šla jsem na test.. Bleee, málem jsem tam hodila šavli.. Těhulka co tam byla se mnou, neměla takové štěstí, já to udržela.. ona chuděra ne.. No, tak doufám, že aspoň výsledky budou dobré!
Ahoj holky, píšu od našich.
Ello- to je hrozný a ještě to vidět ve zprávách. Chudák kluk.
Eviško- super, žes to přežila a že se ti nestalo nic vážného.
Amazonko- držím palce, ať dieta pomůže.
Morgi- a jaký vlastně budeš mít kočárek?
U nás je venku krásně, teplo a svítí sluníčko. Vítek byl venku s dědou a po Kouzelné školce jedeme domů. Zatímco mě je pomalu dobře, tak jsem stihla nejspíš nakazit Honzu. Dneska ani nešel do práce- a to je co říct - je workoholik. V tomhle není klasický chlap, že, jak ho něco bolí, tak umírá. Snad bude rychleji v pořádku.