květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
7.2.08 08:59

:D jdem do divadla Bolka Polívky na Sex, drogy a rock&roll :lol: :lol: Žádná klasika. Vybíral přítel;) ale už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.2.08 09:05

Dobré ránko všem!

Tak jsem se po dlouhé době celkem vyspinkala. A taaak hezky se vstává, když za oknem svítí sluníčko!

Lentilko - no já si právě taky říkala, že ti lidi radši nejsou zticha..Já bych teda nikomu neříkala, že vypadá na holčičku. No ale už si zvykám, protože jsem to slyšela mockrát, takže spíš zvážím, jestli chodit mezi lidi a strašit je. On se to pak každej snažil zachránit řečma „ale neee, sluší ti to, ale jsi taková změněná…“ No ale to už jaksi moc nefunguje, že.

Ali - mně právě taky říkala kadeřnice, že od ní to vždycky chytlo, ale včera uznala, že se to občas stává. Jedině odbarvení chytá, ale barva se může vymýt. I kamarádka to tak měla v těhotenství.

Elli - z takových zpráv mi vždycky běhá mráz po zádech. je mi to moc líto, ty silnice jsou čím dál nebezpečnější. Já jsem jako netěhotná najezdila asi 4tis km měsíčně a vůbec jsem se nebála. teďka si člověk tu zodpovědnost uvědomuje víc a hlavně se víc bojím o svoje blízké, když někam jedou. Mrzí mě, že máš takové trápení a šoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.2.08 09:11

Ello - já si fakt někdy všímám totálních kravin,ale nemáš nějak špatně metřík? Já mám být o jeden den napřed (jsem 25tt +4) a zbývá mi 101 dní a ty máš (25tt +3) a zbývá ti 98 dní? Dohromady to má být 280, ne?
Jako o nic nejde, ani nevím, proč jsem si toho všimla…asi že si pořád odpočítávám a těšila jsem se, až se dostanu pod stovku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.2.08 09:17

Taaak se mi konečně povedly dát do galerkyfotky pupíku!Třikrát hurá. Když jsem hledala fotku ksichtíku abych ji sem vložila, zjistila jsem že skoro žádné nemám a to co mám jsou super škleby,tak až bhudu mít lepší-vyměním.Ale to bude až tak za rok nejdřív:lol:
Já mám taky z auta tedď větší respekt než dřív a hlavně míň věřím ostatním řidičům. Zrovna v pondělí do nás na dálnici jedno hovado(nejde říct jinak) najelo a kdyby Peťa nedupnul na brzdy tak je v nás. Pak jsem byla pěkně dlouho v šoku jak mi docházelo co se mohlo stát :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.2.08 09:51

Ahooooj, tak dnes jsem se trošku konečně vyspala.. Je mi mnohem líp.. Takže snad bych mohla doma něco i udělat, jako uklidit, vyžehlit a tak.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409

tak se hlasim z odberu krve na cukr. Malem jsem to tam taky neustala, ale jinak to slo az na to, ze mi nesla odebrat krev, ale pak se povedlo. S autama mam taky problemy, radej uz neridim a ridi manzel, preci jen je vyjezdenejsi a taky se mi uz stalo asi 2×, ze to malem do nas nekdo napral, kdyby manzel nestrhnul volant. Myslim si, ze je to cim dal tim horsi s tema ridicema. Pred mesicem jsem videla jak predemnou prejeli cloveka. Jinak za tento rok tady vim o 4 lidech co je nekdo prejel autem a bohuzel to v jednom pripade bylo se sparnym koncem. I na kole se docela bojim jezdit. Pro Aladinu mam ale dobrou zpravu, zkrz cely Litvínov povede cyklostezka a povede pres SKN ke Koldumu po malo pouzivanych cestach. Sama jsem na to zvedava, protoze to byl takovy experiment. Teoreticky by to meli zacit delat letos, kdyz projde stavebko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845

lumr (r. 81/Praha/býk/V) // 9. 9. 27+5 tt
Amazonka (r. 87/Vyškov/rak/S) // 5. 9. 27+3 tt holčička Deniska Len-til-kah (r. 82/Ostrava/lev/V) // 29. 8. 27+2 tt + Štěpánek 17 měsíců
Aghata (r. 76/České Budějovice/vodnář/V) // 7. 9. 27+1 tt + Agátka 2 roky chlapeček Tobiášek Jituš (r. 75/Ostrava/ryba/V) // 3. 9. 26+6 tt
Rania (r. 81/Praha/váhy/V) // 13. 9. 26+1 tt
LenaV (r. 76/Ústí n.L./štír/V) // 13. 9. 26+0 tt holčička Perulka (r. 81/Zábřeh/panna/V) 25+4 tt holčička Eminka Ella (r. 83/Varnsdorf/býk/S) // 9. 9. 25+3 tt + Laurinka 3 roky chlapeček Honzík Lucka025 (r. 82/Litvínov/kozoroh/V) // 14. 8. 25+2 tt holčička Klárka Ivík (r. 85/Beroun/býk/V) // 24. 9. 25+1 tt chlapeček Adámek svape (r. 76/Praha/blíženci/S) // 15. 9. 24+5 tt holčička Aladina (r. 76/Litvínov/panna/S) // 18. 9. 24+4 tt + Vítek 3 roky chlapeček Morgana76 (r. 76/Praha/štír/S) // 23. 9. 24+3 tt (dva mimísci) chlapeček+ holčička Eviška (r. 79/Úpice/kozoroh/V) // 25. 9. 24+0 tt
Gigi (r. 75/Púchov/ryba/V) // 24. 9. 23+6 tt + Laurinka 16 měsíců
Jenifer (r. 83/Praha/rak/S) // 25. 9. 22+2 tt

Jak to zatím vypadá: 6 holčiček:5 chlapečků:2 překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.2.08 10:48

Tak já jsem zrovna ta ostuda, co řidičák ani nemá, protože kdo se bojí, nesmí do lesa, a já bych se řídit bála (navíc nemám co, auto nevlastníme, až v poslední době jezdíme manželovým služebním, ale to by mi stejně nemohl půjčovat, tak co).
Když ono fakt se člověk neuklidní tím, že je někdo dobrý řidič, když se potom najde někdo, kdo ho z té silnice smete :?

Perulko - no… řeknu ti to tak. Mi všichni tipovali kluka, brala jsem to celkem jako kompliment a dost jsem litovala jednu známou, která vypadala v těhotenství děsně. Žlutá, flekatá, mastné zplihlé vlasy… prostě říkala jsem si, že chudinka není stavěná na to být těhotná. Nakonec měla taky kluka, ale co je hlavní, porodila ho coby prvorodička lážo plážo snad během dvou hodin, já se taktak vešla do jednoho dne a ještě dva dny jsem se nemohla udržet na nohou. Takže tak asi :roll: .
Mmch metříky často počítají pitomky, taky už jsem si všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.2.08 11:28

Lentilko.. já sice řidičák mám.. ale taky neřídím.. Řídíla jsem chvíli po autoškole.. pak asi před třemi lety.. měli jsme takovou starou škodovku a v jedné zatáčce mi vzadu praskl tlumič, bylo mokro, dostala jsem smyk a skončila mezi dvěma stromy.. takže od té doby jsem s tím skončila a taky se bojím.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.2.08 13:50

Tak jsem měla neplánovanou návtěvu, přišla kamarádka, co má každým dnem rodit. Bylo to fajn, s těhulema se teďka nejlíp vykládá, ono té naší změněné psychice moc lidí nerozumí :lol: :lol:
Taky bude používat látkovky a přišly jsme na zajímavý problém…holky látkařky, co tatínkové? Jakpak jsou ochotní přebalovat mrňouse do látkovek? Ti naši se zatím tváří rozpačitě :D
No, tak jsem si ohřívala zelňačku a povedlo se mi ji připálit. Tady je smradu, fuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.2.08 14:24

Teda , dneska se to všem dobře spalo. Taky jsem si po O chvíli zdřímla. Vítek ještě nevylezl z pokojíčka. Doufám, že se neproboural k sousedům:-)
Ale jinak bych spala rovnou do zítřka, nějak mi to nestačilo. Ale sluníčko táhne ven - utahat potomka.

Ello- mě taky kočárek přijde nízký. Ale proč by potah nešel vyprat v pračce? Jde normálně celý odepnout. Paní ho teda prý omyla jen hadříkem a vypadá fakt jak nový. Náš starý kočár jsem taky nikdy nemusela dávat do pračky. Dej vědět, jak dopadla kontrola.

Amazonko- já nejradši na komedie. V Mostě máme dobré divadlo, jen tam nesmí ve hrách zpívat a to z nepochopitelných důvodů dělají poslední doobou často a na něco takového nejdu. Prootože jim to hromadně nějak nejde.

Co se látkovek týče- Honza přebaloval ez prroblémů. Jen mu to častěji proteklo - třeba když zapoměl dát svrchní kalhotky. Ani jednou neřekl, že se mu to zdá divné. Ale my to měli jednodušší kvůli ekzému. jiné plínky Vítek fakt nesnesl.

Lucko- tak to jsem zvědavá. Cyklostezka by se hodila. A prosím tě, kdy bude hotové to slibované parkoviště a kruhák? Zatím tady stavba spíš parkovací místa pro hokej ubírá a je to tu teď fakt při hokeji katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
7.2.08 15:37

no smlouvu jsem nevidela, ale dela to Isen a ten vlastni Kysela, tak se ho muzes zeptat. Ted jsem koukala, ze tam dali taky moje jmeno, tak kdyby nahodou se jim to nepovedlo,tak se predem omlouvam. To vis delaj to ROMOVE a tem se do zimi nechce.
Jinak ja mam a budu mit taky jen latkovky. Manzel uz rikal, ze prebalovat pokakanou Klarku nebude, ale ja si myslim, ze jde o zvyk. Kdyz jsem prebalovala brachu, tak jsem taky zezacatku protestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.2.08 22:23

Proč by tatínek neměl přebalovat :roll: ? Náš tatínek se tedy na hovňouse rozhoupával dlouho (tehdy mu to dal Štěpán řádně sežrat, musela jsem si celou scénku vyfotit :twisted: ), na látkovky ještě déle, ale nakonec to vzal jako věc cti ve stylu „když to zvládneš ty, zvládnu to i já“ a dává zá:,–(ně zavazovačky, což jsou na instalaci nejnáročnější pleny :wink: (dokonce jak je teď často pryč, tak když už se doma vyskytuje, odmítám přebalovat zcela, s argumentem, že si zvedáním dítka nechci namáhat břicho a z kakoše mám těhotenskou nevolnost 8) ). Akorát je fakt, že mi to občas koření větou z Výměny manželek, na kterou jsme sice nekoukali, ale zachytili jsme jeden díl, který fakt stál za to, protože hlava rodiny tam pronášela moudra ve stylu „Já to umím udělat, ale nedělám to, protože vím, a všichni muži tady ve vesnici vědí, že je to ŽENSKÁ PRÁCE“ :twisted: . Tak to jako né, ženské a mužské práce doma nevedem, ledy by ženská byla vařit a mužská mýt a utírat nádobí, ale ani to striktně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
8.2.08 08:05

Ahoj holky,

dneska se hlásím nezvykle brzy. V tuhle dobu máme ještě většinou půlnoc :lol: Vzbudila jsem se, když šel Honza do práce a už jsem nemohla zabrat, tak čučím na netu už od šesti hodin. Samozřejmě na mimibazar, co bych ještě tomu mrňousovi koupila a co hlavně nutně potřebujeme :D Včera jsem se už na net nedostala, tak se omlouvám, že jsem nedala vědět, jak jsem teda původně slibovala.
Kontrola dopadla dobře. Šly jsme až po desátý, tak jsme to pěkně chytly, že jsme nemusely ani dlouho čekat. Za hoďku už jsme šly domů. Takhle by to mohlo být pokaždý. Jinak jsem přibrala opět jen kilo, což teda nechápu. Asi ta naše váha je už unavená :? Ale tím líp. Takže prozatím jsem přibrala 3 kila, u Laury v týhle době už min. 8. Ale z čeho jsem byla překvapená, děloha mi teda vyrostla pořádně, o celých 6 cm. Takže výška fundu 23 cm. Mrňousovi srdíčko bije nádherně, jen jsme měly problém ho chvíli udržet v klidu na příjmu. Asi měl zrovna něco důležitějšího :D Nejspíš fotbalový trénink :D Informovala jsem doktorku o těch mých problémech s křečema v břiše. Zvýšila mi dávku magnezia, tak snad to pomůže.

Ali, četla jsem hodně diskuzí a tam se vždy ženský rozčilovaly, že se potah nemůže prát v pračce. Ale myslím, že pokud je jednobarevný a dá se na šetrný program, tak to snad ublížit nemůže. Já mám u svý pračky dokonce program ruční praní, ale to už je dneska asi běžný.

Perulko, abych ti pravdu řekla, už jsem si toho metříku taky všimla. Myslím, že jsem to nastavovala podle data porodu. Ale nějak bych to neřešila. Hlavní je, že mi víme, kdy asi by se měli prťousové narodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.2.08 08:28

Ahoj holky,

Ello- my si myslíme, že víme, kdy se prťouskové narodí:-)
Super, že Ti kontrola dopadla dobře a že jste dlouho nečekali.
U nás se naopak spalo déle než obvykle. Vítek vyydržel do 7:15, tak to mám vžycky svátek:-) A cos našla zajímavého na Mimibazaru?

Honza je nemocný. No hrůza. Doma bordel, Vítek nechodí do školky. Jednoho zabavuju, druhýmu pořád něco podávám. Dneska večer musí Vítek k babi. Zítra ráno mám poslední zkoušku a Honza ho nebude moct hlídat. Hlavně se bojím, aby ho nenakazil. To by ještě chybělo.

Jo ještě k přebalování tatínků- Vítek víc než často kadil a když jsem ho přebaloovala už asi po třetí během 10ti minut a zas se pokadil, vrzla jsem ho tatínkovi, že už na to kašlu. Ale nikdy se netvářil, že by mu to vadilo. Ale kojený hovínka vůbec nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí