Květen/červen 2016 KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
14.7.16 08:42

Včera odpo a dnes rano čárka tam je a sílí tak už na to nebudu myslet at je vše jak má byt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.7.16 09:02

@Simík 31 No vidíš, tak to je super, mám za tebe radost…A kdy půjdeš k doktorce, ještě počkáš? Pak dej vědět jak jsi daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.7.16 09:06

Děkuju já už měla dva zamlkle takže se na to nechci moc upínat v pondeli jdu k doktorovi.Pak pisnu. Snad, kéž by to bylo dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.7.16 09:38

@f-l-e-a děkuji moc za podporu. Uvidíme co mi řekne doktor ale jestli by jsme mohli jít na další ket tak půjdu zajedu si na dovolenou a odpočinu si naberu sílu a pak si zajedu pro poslední miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.7.16 16:34

@Simík 31 Ahoj, jak jsi dopadla u doktora? Doufám, že dobře, pořád nepíšeš a nic se tu jinak neděje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.7.16 18:12

Dopadla jsem tak že Mudr říkal je to tam možná tehu možná ne tet ještě nemůže pevné říct v pátek jdu na odběr krve tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.7.16 16:08

Holky mužete mi, prosim poradit hcg negativni nevim kolik rekla jen negativni, ale ma ultrazvuky jsem mela 11mm bublinku muze se jeste hcg zvysit nebo proste nejsem tehu, dekuji za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.7.16 20:37

@Simík 31 negativní je hodnota 0-5 HCG já měla 14- tý den po kryotransferu HCG 980 bohužel si myslím pokud nebyl vidět gestační váček když jsi byla na ultrazvuku o těhotenství se nejedná u mě už byl gestační váček vidět 3- týdny po KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.7.16 21:20

A ta bublinka? to nemohl byt gestacni vacek? ja dnes mluvila jen ze sestrou ta porad jen ze krev je negativni, ale nechtela mi rict jestli je tam aspon neco, ani me neobjednala proste nic, ja mam strasne nepravidelnou ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.7.16 21:25

Jinak dekuju za odpoved.Jen ta bublinka je mi divna a strasne me boli bradavky to jindy nemivam, vlastne ani nevim kdy bych mela ms dostat, ale porad sem chodila curat, bolesti jako na ms a nic tak jsem myslela, ze se povedlo a vydim, ze ne. Nemuze hcg jeste stoupnout? v pondeli mam volat jeste na vysledky z citologie tak se i objednam potrebuji srovnat ms pak nam to snazeni urcite vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
23.7.16 09:02

@Simík 31 To je blby no, ale pokud je krev negativní, tak nic…to by ses přesvědčila i na testu, že tam nic nebude :? Pak se objednej a prober to s doktorem co s tebou…Já jsem brala hormony na upravení cyklu, taky jsem vůbec neměla menzes, jenže já jsem ani neovulovala a na to dr. nepřišla půl roku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.7.16 07:59
@Simík 31 píše:
A ta bublinka? to nemohl byt gestacni vacek? ja dnes mluvila jen ze sestrou ta porad jen ze krev je negativni, ale nechtela mi rict jestli je tam aspon neco, ani me neobjednala proste nic, ja mam strasne nepravidelnou ms.

Ta bublinka bohužel mohla byt prázdná to se stává… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí