Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kofolkal ja jsem te teprve 3 den po ET, takže raději odpočívam, změny na sobě zatím nevidím, ty si měla spineni?? Kolika ty den po ET? Jen abych měla přehled, ja už bych to nevydržela, co zitra
testnes ![]()
@bejdulka je mi to moc líto, přeji hodně síly a věřím, že jednou to dobře dopadne…
@Mailouska díky za zeptání. Necítím se nijak. Na druhou stranu nemám moc čas to sledovat, doma máme malou holčičku, takže mi nedává moc možnost oddechu a klidu na pozorování. Ale věřím, že je ještě brzy. Ty už něco pociťuješ?
@Mailouska No já odpočívat tak nějak nemůžu, stavíme dům, takže rejdím na baráku, jezdím tam na kole atd. tak snad tím nějak nic nekazím - na druhou stranu, vše je tak snad v normě, nic extra těžkého netahám, jen kámoščine miminka (8kg)
Jinak KET byl u mě 4.6.a špinila jsem 9.6. Test si ani dneska neudělám. Mám hrozný strach…
@f-l-e-a to mas dobry, ze se aspon zamestnavas, dneska docela obcas citim brisko, ale nic hrozneho, kdy budes testovat?
@kofolkal holka ja te obdivuji že nezkusis test
tak az budes rozhodnuta tak pisni takze si spinila 5 den po et? A nejak hodne, a spinis jeste, promin ze se ptam jen zvedavost ![]()
ja jen na internetu taky hledam nejaky baracek, abych se konecne zamestnala ![]()
@Mailouska Nene, špinila jsem jen jeden den a tak nějak normálně, ani málo, ani moc. Krom citlivých prsou nic jiné nepozoruju. Bříško nějak necítím, žádná bolest nic, mám ho nafouklé, ale to bude spíš z jídla
a z náplastí. No jáá se taky obdivuju, ale oddaluju to, že by se mohlo stát, že mě to pak bude líto. Ty asi s testováním nevydržíš, že ![]()
@kofolkal ja budu testovat příští pondělí
ať vím na čem
už se tesim
tak jinak držím palečky ať si můžeme založit skupinu tehulky 2017
![]()
@Mailouska testovat fakt nevím, bojím se… všechny předchozí pokusy dopadly stejně - pozitivní test, pozitivní krev, a pak konec… Testu se bojím, je to totiž náš na dlouhou dobu poslední pokus a prostě se bojím, že tam nebudou // a stejně tak se bojím, že tam budou a budu zažívat opět ten samý strach a následnou bolest… Takže čím déle vydržím, tím lépe. K dřívějšímu testování by mě snad přimělo nějaké vnuknutí, intuice, znamení, že je to na dobré cestě a nebo prostě jen nějaká ranní nerozvážnost, ale zatím test neplánuji. ![]()
Ahoj holky já jdu na KET teď v červnu. Tak jsem zvědavá jak to dopadne
@kofolkal ahoj zatím nevím v patek jdu na ultrazvuk jestli je všechno v pořádku. Zatím beru 3krát denně bílou divinu a večer si strikam na ruku lenzeto. Tak uvidíme co mi řekne pan doktor
@kofolkal tak co dnes? Proběhlo testování nebo stále odoláváš? Držím pěsti!
Holky čím víc se blíží další pokus tím mám větší strach ze se to nepovede ![]()
@hanule24 neboj se, nebo spíše se snaž tomu strachu moc nepodlehnout. Každá se tu určitě bála a bojí. Věř tomu, že to bude dobré. Mám za sebou teď relativně čerstvě dvě zamlklá těhotenství, takže se také bojím a po mých smutných zkušenostech vím, že kdybych našla //, tak se bát nepřestanu. Ale co mě drží nahoře je právě naděje a víra v dobrý konec. Držím pěsti! ![]()