Kvůli tchýni do azyláku i s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.8.11 23:46
Anonymní píše:
Pro ty, co říkají, že tchýně dle popisu není zas tak hrozná - vážně si myslíte, že jediný její problém je koukání z okna?? Ale no tak…

Sama jsem si zažila peripetie s tchýní…Kdo nezažije, nepochopí :wink: Ono se sejde maličkost s maličkostí a vznikne z toho ooobr alergie.A když se ještě začne tchýně zastávat manžel, to teprv píchne u srdce.U nás byla tchýně předmětem hádek a to jako že ostrých.Kvůli té ...... jsem málem přišla o dítě.No bylo by to nadlouho, díky bohu se nakonec něco zlomilo a už je to v pořádku.Nějak mi už ty její nevyžádané rady, kecy, špízování atd nevadí, přecházím to.Nedivím se ale, že zakladatelka plánuje odchod.

Zakladatelko - odešla bych, ale spíš proto, že bych doufala, že se manželovi rozsvítí a začne konečně situaci řešit… :nevim: Vždyť i to je tvůj důvod odchodu, ne?

Přesně, začne to maličkostma a najednou z toho je ooobr problém, který málokdo může pochopit.
Ale asi bych i přesto neutíkala bezhlavě, začala bych u své drahé polovičky, hezky, mile… žádný „ta baba mi už leze na nervy!“, protože pozor, je to jeho maminka! A chlapi jak známo bývají na svoje maminky citliví :wink: .
Dalším řešením by mohla být rada psychologa. Nechat si poradit, jak na tchýní, jak na partnera, člověk si tam poštěžuje, dostane pár dobrých rad a hned je zase o něco líp na světě :lol: .

Ale mimojiné, co tady v jiných příspěvcích padlo, vyslovit můj partner o mých rodičích cosi ve smyslu „ať táhne do domova důchodců“, nebo " aby už natáhla bačkory", tak to bych kopla do zadku jedině tak jeho :cert:, to samé bych si nedovolila k jeho rodičům, ať už bych je nenáviděla sebevíc.

• Citovat
  • Upravit
1325
22.8.11 23:50
JanaK88 píše:
Petrajan píše:
Co bude mít dítě za dětství,když jeho máma bude neustále vynervovaná,psychicky na dně?Ikdyž se bude snažit,přetvařovat se před dítětem do nekonečna taky nejde,a děti tohle vycítí.Já netvrdím hned rozbít rodinu,zkusila bych si promluvit s partnerem,říct mu všechno o čem přemýšlím,pochopit jeho ale taky aby on chápal mě a navrhnout řešení.Nejlepší by bylo,kdyby se dohodli,že půjdou do podnájmu a pak i on sám uvidí,že žena je v pohodě,užívá si mateřství,že se jim líp žije, a budou řešit normální problémy a ne tchýni :lol:
Ono by zakladatelce nejspíš pomohl i kvalitní kurz asertivity. Pořádně se zdravě naštvat, bývá řešením mnohých problémů :mrgreen:

Souhlasím :mrgreen: Já tchýni asertivně řekla jak to bude(když na předchozí a několikrát zopakovaná pravidla nebrala ohled)a mám klid. :mrgreen:Už se s manželem nehádáme,máme jiné starosti a jsme v pohodě a žije se nám pohádkově :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 07:48
Lenczii píše:
Fen-fire píše:
Ježíš holky 8-o Nestačím se divit a vůbec vás nechápu, asi jsem z jiného světa.
Hysterčit, dávat chlapovi ultimáta, utíkat do azyláku kvůli poblázněné tchýni, nestačím kroutit hlavou. Jako nechci být zlá, ale vy jste asi nezažily pořádné problémy a řešíte fakt strašné blbosti. Pořád se nimrat v takových maličkostech, já teda nevím :-?No a poslední příspěvek, že by Careynka radši sebe i dítě zabila 8-o Nechápu jak to vůbec můžeš napsat, je to hrozné, že Tě to vůbec napadne. Nechápu :think:
Předpokládám, že to Careynka nemyslela doslovně. Přeci by nezabíjela vlastní dítě.. 8-o Vždyť existují jiné možnosti, jak to vyřešit, kdyby nechtěla svěřit dítko do péče tchýně..

to byla metafora toho, ze bych to proste nesnesla. Ale to bylo na to, ze soud urcit vychovu deti otci. Tam je jedine vychodisko dite unest, protoze nase soudy to nevyresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.8.11 08:30

No já nevím holky, pokud jsem někde v množství anonymů nepřehlídla příspěvek od zakladatelky, tak vlastně o tchýni nic až tak závažného, aby musela hned utíkat nepíše. A ostatní si zbytečně do té její promítáte tu svoji mrchu a radíte utíkat. A vy jste utekli a rozbili rodinu? Tohle je jedna z věcí, kterou já třeba té svini nedovolím a neudělám ji tu radost, to by totiž byla její výhra. Takže radši bojovat, než ji nechat zvítězit. Bude mít syna, vnoučata k dispozici bez mého dohledu, aby je kazila a štvala proti mě a samozřejmě důvod k tomu proti mě poštvat celou rodinu včetně muže. Takže takhle ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 08:35
Laaja píše:
No já nevím holky, pokud jsem někde v množství anonymů nepřehlídla příspěvek od zakladatelky, tak vlastně o tchýni nic až tak závažného, aby musela hned utíkat nepíše. A ostatní si zbytečně do té její promítáte tu svoji mrchu a radíte utíkat. A vy jste utekli a rozbili rodinu? Tohle je jedna z věcí, kterou já třeba té svini nedovolím a neudělám ji tu radost, to by totiž byla její výhra. Takže radši bojovat, než ji nechat zvítězit. Bude mít syna, vnoučata k dispozici bez mého dohledu, aby je kazila a štvala proti mě a samozřejmě důvod k tomu proti mě poštvat celou rodinu včetně muže. Takže takhle ne.

tchyne malyho k dispozici nema, skoro pul roku ho nevidela a uvidi ho az na narozeniny - jestli prijede, jsem z toho cela odvarena, fakt. Dovedu si predstavit, jak se o me doma bavi, mozna i pred chlapem, ale to mi je fuk, ja jsem spokojena tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
23.8.11 09:00
Laaja píše:
No já nevím holky, pokud jsem někde v množství anonymů nepřehlídla příspěvek od zakladatelky, tak vlastně o tchýni nic až tak závažného, aby musela hned utíkat nepíše. A ostatní si zbytečně do té její promítáte tu svoji mrchu a radíte utíkat. A vy jste utekli a rozbili rodinu? Tohle je jedna z věcí, kterou já třeba té svini nedovolím a neudělám ji tu radost, to by totiž byla její výhra. Takže radši bojovat, než ji nechat zvítězit. Bude mít syna, vnoučata k dispozici bez mého dohledu, aby je kazila a štvala proti mě a samozřejmě důvod k tomu proti mě poštvat celou rodinu včetně muže. Takže takhle ne.

Já díkybohu měla možnost utéct i s manželem - přestěhovali jsme se oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.8.11 09:24

Barák je chlapův, ona tu bydlí s náma, má podepsaný dožití nebo co…tak se tím ohání.
A k věci jestli není tak strašná:

• nevyzouvá se do baráku, za žádného počasí, nikdy to blato z kuchyně neuklidí, protože neuklízí nikdy a nic(nemohoucí není, jen nádobí umeje)
  • stokrát denně mi lezla bez zaklepání až do ložnice a stála a čuměla
  • to samé při jakékoliv mojí aktivitě venku stála hodiny nademnou čuměla, ne-li se jala pomáhat nebo radit jak to mám dělat
  • přesně ví, kdy na dvoře v domečku peru, kdy dopere pračka, věšení už jsme jí zakázala, pak připomínala, že je tedy už vypráno 8-o
  • sedí přímo naproti kuchyni na gauči a celej den šmíruje
  • při vaření udělá nehoráznej bordel, kterej nikdy neuklidí
  • vše si kupovala zvlášť jako provokaci, že naše nepotřebuje,
  • nadává když peču, čumí jak vrah atd…asi žárlí, že to neumí…
  • cpe kočkám uzené salámy, a jídlo co jí zbyde guláš atd…i přes to že jsme to stokrát zakázala, kočky pak dostanou průjem a já nechávám tisíce u zvěrolékaře :cert:
  • pokud jí řeknu ať se vyzuje nebo uklidí, začne práskat dveřma, nadávat mi sprostě, pak vyhrožuje sebevraždama atd…že spolyká prášky… :roll:
  • a teď to úplně nejhorší je že neví co je hygiena, sprchuje se maximálně jednou za půl roku, a přitom si se*e do gatěk, které si ale nemění, pere jednou za 2 měsíce a visí 4ks už zahnědlého spodního prádla, nemeje se ani když jde k doktorovi…no a jak si to dělá do gatí tak má ten zadek celej od toho a sedne na záchodovou desku, která je v podstatě pořád posraná nebo pochcaná a opět stejná scéna, řeknu jí že je tam zase hovno(v klidu) on přiletí, že to není pravda, řev, nadávky…a nakonec když jdu už je to utřené… :poblion:
  • takže zhrnuto, nesnáším jí a nestydím se za to, pro mě je to s prominutím prase a myslím, že se za to nemusím ani omlouvat, nechci tu s ní žít ale musíme. Teď jak bude mimi tak už jsem rázně zakročila, o záchodě pokaždé řeknu, když má boty řeknu a její scény jsou mi jedno, chlap říkal, že si nic nemám nechat líbit. např: sprchuju se a ona pak nadává, že musela jít na wc na dvůr 8-o 8-o takže já za to že nejsem prase si musím nechat ještě nadávat, noto teda ne…a je to ještě větší extrém, v ropzrušení jsme si nevzpoměla na vše, takže s klidem znovu opakuji ať jde do domova důchodců, třeba jí tam hygieně naučí na starý kolena, že nevoní si jistě umíte představit, když sedí v podělaných kalhotkách nejméně 14dní :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.8.11 09:50

Viky, tak to je fakt na poblití a divým se, že jsi ještě neutekla. Tohle bych opravdu nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.11 09:52

to je teda pěkně nechutný

x

• Citovat
  • Upravit
17715
23.8.11 09:57

je to hrozný :poblion: někdo ji může omlouvat že je strará, rajzuje dost, vše dělat může, ale odjakživa co si manža pamatuje tak vše dělal on, neuklidila nikdy, ten záchod to je šílenost úplná, ona ho posee celej i na desce jak to tam přilepí, ale jak jí něco řeknu tak ječí a nadává mi, že zase na ni něco mám :roll: je to hnus :roll: pochcanej byl po každém jejím použití, te´d to jakš takš utírá ale ty přilepené hona na desce nevidí :roll: bohužel to odejít nejde, baráku je škoda…museli bysme platit tenhle a ještě nějaké náhradní bydlení pro nás a to bysme neutáhli, nehledě na tom jak by to tu pak vypadalo, kdyby tu byla sama, to by se mohl barák rovnou zbourat, ona všechno zničí, těma botama a neuklízením to by tu vypadalo :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.8.11 09:59

jejího druhého syna musela naučit až manželka měnit denně spodní prádlo a sprchovat se, protože to z domu neznal, takže je tchýně prase odjakživa, manža měl naštěstí svůj rozum a je krásně voňavoučkej a uklízel vždycky, jinak šla dnes k dr a ani to se nesprchovala, jsem v 8. měsíci a sprchovat se od začátku těhu byla jen jednou :poblion: a to ještě jako hlásila jdu se sprchovat 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 10:15

Viky…uprimnou soustrast..je horsi jak ten nejspinavjesi chlap :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.8.11 10:21
careynka píše:
Viky…uprimnou soustrast..je horsi jak ten nejspinavjesi chlap :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

a ona ještě prohlásí, že se nemusí sprchovat každý den, a od té doby co se s ní nemažu a všechno jí řeknu tak jsem jí řekla, práv ty bys měla jít do sprchy i několikrát děnně když to děláš do gatěk :mrgreen: :lol: ona že jak to můžeš vědět to není pravda, stačí se podívat do jejího koše na prádlo, ona má cukrovku tak to svádí na to ten průjem, jenže háček je jinde ona spořádá za den minimálně 1kg ovoce-švestky, hrozna, nektarinky, hrušky, to láduje celej den, ať se pak nediví, i manža jí chápavě domlouval, že existuje něco jako tena ledy, mají to v každým obchodě už dneska…ne se*e si do nich dál, nemění a ani se neumeje :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 10:24
viky23 píše:
careynka píše:
Viky…uprimnou soustrast..je horsi jak ten nejspinavjesi chlap :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
a ona ještě prohlásí, že se nemusí sprchovat každý den, a od té doby co se s ní nemažu a všechno jí řeknu tak jsem jí řekla, práv ty bys měla jít do sprchy i několikrát děnně když to děláš do gatěk :mrgreen: :lol: ona že jak to můžeš vědět to není pravda, stačí se podívat do jejího koše na prádlo, ona má cukrovku tak to svádí na to ten průjem, jenže háček je jinde ona spořádá za den minimálně 1kg ovoce-švestky, hrozna, nektarinky, hrušky, to láduje celej den, ať se pak nediví, i manža jí chápavě domlouval, že existuje něco jako tena ledy, mají to v každým obchodě už dneska…ne se*e si do nich dál, nemění a ani se neumeje :poblion:

kdyby mi rekla ze nemusi kazdej den, tak bych ji odpovedla ze muze aspon kazdej tejden :-D to je tak nechutny… sousedka mi vypravela, taky tam ma tchyni…ze strasne smrdela. Ale ona mela povolenej spodek a normalne ji to lezlo ven kockou :poblion: bylo to pekne nechutny, tak ji to domluvila na gynde a spravili ji to, ale sama by to taky nechala byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
23.8.11 10:32
viky23 píše:
careynka píše:
a ona ještě prohlásí, že se nemusí sprchovat každý den, a od té doby co se s ní nemažu a všechno jí řeknu tak jsem jí řekla, práv ty bys měla jít do sprchy i několikrát děnně když to děláš do gatěk :mrgreen: :lol: ona že jak to můžeš vědět to není pravda, stačí se podívat do jejího koše na prádlo, ona má cukrovku tak to svádí na to ten průjem, jenže háček je jinde ona spořádá za den minimálně 1kg ovoce-švestky, hrozna, nektarinky, hrušky, to láduje celej den, ať se pak nediví, i manža jí chápavě domlouval, že existuje něco jako tena ledy, mají to v každým obchodě už dneska…ne se*e si do nich dál, nemění a ani se neumeje :poblion:

Bože! :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová