Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak je to dnes 15 dní, co mám za sebou labioplastiku v nemocnici, laserem a v celkové anestezii. Za celou dobu jsem měla akorát lehký otok přímo pysků ale jinak nic, žádné modřiny, atd. Nemám ani stehy, takže super. Po těch 15 dnech už jsem prakticky bez problémů, akorát mám ještě tenký řez, který si mažu, jinak nic. Už to vypadá podle mě super a ještě to bude časem lepší, takže paráda. Jsem vážně šťastná a lituji, že jsem do toho nešla dřív!
Najednou nemám problém se tam dolů podívat, předtím to pro mě bylo vždycky utrpení, a to nemluvím o nepohodlí skrz oblečení a stud před klukem 🤦🏻♀️
Jinak po zákroku jsem oplachovala černým čajem, Rosalginem, potom mazala Betadinkou a hemagelem. Teď mi paní doktorka na gyndě dala Cicatridina sprej a je to super 👍🏻 Jinak platila jsem se vším všudy 7 000 Kč a mohla jsem přespat v nemocnici ale nechtěla jsem
Co jsem se bavila s gyndařkou tak určitě jenom laser! Díky němu nejsou takové problémy a díky uspání nejsou potom po vpichu modřiny
Byla jsem hlavně ráda, že jsem v nemocnici a nevykopli mě hned po zákroku. Začalo mi to krvácet po nějaké době, takže hnedka na sál a spravit. Byla jsem týden na nemocenské, což mi vypsala normálně nemocnice a pak si to převzala gynda, takže člověk neplýtvá dovču. Díky tomu, že je teplo, tak nosím šaty, sukně a pěkně to větrá, kalhoty mi zatím nedělají úplně dobře ale očekávám, že během pár dní už bude ok i to ![]()
Příspěvek upraven 16.06.22 v 12:31
Vidím, že to tady už není aktivní, ale potřebovala bych vědět kam vlastně se dávají ty injekce? Ono to zní možná divně, ale musela jsem si to tím krémem proti znecitlivění namazat sama a možná jsem to namazala špatně proto to hrozně bolelo. Jako do jakých pysků (přece máme ty velké a malé co se operují)
@ta9rix píše:
Pokud jste byly jen na lokální anestezii převlékali vás do něčeho nebo jste měly na sobě své oblečení a druhá věc. Mohu si před lokální anestezii vzít kinedryl? Jedu něco přes hodinu a v autě mi bývá fakt špatně. Předem moc děkuji za případné odpovědi.
Nevím, jak ostatní holky, ale mne dali andilka. A s kynedrilem by taky neměl byt problem při lokální anestezii. Tam se nesmí hlavně brát léky na ředění krve.
@ta9rix píše:
Vidím, že to tady už není aktivní, ale potřebovala bych vědět kam vlastně se dávají ty injekce? Ono to zní možná divně, ale musela jsem si to tím krémem proti znecitlivění namazat sama a možná jsem to namazala špatně proto to hrozně bolelo. Jako do jakých pysků (přece máme ty velké a malé co se operují)
Picha se to přímo do těch malých stydkych pysku.
Zdravím,
Holky, poraďte mi prosím nebo mě v tom aspoň nenechte. ![]()
Před měsícem jsem byla na labioplastice a pan doktor mi řekl, ze stehy do tři týdnu vypadnou. No já mam i po měsíci VŠECHNY!
Trvalo někomu taky déle, než se vstrebaly a vypadly? Jsem zoufalá.
@Zafira98 píše:
Zdravím,Holky, poraďte mi prosím nebo mě v tom aspoň nenechte.
Před měsícem jsem byla na labioplastice a pan doktor mi řekl, ze stehy do tři týdnu vypadnou. No já mam i po měsíci VŠECHNY!Trvalo někomu taky déle, než se vstrebaly a vypadly? Jsem zoufalá.
Prosím tě, no problema, co nevypadne, to se vytáhne…zkus to sama potáhnout, když ne, ustřihni uzlíky a vytáhni, nic to není. A jestli se toho bojíš, tak zajdi na kontrolu, ne?
No zkoušela jsem to, ale hodně to bolí. Přijde mi, ze je to propletene od klitorisu až dolu.
@Anonymní píše:Ahojky, mohu se
Já toho teda lituju, probudila jsem se skoro bez ničeho, za ty prachy jsem tohle nečekala a doktor se mi vysmál že jsme se takhle domluvili. Oproti tomu co mi ukázal to podle mě teda nepadá. Ale to je jak je vidno věc názoru, nejraději bych to šla reklamovat.
@Anonymní píše:
Já toho teda lituju, probudila jsem se skoro bez ničeho, za ty prachy jsem tohle nečekala a doktor se mi vysmál že jsme se takhle domluvili. Oproti tomu co mi ukázal to podle mě teda nepadá. Ale to je jak je vidno věc názoru, nejraději bych to šla reklamovat.
@Anonymní píše:
Ahojky, mohu se zeptat, jak to dopadlo? Mam stejny problem ![]()
@Anonymní píše:
No, já si teda modelaci představovala jinak, klitoris je asi jediné co mi nezasáhl. Pysky se nemají odstranit, jen upravit aby nevyčuhovaly, ne úplně odstranit jak to mám já.
Ahoj, jak to nakonec dopadlo takhle s odstupem času. Vážně je to taková hrůza?
@Anonymní píše:
Holka poradíte prosím? nechaly jste odebrat celé SP nebo jen část? ja vubec nevím, protože někdo píše ze to pak vypadá jak maly. penis…doktorka se mne sice ptala jak to chci, rikam tak at je to pěkné a ona na to, ze ro odebereme cele… tak ja nevim.. 🤔
Ahoj, jak to vypadá když se odeberou celé jsi spokojená?
Pozor chlap!
![]()
Za mě osobně, pak to vypadá divně, aspoň co jsem viděl na webu.
Aspoň malou část bych určitě ponechal. ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste některá podstoupila i labio velkých pysků? Já mám bohužel hodně převislé kůže, trápí mě to od dětství, vypadá to hozně jak v legínách tak celkově. Jak kdybych to měla něčím vycpané… jsem domluvena na operaci k p. Otčenáškovi do Prahy, a chtěla jsem nějaké zkušenosti, protože všude se píše jen o malých. Jsem snad jediná, která tohle má a podstupuje? ![]()
Ahoj, rada bych se podelila o svoje zkusenosti, treba to nekomu pomuze v rozhodovani ![]()
O labioplastice jsem premyslela uz nekolik let, ale furt na to nebyly finance. Nedavno jsem se kousla a rekla jsem si, ze nasetrim. V tom case jsem i měnila gynekologa, a ten mi to i sam navrhl s tim, ze dela estetickou gynekologii a muze me operovat primo on, u nas v nemocnici. Castka? Smesna, oproti plastickym chirurgiim.
Takze jsem zaplatila jen poplatek jemu a zbytek sel na pojistovnu.
Momentalne jsem tri tydny po zakroku a jsem nesmirne stastna! Boze, ta uleva ze vam nikde nic nekouka, citite se sexy. Neskutecny.
Byla jsem v celkove narkoze a na sale neco pres dve hodiny - pry bylo hodne prace
Ten den jsem odchazela i domu. Bolesti ihned po probuzeni byly sileny, spis bych to prirovnala k paleni. Dostala jsem leky a od ty doby nic, doma naprosto v poradku. Otoky jsem mela velke a stale trochu mam, ale je to jen otazka casu.
Oplachovala jsem rosalginem, zkousela jsem i bezadine ale za me lepsi prvni varianta. Beru taky Aescin na otoky a co mi moc pomohlo, je sprej Cicatridina. Je sice drazsi, ale hojeni to velmi urychlilo.
Takze pokud stale vahate.. jdete do toho, stoji to za to!!! ![]()