Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.25 20:02

Ahoj holky, docílil jste někdo labioplastiku na pojišťovnu?😩 mne to moje gynekoložka nechce předepsat, že prý se to nedělá a ja už nevim, kde to zkusit.. mam opravdu zdravotní potíže, bolí to, jsou velké a uz jsem z toho uplne unavena.. :,( kde a který doktor to předepsal? zkusila bych :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.25 22:21
@Kateřinaxx píše: Více

No tak jestli chceš aby ti to dělal nějaký urolog a ne plastický chirurg…moje maminka to měla kdysi na pokladnu, ale to jí bylo někde 70. Já bych tedy šla a byla jsem na plastické chirurgii. Zas jako svět to nestojí.

• Citovat
  • Upravit
2
4.9.25 13:49

Labioplastika

Ahoj holky, jestli přemýšlíte o labioplastice, prosím tento zákrok nepodstupujte, neboť jsou Vám odříznuty nervy, které jsou důležité pro vyvrcholení a sexuální uspokojení. Před 2 roky mi byla dělána labioplastika u p. Otčenáška, následně jsem ztratila citlivost. To raději jít k panu doktorovi Svatoplukovi, který Vám udělá modelaci, kdy nervy nepřerušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
5.9.25 14:48
@Maru133 píše: Více

S jedním příspěvkem…
Podívejte se, jak vypadá nervové zásobení. I kdyby došlo k přetětí, ve stydkých pyscích nejsou nervy, které by zásobovaly klitoris, vstupní manžetu v pochvě, G-bod, nebo dokonce čípek. :nevim:
K tomu poznámka:
Periferní nervy zpočátku dorůstají rychlostí asi 0,5 cm za týden. Postupně se rychlost zmenšuje. 8)
(Bohužel se to netýká kmenových a centrálních nervů, zatím je popíchnout k akci neumíme. :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.25 13:01

@M_Vladim Samotné malé stydké pysky jsou nejvíce zásobeny perineálními větvemi n. pudendus a n. dorsalis clitoridis (citlivost spojená se sexuálním prožitkem). Pokud chirurg zasáhne do oblastí blízko báze klitorisu, může dojít k poškození těchto nervových větví → trvalá necitlivost. Jsem 2 roky po operaci a žádná citlivost v malých pyscích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
8.9.25 14:30
@Maru133 píše: Více

Operace se týká jen okrajů, které vadí. A pokud vadí, tak máte mou podporu, respektive rozhodně nejsem radikální odpůrce plastických operací. Spíš naopak, pokud to tedy je rozumné.
Je tu ale šance že se při svodné anestezii nepovede vše podle očekávání a místo umrtvení se nerv poškodí. Možná bych proto dal přednost celkové anestezii, maximálně tvrdil, že jsem zbabělec. Možná mi to čeká.
Ovšem ani celková není úplně bez rizika. Plus vyžaduje anesteziologa - musíte ho mít k dispozici a znamená aspoň den hospitalizace (to je komplikace, kterou občas nemají rádi plastičtí chirurgové).
Ovšem tím i stojí to víc.
Co je v kterém případě nejlepší, to je otázka případ od případu, to musí předestřít doktor a zapojit i pacientku.
:kytka:

Příspěvek upraven 19.09.25 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.25 12:47

Labioplastika

Dobry den,
Vcera jsem byla na labioplastice v Roudnicke nemocnici a musim pochvalit uuasnou primarku Tkacovou a cely tym, ktery se ke mne choval velice pekne, ac jsem mela strach a byla jsem lehce vystrasena. Nic me neboli, mohu normalne chodit, leduju, vetram, oplachuji, jim aescin a vsechno super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.25 19:38

Operace a průběh

Ahoj ženy, pročítala jsem příspěvky a jdu se podělit se svými zkušenostmi. Na operaci jsem byla u pana dr. Otčenáška včera. Přístup doktora i sestry je úžasný, jsou opravdu milí a empatický.💜

Ráda bych tady udělala update za každý týden, protože to tu není a mě samotnou by to zajímalo, jak to celé dopadlo.

Operace: Pan doktor mě namazal umrtvovací mastičkou, potom jsem dostala kanylu s tekutinou proti bolesti a seděla jsem 3min, než začne působit. Potom jsem dostala 4-5 injekcí. Nebudu lhát, bylo to nepříjemný. Dali mi během zákroku 2 dávky nějaké látky do kanyly na uvolnění😅 A divili se že jsem neusla, asi jsem rezistentní. Během operace se mě ptali jestli jsem v pořádku a jak se cítím. Během zákroku jsme dali ještě 2 injekce, celé to trvalo cca 50min. Po operaci mi to doktor ukázal… no nebudu si tady vymýšlet jak jsem byla nadšená do nebes. Připravte se na to, že jste sešité, je to nateklé a krvavé, nic hezkého. Po cestě domů to povolilo, bolelo mě to neskutečně, brečela jsem celý večer a nadopovala se 2 auliny a na noc si vzala lék na spaní. Dnes je to druhý den a opravdu to už skoro nebolí… Ale je to extrémně nateklé, chodím jako kačer. Oplachuji po každé toaletě a pořád leduji.

Nemusíte se bát a cítit špatně, že je tady někdo kdo to má za týden zahojené a druhý den stěhoval nábytek a zvládl hory doly😅

Já ležím, tahá to, je to nepříjemné, čůrám jako hadice na trávník a chodím jako nam*daný kačer 😂

Příspěvek upraven 03.10.25 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.10.25 07:31

Pročítám tady příspěvky a koukám že vesměs spokojenost. Nemáte ale náhodou někdo zkušenost s panem doktorem Maříkem v Českých Budějovicích? Koukala jsem na internet, má za sebou dlouholetou praxi, ale recenzí přímo na tento zákrok jsem nikde moc nenašla. Už jsem byla i na konzultaci a přišel mi sympatický a ochotný.
Jsem už víceméně rozhodnutá. Spíš čekám na vhodnou chvíli, páč mě tento rok čeká maturita a hojení by mi při učení asi úplně nepomohlo. (O absenci nemluvě) Píšu sem spíš pro můj klid v duši 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.25 10:09

@Anonym419 já už jsem toho od Maříka viděla hodně a vždy to byla perfektní práce :palec:
Věřím že labio bude dělat dobře.

• Citovat
  • Upravit
4
3.10.25 18:15

@Šnětlík mohu se zeptat jak je to s cenou? Zda máte předoperační a pooperační péči započítanou v ceně operace? Já nejspíš půjdu do celkové narkózy, takže je to o něco dražší, ale počítám s tím, že veškeré kontroly jsou už v ceně (doufám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.25 11:35

@Anonym419 Platila jsem 500,– za předoperační vyšetření a 20 000,– za zákrok. Měla jsem lokální anestezii, vše bylo započítáno v ceně.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.10.25 15:37

@Šnětlík Děkuji. Mně bylo řečeno 28 000. Je to sice docela dost, ale za celkovou anestezii asi adekvátní. Když si uvědomím, že to někteří lidé dají třeba za mobil a já místo nového mobilu budu mít celoživotní sebevědomí, žádný strach ze sexu a hlavně žádný diskomfort, tak jsem vlastně ráda…

Mohu se ještě zeptat, co všechno zahrnovalo předoperačním vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.25 22:05

@Anonym419 Přišla jsem týden před operací, pan doktor mi dal zrcátko do ruky, ukázal mi jak bude řezat a dal mi na výběr ze dvou možností. Už si nepamatuji jaké to byly možnosti, každopádně jsem chtěla komplet od shora až dolů. Řekl mi cenu, jak dlouho to bude trvat, jak se mám potom o to starat. K tomu jsem dostala papír se všemi instrukcemi.

Přímo před operací mě namazal umrtvovací mastičkou a dostala jsem kanylu s antibiotiky. Po 5 minutách jsme začali. 3-5 injekci na umrtvení a začal zákrok, během toho jsem ještě dostala 2 injekce a do kanyly něco na uklidnění.

Upřímně raději bych to podstoupila v celkové narkóze, dost jsem to prožívala a bála se, i když jsem během operace nic necítila.🙂

Dnes je to 4 den od operace a otok začal ustupovat až dnešní noc. Nechci psát že to vypadá skvěle… Je to pořád hodně nateklé a dost modročerné, na to se připravte🙂 Každému se to hojí jinak dlouho…hodně tu ženy psaly, že tam mají “uzlíky” taky mám přímo v místech, kde bylo labio odstraněno, myslím si že je to normální a bude to ještě pracovat.🙂

Přeji hodně síly, to zvládnete!😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.10.25 18:48

@Šnětlík Díky za odpověď. Přeji brzké uzdravení.😁
Bude to znít možná divně, ale vlastně se na ten zákrok těším. Ne na něj samozřejmě, ale na ten pocit. Vím, že mi to pomůže se sebevědomím a budu se konečně cítit sexy. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí