Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carsin píše:
Neda mne to, musim se zeptatPrameni tvoje potreba mit stareho, vyzraneho, poticihose, z hubysmrdiciho milence z teto zkusenosti z mladi?
@Klopotkova píše:
Ještě bych dodala, že mě nikdo neokradl, ani nezmlátil. Bylo to v night clubu přímo na náměstí a přísně nás hlídali bodyguardi.Příspěvek upraven 29.04.21 v 11:42
Tak to jsi ale nebyla společnice, ale prostitutka, ne?
@ZuzaM píše:
Tak to jsi ale nebyla společnice, ale prostitutka, ne?
Prostitutka čili spolecnice.
Jednou Tě to dožene. A pak už to nevrátíš. Stačí jeden, co Ti bude komlikovat život.
A k otázce: ne, nešla bych do toho nikdy a za žádných okolností.
@carsin píše:
Tak je to dobry.Uz jsem se bal, ze to melo vedlejsi ucinky
Ty jsi reinkarnace uživatele Cosmopol?
@Anonymní píše:
Ahoj.
Už delší dobu mě láká představa pracovat jako společnice. Je mi čerstvě 22 let, jeden sex za peníze už mám za sebou (už je to asi třičtvrtě roku zpátky). Mám ráda sex, více si rozumím s muži než se ženami.
Chci si touto formou zároveň užívat, nehledám vážný vztah, popravdě ho ani nechci.
Jaký na to máte názor? Šly byste do toho?
Poprosím ponechat anonym.
N.
Nešla. Nemám na to vzhled a la Julia Roberts a taky bych se bála, co se z toho pána hledajícího prodejnou holku vyklube.
@carsin píše:
Nekdy je „zadarmo“ VYRAZNE drazsi nez za penize
Jak říkal můj indický kolega “there are no free lunches” ![]()
Myšleno všeobecně ![]()
Ne. Nešla bych.. Když mám ráda sex, mám chlapa, kterého to baví a umí to.. Představuješ si to moc růžové.. Holky často narazí na zoufalce a úchylaky, co se jinde než u slapky necapou
@carsin píše:
Sex za penize uz mas za sebou, problem s tim nemelas, takze jako devka (nemyslim to slovo nijak hanlive, ani urazlive ) pracovat muzes.Jestli mas na to pracovat jako spolecnice, to posoudit nemuzu.
Jen by ti melo byt jasne, ze mezi devkou a spolecnici je obrovsky rozdil.
Příspěvek upraven 29.04.21 v 11:34
V klientele je tam rozdil samozrejme taky.
Dě. vka není hanlivý slovo? Mě po.ser teda ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.
Už delší dobu mě láká představa pracovat jako společnice. Je mi čerstvě 22 let, jeden sex za peníze už mám za sebou (už je to asi třičtvrtě roku zpátky). Mám ráda sex, více si rozumím s muži než se ženami.
Chci si touto formou zároveň užívat, nehledám vážný vztah, popravdě ho ani nechci.
Jaký na to máte názor? Šly byste do toho?
Poprosím ponechat anonym.
N.
Jdi do toho, tvoje tělo, tvůj život. Pokud jsi hezká tak si budeš moct vybírat a nechodit s hnusákama. Jen bych byla teda opatrná. A jedině s gumou. A koupila bych si pepřák ![]()
@holka_z_hor píše:
Jdi do toho, tvoje tělo, tvůj život. Pokud jsi hezká tak si budeš moct vybírat a nechodit s hnusákama. Jen bych byla teda opatrná. A jedině s gumou. A koupila bych si pepřák
Ha, jde vidět, že nevíš, o co go. Jednou, když pracuješ jako společnice v clubu, tak musíš jít s každým, hezká, nehezká, mohu říct, že jsme tam byly všechny pohledné kočky, kdo tam přijde a zaplatí, nemůžeš si vybírat. A pěkných chlapů chodí tak 10%.
Pepřák pro klid duše není na škodu, ale nás hlídali bodyguardi, nic se nám nestalo, cítila jsem se absolutně v bezpečí. Byli jsme luxusnější podnik přímo v centru města.
@Klopotkova píše:
Ha, jde vidět, že nevíš, o co go. Jednou, když pracuješ jako společnice v clubu, tak musíš jít s každým, hezká, nehezká, mohu říct, že jsme tam byly všechny pohledné kočky, kdo tam přijde a zaplatí, nemůžeš si vybírat. A pěkných chlapů chodí tak 10%.
Pepřák pro klid duše není na škodu, ale nás hlídali bodyguardi, nic se nám nestalo, cítila jsem se absolutně v bezpečí. Byli jsme luxusnější podnik přímo v centru města.
Kdyby měla privát, tak si snad vybírat může. A pokud by byla společnice, tak tím tuplem. Ale pochybuju, že někdo kdo si platí společnici bude smradlavej hnusák. Naopak ![]()
Ano přímo v centrech měst i na periferiích se to hemží pomocníky z východu.
No a jinak není nad to, když je práce zároveň koníčkem. Aspoň se to říká.