Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
16.9.13 16:48

@Muf86 těším se…dostala jsem nějakou medicínu na pití(klystýr) mám si koupit punčochy…myslíš, že bych mohla jít hned v pátek domů??? a za jak dlouho se dá jít do práce??? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
16.9.13 21:05

No, mě to slibovali od středy do neděle a nakonec mě pustili už v pátek :) Mudr. říkala, že záleží na tom co všechno najdou a co „opravý“ :) a do práce chodím od pondělí(dneška), ale sedím v kanceláři a musím teda říct, že se to doktorce moc nelíbilo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.9.13 17:56

@Kulišátko Ahoj,tak co? Uz ti prisla mrska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.9.13 17:58

@Liskynka Ahoj,ja jsem sla den po zakroku domu :) a do prace jsem zacala chodit asi pet dnu po operaci, ale jen tak zlehka..normalne chodim z prace vyrizena a tehdy jsem se fakt setrila a porad jsem sedela nebo chodila, chuze mi moc pomahala :) Ja za sebe muzu rict, ze mi trvalo mesic, nez jsem byla v pohode jako pred zakrokem, ted uz o nicem nevim, krome malych hvezdicek na brisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.9.13 17:59

Ahoj holky..tak mě to zítra čeká..jsem zvědavá jak to zvládnu..zítra vám pisnu co a jak… ;) snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.9.13 18:06

@adny Jee,tak moc drzim palce :hug: :hug: zvladnes to, neboj nic. urcite bude vsechno v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
25.9.13 18:36
@jarunka86 píše:
@Liskynka Ahoj,ja jsem sla den po zakroku domu :) a do prace jsem zacala chodit asi pet dnu po operaci, ale jen tak zlehka..normalne chodim z prace vyrizena a tehdy jsem se fakt setrila a porad jsem sedela nebo chodila, chuze mi moc pomahala :) Ja za sebe muzu rict, ze mi trvalo mesic, nez jsem byla v pohode jako pred zakrokem, ted uz o nicem nevim, krome malych hvezdicek na brisku :-)

no joooo ale jsem pokojská :roll:…snad to zvládnu naštěstí mám super kolegyni. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
25.9.13 19:08

@jarunka86 děkuji..snad jo..zítra podám info.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.9.13 21:27

@Liskynka No,tak to se musis trochu hybat :( mne doktor doporucil dva tydny prac. neschopnost. Ale ukoncila jsem ji driv. uvidis, jak se budes citit :-) je to individualni, nekdo uz druhy den skoro skace pres kaluze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 08:49
@jarunka86 píše:
@Kulišátko Ahoj,tak co? Uz ti prisla mrska??

Ahoj, porad nic :zed: Doktor mi dal injekci Agulotinu, tak uvidim, ale je to tyden od injekce a porad nic, v brichu krece jako blazen a mrcha nic :nevim:. Tak to vypada, ze mi to ta laparka asi pekne rozhasila. Snad do tyden mrska dojde, jinak dalsi injekce… achjo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 08:50

@adny Drz se a zvladni to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
26.9.13 11:07

Ty jo, tak to doufám, že mě dojde MS normálně, nebo že by už nedošla? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.9.13 17:14

@Kulišátko Ty jo :( ja se v tom nevyznam, nikdy jsem ten agolutin nemela, ale MS by uz asi mela do tydne prijit, ne? Tehu to byt nemuze?? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
26.9.13 17:32

@Muf86 taky jsem doufala, ze neprijde a prisla :D ale alespon prisla na cas :-) tak drzim palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.13 19:29

@jarunka86 Tehu urcite nejsem, potvrzeno od dr. ultrazvukem. Mrska prave dorazila, ale krece jsou priserny. Doufala jsem, ze se to po laparce a drillingu zmirni.
@Muf86 Pokud jsi nemela problemy s chybejicim cyklem, nebo ti nevynechaval, tak by to melo byt dobre. Vetsinou mely holky po laparce ukazkovy cyklus 28 dni.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital