Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 těším se…dostala jsem nějakou medicínu na pití(klystýr) mám si koupit punčochy…myslíš, že bych mohla jít hned v pátek domů??? a za jak dlouho se dá jít do práce??? děkuji
No, mě to slibovali od středy do neděle a nakonec mě pustili už v pátek
Mudr. říkala, že záleží na tom co všechno najdou a co „opravý“
a do práce chodím od pondělí(dneška), ale sedím v kanceláři a musím teda říct, že se to doktorce moc nelíbilo… ![]()
@Liskynka Ahoj,ja jsem sla den po zakroku domu
a do prace jsem zacala chodit asi pet dnu po operaci, ale jen tak zlehka..normalne chodim z prace vyrizena a tehdy jsem se fakt setrila a porad jsem sedela nebo chodila, chuze mi moc pomahala
Ja za sebe muzu rict, ze mi trvalo mesic, nez jsem byla v pohode jako pred zakrokem, ted uz o nicem nevim, krome malych hvezdicek na brisku ![]()
Ahoj holky..tak mě to zítra čeká..jsem zvědavá jak to zvládnu..zítra vám pisnu co a jak…
snad to bude ok.
@adny Jee,tak moc drzim palce
zvladnes to, neboj nic. urcite bude vsechno v poradku ![]()
@jarunka86 píše:
@Liskynka Ahoj,ja jsem sla den po zakroku domua do prace jsem zacala chodit asi pet dnu po operaci, ale jen tak zlehka..normalne chodim z prace vyrizena a tehdy jsem se fakt setrila a porad jsem sedela nebo chodila, chuze mi moc pomahala
Ja za sebe muzu rict, ze mi trvalo mesic, nez jsem byla v pohode jako pred zakrokem, ted uz o nicem nevim, krome malych hvezdicek na brisku
no joooo ale jsem pokojská
…snad to zvládnu naštěstí mám super kolegyni.
![]()
@Liskynka No,tak to se musis trochu hybat
mne doktor doporucil dva tydny prac. neschopnost. Ale ukoncila jsem ji driv. uvidis, jak se budes citit
je to individualni, nekdo uz druhy den skoro skace pres kaluze ![]()
@jarunka86 píše:
@Kulišátko Ahoj,tak co? Uz ti prisla mrska??
Ahoj, porad nic
Doktor mi dal injekci Agulotinu, tak uvidim, ale je to tyden od injekce a porad nic, v brichu krece jako blazen a mrcha nic
. Tak to vypada, ze mi to ta laparka asi pekne rozhasila. Snad do tyden mrska dojde, jinak dalsi injekce… achjo ![]()
Ty jo, tak to doufám, že mě dojde MS normálně, nebo že by už nedošla? ![]()
@Kulišátko Ty jo
ja se v tom nevyznam, nikdy jsem ten agolutin nemela, ale MS by uz asi mela do tydne prijit, ne? Tehu to byt nemuze?? ![]()
@Muf86 taky jsem doufala, ze neprijde a prisla
ale alespon prisla na cas
tak drzim palce ![]()
@jarunka86 Tehu urcite nejsem, potvrzeno od dr. ultrazvukem. Mrska prave dorazila, ale krece jsou priserny. Doufala jsem, ze se to po laparce a drillingu zmirni.
@Muf86 Pokud jsi nemela problemy s chybejicim cyklem, nebo ti nevynechaval, tak by to melo byt dobre. Vetsinou mely holky po laparce ukazkovy cyklus 28 dni.
![]()