Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny termin se dozvim az 1dc hned jak to dostanu mam volat a dozvim se termin. dneska vezmu vecer posledni utros a asnad ms dojde brzy jsem 25dc
@hanka1120 Ahoj,spala jsem na zadech, ale kdyby me netrapil ten plyn, tak se da i na boku, dnes uz jsem prave spala na boku. Opravdu je to kazdej den lepsi a lepsi. Jinak me delali chromopertubaci-to je prave ta pruchodnost vejcovodu. Ale o tom ani nevim, spodek jako takovej me vubec neboli a dela se to stejne jako pri tom rentgenu, akorat koukaji uvnitr briska, jestli protece modra barva
Jinak jak pises, ze ti nevidi levy vajecnik, to muze byt spousta veci, znam holcinu, co ho mela jako posunutej vic k zadum. Mozny je i to, ze mas treba jen jeden, ale to neni nic hroznyho, vajicka mas, tak zadnej strach
Zbytecne se nestresuj, oni se ti tam podivaji a pak konecne budes vedet, na cem jsi. Drzim moc palce ![]()
@Kulišátko Jestli te bude trapit plyn, tak to prejde tak do dvou az tri dnu, ten druhej uz se to da rozdejchat
a jinak spodek bolavej neni vubec, ja jsem ani nekrvacela, jen jsem mela modry hlen
Ty tri dirky ani necitim, jen kdyz se zvedam nebo chodim, tak to taha, ale to rozhodne neboli.
@jarunka86 píše:
@Kulišátko Jestli te bude trapit plyn, tak to prejde tak do dvou az tri dnu, ten druhej uz se to da rozdejchata jinak spodek bolavej neni vubec, ja jsem ani nekrvacela, jen jsem mela modry hlen
Ty tri dirky ani necitim, jen kdyz se zvedam nebo chodim, tak to taha, ale to rozhodne neboli.
Tak to jsou aspon trochu povzbudive zpravy. Diky
Uz se mi to blizi.
@jarunka86 A kdy te pusti domu?
@Kulišátko děkuji
zítra mám kontrolu a ve čtvrtek laparku, tak jsem zvědavá ![]()
@kaczule1 ahoj nejak valcime porad co? ja cekam kazdym dnem ms tak to pocitam mne ceka laparo asi kolem 4.9 jdes na to do caru?
@Kulišátko nezbývá než to zvládnout. Samotné laparky se nebojím, spíše toho, na co se příjde
Pro mě to je za poslední rok a čtvrt 6. celkovka a za poslední 3 měsíce už 3.
takže z toho strach nemám ![]()
@Liskynka už aby to bylo za mnou ![]()
@hanka1120 bude to dělat můj dr. z CARu ale v nemocnici. Pořád nějak válčíme, ale už mě to neba a těším se až budu mít po laparce a pak nějaký čas klid ![]()
@kaczule1 taky uz to chci mit za sebou, holka ty uz jsis toho tolik vytrpela, vidis kdysi jsme zacinali spolu v jedne diskuze a planovali spolu iui, nikdy by me nenapadlo ze to bude tak dlouha cesta k mimi a porad se nedari. v caru mi porad tvrdili laparka neni potreba ze jse vse ok.ale gyndarka to vydi jinak nejak vubec nekrvacim jen silneji spinim a na kontrole videla loziska, tak se modlim at se ta endomka neprokaze
@Maja25 Diky moc, to je super, ze vam to takhle vyslo.
Taky doufam, ze mi to pomuze, uz se snazime skoro rok a pul. Ja mam teda super gynekogologa, tak snad to po laparce pujde ![]()
@hanka1120 endometrioza není vidět na ultrazvuku, ne?
A kdyby byla, tak se alespoň ložiska při laparce vypálí ![]()
No jo, je to dlouhá cesta a snad bude mít úspěšný konec ![]()