Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
19.8.13 13:13

@adny termin se dozvim az 1dc hned jak to dostanu mam volat a dozvim se termin. dneska vezmu vecer posledni utros a asnad ms dojde brzy jsem 25dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
19.8.13 13:31

@hanka1120 Ahoj,spala jsem na zadech, ale kdyby me netrapil ten plyn, tak se da i na boku, dnes uz jsem prave spala na boku. Opravdu je to kazdej den lepsi a lepsi. Jinak me delali chromopertubaci-to je prave ta pruchodnost vejcovodu. Ale o tom ani nevim, spodek jako takovej me vubec neboli a dela se to stejne jako pri tom rentgenu, akorat koukaji uvnitr briska, jestli protece modra barva :-) Jinak jak pises, ze ti nevidi levy vajecnik, to muze byt spousta veci, znam holcinu, co ho mela jako posunutej vic k zadum. Mozny je i to, ze mas treba jen jeden, ale to neni nic hroznyho, vajicka mas, tak zadnej strach :-)Zbytecne se nestresuj, oni se ti tam podivaji a pak konecne budes vedet, na cem jsi. Drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
19.8.13 13:34

@Kulišátko Jestli te bude trapit plyn, tak to prejde tak do dvou az tri dnu, ten druhej uz se to da rozdejchat :-) a jinak spodek bolavej neni vubec, ja jsem ani nekrvacela, jen jsem mela modry hlen :D Ty tri dirky ani necitim, jen kdyz se zvedam nebo chodim, tak to taha, ale to rozhodne neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.8.13 10:03

Zdravím :mavam: taky mě čeká laparka a už pozítří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 11:44
@jarunka86 píše:
@Kulišátko Jestli te bude trapit plyn, tak to prejde tak do dvou az tri dnu, ten druhej uz se to da rozdejchat :-) a jinak spodek bolavej neni vubec, ja jsem ani nekrvacela, jen jsem mela modry hlen :D Ty tri dirky ani necitim, jen kdyz se zvedam nebo chodim, tak to taha, ale to rozhodne neboli.

Tak to jsou aspon trochu povzbudive zpravy. Diky ;) Uz se mi to blizi.
@jarunka86 A kdy te pusti domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 11:45

@kaczule1 Tak to drzim palce, at vse dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.8.13 11:46

@Kulišátko děkuji :hug: zítra mám kontrolu a ve čtvrtek laparku, tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 11:57

@kaczule1 To zvladnes ;), zvladly to jine, zvladneme to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
20.8.13 11:58

@kaczule1 ahoooj :mrgreen: tak to se mas, ze uz ve ctvrek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.8.13 11:59

@kaczule1 ahoj nejak valcime porad co? ja cekam kazdym dnem ms tak to pocitam mne ceka laparo asi kolem 4.9 jdes na to do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.8.13 12:00

@Kulišátko nezbývá než to zvládnout. Samotné laparky se nebojím, spíše toho, na co se příjde :nevim: Pro mě to je za poslední rok a čtvrt 6. celkovka a za poslední 3 měsíce už 3. :zed: takže z toho strach nemám :nevim:

@Liskynka už aby to bylo za mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.8.13 12:01

@hanka1120 bude to dělat můj dr. z CARu ale v nemocnici. Pořád nějak válčíme, ale už mě to neba a těším se až budu mít po laparce a pak nějaký čas klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.8.13 12:07

@kaczule1 taky uz to chci mit za sebou, holka ty uz jsis toho tolik vytrpela, vidis kdysi jsme zacinali spolu v jedne diskuze a planovali spolu iui, nikdy by me nenapadlo ze to bude tak dlouha cesta k mimi a porad se nedari. v caru mi porad tvrdili laparka neni potreba ze jse vse ok.ale gyndarka to vydi jinak nejak vubec nekrvacim jen silneji spinim a na kontrole videla loziska, tak se modlim at se ta endomka neprokaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 12:09

@Maja25 Diky moc, to je super, ze vam to takhle vyslo. :potlesk: Taky doufam, ze mi to pomuze, uz se snazime skoro rok a pul. Ja mam teda super gynekogologa, tak snad to po laparce pujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.8.13 12:09

@hanka1120 endometrioza není vidět na ultrazvuku, ne? :think: A kdyby byla, tak se alespoň ložiska při laparce vypálí ;)
No jo, je to dlouhá cesta a snad bude mít úspěšný konec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital