Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Našly mi cystu na pravém vaječníku takže mě čeká operace. Je to velké 4cm. A já se chtěla zeptat jak dlouho budu po zákroku doma na neschopence. Děkuji
Zdravím, chci se zeptat, jak dlouho po laparoskopii jste byly schopne jít na velkou?
Já mám druhý den po operaci, jednostranna adnexektomie - odstraneni cysty s jedním vajecnikem i vejcovodem, cysta prý už vajecnik skoro pozrala, nic z něj skoro nezbylo
Ale tak ještě mám jednu stranu a tam je vse ok.
Jinak to zvládám dobre, od prvního dne chodím, moc mě to nebolí, jen při vstávání trochu, ale zvykam si…boli mě taky ramena z toho plynu, ale spíš je mi to protivný než nějak desny…čekám kdy to přejde…Dr. řekl, že vse ok, zítra jdu domu. Jen se mě už asi 3× ptali jestli jsem byla na velke a mne to prostě nejde
Mám teda pomalejší trávení i normalne, ale prostě mam z toho trochu obavy… je to normální? (Je trapný o tom psat, ale…vetry mam…
)
@taralevoe řekni si o čípek. Nemá cenu se trápit. Že chodí větry je dobře
Než Vas propustí, tak by jste si měla dojít. Určitě bych to řešila čípkem, měla jsem to jak po laparoskopii, tak i po císaři.
@lucielorenc píše:
Než Vas propustí, tak by jste si měla dojít. Určitě bych to řešila čípkem, měla jsem to jak po laparoskopii, tak i po císaři.
No tak dnes ráno se zadařilo
ještě před propuštěním. Nadale ale budu jist stridme, než se to da do kupy.
Ahoj holky, včera jsem byla na laparoskopii a úplně mimo vpich se mi udělaly fakt hnusný puchýře. Doktor říkal, že je to snad alergie
. Nesetkala jste se s tím některá?