Laparoskopie cysty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
27.12.16 19:40

@wootwa diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.12.16 19:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.10.17 18:41

Hanka

Ahoj. Našly mi cystu na pravém vaječníku takže mě čeká operace. Je to velké 4cm. A já se chtěla zeptat jak dlouho budu po zákroku doma na neschopence. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.4.19 00:04

Zdravím, chci se zeptat, jak dlouho po laparoskopii jste byly schopne jít na velkou? :oops: Já mám druhý den po operaci, jednostranna adnexektomie - odstraneni cysty s jedním vajecnikem i vejcovodem, cysta prý už vajecnik skoro pozrala, nic z něj skoro nezbylo :? Ale tak ještě mám jednu stranu a tam je vse ok.
Jinak to zvládám dobre, od prvního dne chodím, moc mě to nebolí, jen při vstávání trochu, ale zvykam si…boli mě taky ramena z toho plynu, ale spíš je mi to protivný než nějak desny…čekám kdy to přejde…Dr. řekl, že vse ok, zítra jdu domu. Jen se mě už asi 3× ptali jestli jsem byla na velke a mne to prostě nejde :nevim: Mám teda pomalejší trávení i normalne, ale prostě mam z toho trochu obavy… je to normální? (Je trapný o tom psat, ale…vetry mam… :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.4.19 01:03

@taralevoe řekni si o čípek. Nemá cenu se trápit. Že chodí větry je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.4.19 07:33

Než Vas propustí, tak by jste si měla dojít. Určitě bych to řešila čípkem, měla jsem to jak po laparoskopii, tak i po císaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.4.19 13:03
@lucielorenc píše:
Než Vas propustí, tak by jste si měla dojít. Určitě bych to řešila čípkem, měla jsem to jak po laparoskopii, tak i po císaři.

No tak dnes ráno se zadařilo :mrgreen: ještě před propuštěním. Nadale ale budu jist stridme, než se to da do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.4.19 17:08

@taralevoe tak ať jste brzy fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
17.6.22 19:03

Laparoskopie a puchýře

Ahoj holky, včera jsem byla na laparoskopii a úplně mimo vpich se mi udělaly fakt hnusný puchýře. Doktor říkal, že je to snad alergie :think:. Nesetkala jste se s tím některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí