Laparoskopie cysty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
21.11.14 14:48

Aha, no ja som prave tiez tak zacala pracu z domu, PN|-ku sa mi nechcelo vybavovat, tak som si na dobu v nemocnici zobrala dovcu… Len neviem ako dlho mi to v praci este budu tolerovat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.11.14 17:21
@LucaLuca píše:
Kdys měla zákrok? Taky bych chtěla pracovat od 1. To budu 3 týdny od zákroku.

Minulý pátek, takže teprve týden. Byla jsem dnes u doktora a v obchodě a asi jsem to trochu přepískla :,( celkem mě to zničilo :zed: Jinak toho taky moc nedělám, max. pověsím prádlo na sušák nebo umyju nádobí. Jinak posedávám nebo poléhávám, ale jak se zvednu, tak mám vždycky pocit, že mně ty vnitřnosti z břicha vypadnou :mrgreen: jak se rozejdu, tak už pak dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.11.14 17:27
@Magnis píše:
Ahojte, prave si citam Vase prispevky, ja som bola minuly stvrtok na laparoskopii a hysteroskopii a nasli a odobrali mi myom a polyp a este robili nieco s vajcovodom. Popravde mma uplne rovnake bolesti ako popisujete :( Uz som myslela ze pojdem do prace od pondelka, ale ste ma zneistili.. Na kotrolu idem az buduci piatok. Mozem sa spytat robite za pocitacom alebo nejaku fyzicky narocnu pracu? Popravde v nemocnici mi nepovedali absolutne nic k tomu kedy mozem znova pracovat…

Ahoj, taky jsem si myslela, že půjdu v pondělí do práce, ale nečekala jsem, že to bude tak pořád bolet. Fyzickou práci nedělám. Jsem doma týden a dnes řekl doktor, ještě aspoň týden, 10 dní. Jinak v nemocnici mně taky nic neřekli, tam kdybych se nezeptala, tak mně ani neřekli, co mně prováděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 14:20

@zumibi Čau, jak jsi na tom? Já jsem byla minulou středu na výsledky, histologicky vše ok. Pan dr. dohledal ten podrobný operační protokol a vysvětlil mi, že to, že na UZ byla na pravém vaječníku cysta, nic neznamená, že to je pomocná metoda. A že při operaci i pravý vaječník byl prohlédnut a shledán zdravý, doslova tam bylo, že je bez adhezí. Takže :dance:. Měla jsem fakt strach, jestli ve víru boje o levý vaječník nezapomněli zkontrolovat pravou stranu, ale prohlédli to tam celé.

Jinak stále nepracuji, občas něco uklidím a tak, ale nevydržím sedět, cestování je zcela bezpředmětné atd. :nevim: Včera jsem chtěla jít do práce jen na školení, ale s tou ledovkou jsem si netroufla. Od víkendu mě to břicho i bolí víc než minulý týden mám pocit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.12.14 15:00

@LucaLuca Ahoj, tak to je super, že to máš všechno v pohodě :dance: Já jsem ještě na kontrole nebyla, mám teď MS, která se dostavila s týdenním zpožděním, takže hned po ní půjdu taky na kontrolu, tak uvidím.
Taky ještě nepracuju, už je to lepší, můžu v pohodě vstat a chodit, ale rifle pořád nemůžu nějak dopnout :-) tlačí to na to břicho. A občas to břicho taky dost cítím :nevim:
A co to je to bez adhezí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 15:36

No nějak jako že na tom není nic nalepeno na víc předpokládám. :-)
Já už rifle dopnu, dej tomu ještě týden. Předtím sukně a punčocháče na půl žerdi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.12.14 15:54

Jj, aj já :-) Hlavně že je snad to nejhorší za náma :-) Všude se píše rychlá rekonvalescence..no nevím teda, asi jak u koho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 22:16

No mně se to teda taky moc nezdá. S kým se bavím, tak moc rychle čupr nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.12.14 13:30

Jak dlouho?

Ahoj,
v pondeli jdu taky na laparo, 2 cysty na obou vajecnicich, jedna endometrioticka 4cm.. hrozne se bojim, aby mi tam neurezali moc z toho vajecniku :( a pak jsem zvedava za jak dlouho budu moc zas do prace, zatim kdyz to tu tak ctu tak tyden nemocnice a tyden doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.12.14 14:32

2 dny nemocnice a počítala bych aspoň 3 týdny doma podle druhu práce. Vaječník pokud půjde, se budou snažit zachovat. U mě to nešlo, a přesto se snažili. :-) Kam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.12.14 15:10

Na Vinohradskou, blbe je, ze je mam na obou vajecnicich :( bojim se prave ze mi vezmou oba…
mam tam byt cely den predtim, a operace az v utery, nevis co tam se mnou budou cely den delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.12.14 15:20

Souhlasím :-) Já jsem teď 3 týdny po a teprve teď se začínám cítit v pohodě. Ale jsou i holky, které za pár dní o ničem neví, tak třeba to bude tvůj případ :-) Ale já osobně jsem se zbrchavala dlouho :-) Tak hlavně ať ti to dobře dopadne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.12.14 15:24

Já měla nástup taky den před tím. Šla jsem na UZ, vyšetření a jinak jsem tam byla celý den zbytečně, akorát odpoledne jsem dostala Yal a večer dez. mýdlo a prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
6.12.14 15:29

Zumibi: hehe, tak to si presne myslim, ze to bude trochu zbytecne, ultrazvuk uz mi navic dost detailne delali… tak snad me nechaj aspon jit projit ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.12.14 16:04

@fidorcicka Jestli ta větší má 4 cm, tak to bude dobrý, ne? Je z vnějšku vaječníku nebo spotřebovává vaječník? Ta moje 9 cm spotřebovala téměř celý vaječník, ale snažili se zachránit i ten malý mrcíček, co zbyl. Jakou velikost má ta na 2. vaječníku? Neboj, u mladejch speciálně dělají, co můžou. Podle mě ten můj vaječník byl bez šance, a přesto se s ním babrali 2 hod., a až když to fakt nešlo, tak ho vybrali ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí