Laparoskopie cysty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
19.11.14 11:56

Ahoj, chci se zeptat, kdo z vás absolvoval laparoskopii cysty na vaječníku, jak jste se pak cítili. Jsem už pár dní po operaci a pořád mám zvětšené břicho a když ležím nebo sedím, tak je to dobré, ale jak vstanu, tak to hrozně bolí a tlačí dolů..nevím jak to popsat :) V pátek jdu na kontrolu, tak uvidím, ale všude píšou, jak je to skoro za dva dny v pohodě a já pořád chodím jak mrzák :nevim: tak mě zajímá, jestli jste to některá taky tak měla.
Ještě jsem chtěla dodat, že cysta byla ne levé straně a při vstávání a chůzi mě bolí spíš na pravé straně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.14 12:12

Byla jsem na tom 9. 11. a taky jsem pořád mrzák. :P Jen ležím nebo chvílemi sedím. Bolí mě stejná strana, kterou mi operovali. Podle mě za dva dny je to natolik v pohodě, že zvládneš propuštění z nemocnice. Ale mně řekli týden ležet, týden dle toho, jak se budu cítit (také ležím) a práce tak za 3 týdny. Kdy plánuješ jít do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.11.14 12:23

Tak asi je to v normě :-) No původně jsem si plánovala jít do práce v pondělí, ale těžko :roll: A co ti dělali, jen cystu? Mně dělali už zrovna i profuky a kyretáž a kdoví co ještě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.11.14 12:26

A už jsi byla prosím tě na kontrole u gynekologa? Zajímá mě jak ta kontrola probíhá, jestli tě normálně vyšetří nebo ultrazvuk přes břicho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.14 12:29

Mně nic nekontrolovali, jen vytáhli stehy. Mám jít ještě na KO do nemocnice - výsledky histologie.

Měla jsem náročnější 2hod. výkon, i po operaci jsem na tom byla hůř než některé jiné paní, ale sestřička mi řekla, že měly jednodušší výkony. U tebe taky náročný koukám. Musíme tomu nechat čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
19.11.14 12:30

No, já byla na druhé laparce před třemi roky…pustili mě 2dny po operaci, protože měli plno - prý, ale mám být doma jako kdybych byla tam…no, věděli, že mám doma dvě malé děti a neschopenku mi ukončili s propuštěním v nemocnici, takže ani manžel nemohl jít na OČR..no musela jsem to zvládnout - v práci by mi bylo i lépe…když si to představí…takže dalo se no, ale ideál to tedy není…mě hlavně bylo ty dva dny v nem. blbě z té operace - hnuli mi páteří, jak se operuje v nakloněné pozici :roll: To bylo pro mě nejhorší - jsem byla jak po bouračce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.14 12:35

Mě zas nechali nahou v průvanu (neustále otevřené okno v listopadu), takže jsem měla odrovnaná obě ramena. V den propuštění jsem měla větší bolesti a jsem víc krvácela, ale nemohla jsem tam vydržet s těmi rameny. Okno zavřít nechtěli, nějakou pomoc (rehabku, Ibalgin) mi odmítli, že jsou gynekologie. :poblion: První den doma děs, jak mi bylo zle, ale postupně lepší.
@korena Podle mě by ti obvodní neschopenku vystavila. Já bych se teda o děti nepostarala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.11.14 16:00

Tak to já bych teda taky nezvládla. Mě pustili den po operaci, ale doma jsem celý den prozvracela. Další den jsem ještě prospala. Ramena mě taky bolela, ale prý je to z toho vzduchu, co do tebe napouštějí. Díky za odpovědi :-) chtěla jsem vědět, jak na tom byl někdo jiný, co jsem si tak četla, tak holky byly brzo fit, tak jsem si nebyla jistá, protože jdu jen do školky a dojdu vyřízená. :nevim: V pátek jdu na kontrolu, tak uvidím, snad je všechno jak má byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.11.14 16:26

Ne, to z toho plynu znám z jiné operace, to je jiné. Já jsem měla ofouknutá ramena. Okno otevřené metr ode mě a já holá ramena. Odmítli mě oblíct, že mám přístroje, přitom jsem měla jen manžetu na tlak a takovej ten kolíček na tep. Šlo to sundat, dát mi košili a zase mi to nandat. Ženskejm druhý den to takhle udělali. I stehy mám hnusné a trochu mi to připadá, že proto, že jsem byla akutní a ne plánovaná, ale to je můj pocit. Chtěli mě brát v pondělí a museli v neděli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.11.14 08:21

Aha, no jo, oni jsou někdy ochotni jak..Tak snad nám to udělali jak měli a budem brzo fit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.11.14 19:19

@zumibi No já je ještě podezírám, že mi tam jednu nechali, ve středu budu vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.11.14 12:50

Ježiš, to snad né :roll: Já byla dnes na kontrole na gyndě, tak mně akorát vytahl stehy a za 14 dní mám přijít na ultrazvuk a že budou výsledky. Do práce mám jít prý tak za týden, 10 dní. Chtěla bych od 1. tak uvidím :think: Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla, držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
21.11.14 14:06

Kdys měla zákrok? Taky bych chtěla pracovat od 1. To budu 3 týdny od zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
21.11.14 14:18

Ahojte, prave si citam Vase prispevky, ja som bola minuly stvrtok na laparoskopii a hysteroskopii a nasli a odobrali mi myom a polyp a este robili nieco s vajcovodom. Popravde mma uplne rovnake bolesti ako popisujete :( Uz som myslela ze pojdem do prace od pondelka, ale ste ma zneistili.. Na kotrolu idem az buduci piatok. Mozem sa spytat robite za pocitacom alebo nejaku fyzicky narocnu pracu? Popravde v nemocnici mi nepovedali absolutne nic k tomu kedy mozem znova pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
21.11.14 14:27

Já chci od příštího týdne trochu pracovat z domu, to budu 3. týden po zákroku. Nyní jsem necelé dva a nedělám skoro nic. Jen tak co 3 dny pracovní maily a poslední 3 dny pračku, myčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí