Laparoskopie cysty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
8.1.15 11:03

@Inam Určitě to bude lepší. Mně to vyšlo na víkend a malá pak chodila do školky, tak to šlo, jinak bych to nedala :D Tak ať to dobře dopadne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 10:53

čekání ...

Ahoj holky,
tak to zatím se mnou vypadá tak, že doktor čeká do konce února, jestli se mi ta cysta nějak nezmenší nebo neztratí. Pokud na konci února ještě bude, rád by se prý podíval co je to za svinstvo. Už dokonce přiznal, že ta cysta se vytvořila, úplně zbytečně, po špatné medikaci - clostilbegytem.
Já se jen modlím, aby tam pak už ta cysta už nebyla, protože jsem teď byla tři týdny na nemocenské kvůli úrazu a jít v březnu znova, by mě v tý práci asi ušlapali. Navíc o té cystě teda „ťuk ťuk“ vůbec nevím, nebolí a i sex už je naštěstí normální. Jediné co mi stále štve je to, že si musim neustále menstruaci vyvolávat Orgametrilem, abych ji vůbec dostala. Naposledy jsem ji měla tak slabou a asi jen 4 dny, že pochybuji, že se cysta odplavila… pořád si říkam, proč věc tak přirozená - jako je menzes a otěhotnění, dělá takové problémy a musí se člověk neustále cpát nějakými léky a podobně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
28.4.15 08:25
@Vend píše:
Ahoj holky, včera mi operovali lapatoskopicky cystu na vajecniku. Kdo jste na tom byl, jak dlouho vas to pak bolelo? Mám dost velké bolesti břicha, hlavně když vstávám nebo jdu na záchod, ale vlastně i když lezim. Jak dlouho vás to bolelo? Je pravda, že dneska mi nedali ještě zadne léky…

Tak mě to nebolelo, dá se říct, vůbec. Občas vevnitř ano, ale nic, co by se nadalo vydržet. Léky na bolesti jsem v nemocnici nebrala. Dostávala jsem jen injekce na ředění krve. Asi jiný práh bolestivosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.4.15 08:27

@Vend ahojky :) mě to bolelo ještě asi 14 dni, ale jen tak trochu jako při MS…přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
28.4.15 08:48

Ahoj holky tak v unoru jsem byla na zakroku a jen co mi vytáhli hadičky už jsem o tom nevěděla.. ale dozvěděla jsem se na kontrole po měsíci že jsem tu operaci podstoup :pocitac: ila jako těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
28.4.15 18:02

Já jsem měla lapar. cystu na vejcovodu, dneska je to rok. Nabízeli mi injekce proti bolesti ještě ten večer, ale nechtěla jsem. Mně spíš bylo dost zle v důsledku té anestezie. Bolelo to pár dní, ale jen tak trochu. Po týdnu jsem šla do práce, to to začlo bolet víc, ale tak po týdnu to přestalo. Ale lékař Ti může dát ty injekce, když bude rozumný. Přeju hodně štěstí a brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 19:04

Ahoj holky, tak u me to nakonec dopadlo jak nejlip mohlo. na konci unora jsem sla na kontrolu, smirena se vsim a ejhle, vajecniky uplne cistoucke a po cyste ani stopy :) myslim, ze to bude predevsim tim, ze jsem cely leden byla v klidu doma, po uraze na horach na Silvestra, takze jsem se po jinych strankach fyzicky dala tak nejak do kupy a po psychicke strance predevsim… takze u me dobry :) no a snazeni o mimi? Aktualne „odlozeno“ protoze za 14 dni me ceka moje prvni narkoza v zivote a budou mi vyndavat hned 4 zuby najednou…bojiiiim :( :( No a do toho kazdym dnem zacneme stavet barak - sami, takze ted jsou priority trosku jinde :) mejte se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.15 09:02

Ahoj holky, také mě čeká LS operace cysty na levém ovariu, možná LT - otevřená operace. chtěla jsem se zeptat, pokud jste byly na laparoskopii cysty vaječníku, stalo se vám, že by se znovu cysta objevila na druhém vaječníku? Pokud by mi udělali by mi museli vzít celý vaječník, bojím se, abych nepřišla i o ten druhý. Je mi 24, děti nemám a určitě bych chtěla mít. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.15 09:13

@rosa56 nemam s tim nastesti zadnou zkusenost, ale moc Ti drzim palce, aby vse dopadlo dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
24.6.15 14:22

Ahoj holky vmísím se do diskuze…také mě čeká operace, dneska jsme byla u doktora a cysta sviňka se nevstřebala ani nezmenšila :( a tak mám žádanku do nemocnice na zákrok…chci se zeptat zkušených, za jak dlouho po operaci (laparo) jsem pak schopná normálně fungovat myslím tím, zvedat věci, hodně uklízet na starém baráku, hrabat zahradu? díky moc a všem kterí to čeká držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.15 14:59

Holky prosim odepiste

Ahoj holky, snad mi nektera stihnete odpovedet. Mam nastoupit pristi utery k laparoskopickemu odstraneni cysty na vajecniku. Uzivam HA Katya a vysazovat ji pred operaci nemusim.Rada bych se zeptala-v pripade pohlav. styku pred operaci.Mam strach, ze napr. kdyby byl styk v nedeli a ja uzivam HA kazde rano, ze bych ji ve stredu kvuli operaci, nebo treba nasazeni ATB nemusela od sestricek dostat, aby nebylo riziko tehotenstvi? Ti by tedka vubec neprichazelo v uvahu..Snad chapete jak to myslim-styk v nedeli, prasky normalne vezmu v ne, po, ut, ale ve stredu kvuli operaci kdo vi..Predem moc dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.15 19:34

@Kristyna 99 myslim ze vynechanim jednoho prasku nehrozi vubec nic… gynekolog mi rikal, ze tou antiku jso chcranena po cely mesic i v dobe kdyz mas menzes a prasky neberes po tu dobu. To bys asi musela byt mega plodna :lol: je tam si myslim skoro nulova pravdepodobnost… i kdyby z pohledu cyklu a ovu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.16 00:20

Dobrý večer, byla jsem též na LPSK cysty na levé straně, cystu jsem měla na děloze, v den nálezu 8 cm a v den operace (pouhé tři dny po nálezu) měla 10 cm… teď mám menší problémy s otěhotněním, beru Fertipronu a piju kontryhelový čaj… BOlesti po operaci šílené. Operovali mě ve středu 2.12.15 v podvečer a v pátek 4.12.15 dopoledne mě propustili, v nemocnici jsem byla od pondělí 30.11.15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.4.16 19:23

Ahojtě holky,
Včera mi doktor našel dvoukomorovou cystu vel 81×56 mm.. Mam se objednat na laporoskopicky zákrok. Dneska jsem volala a řekli mi, že mám zavolat až zítra v 8 ráno, že se domluvíme na termín, mam docela bolesti, přijde mi divné, že to tak nehroti. Ani se mě na nic neptali, jak je to vážné apod. Jen řekli ještě, že mají na 14 dní dopředu nasekano. Pritom můj gynekolog říkal, že to nesmím dlouho oddalovat. Můžete mi někdo vysvětlit, jestli to je nějaké vážné riziko? Mám docela bolesti a dosti mě to omezuje o péči o dcerku 2.5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.4.16 19:26

Ahojtě holky,
Včera mi doktor našel dvoukomorovou cystu vel 81×56 mm.. Mam se objednat na laporoskopicky zákrok. Dneska jsem volala a řekli mi, že mám zavolat až zítra v 8 ráno, že se domluvíme na termín, mam docela bolesti, přijde mi divné, že to tak nehroti. Ani se mě na nic neptali, jak je to vážné apod. Jen řekli ještě, že mají na 14 dní dopředu nasekano. Pritom můj gynekolog říkal, že to nesmím dlouho oddalovat. Můžete mi někdo vysvětlit, jestli to je nějaké vážné riziko? Mám docela bolesti a dosti mě to omezuje o péči o dcerku 2.5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí