Láska a manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.4.12 14:23
@wildcherry píše:
tak doufej že to nepraskne,třeba má jinou a tvé zasnění neřeší.Upřímně bych mu jinou taky přála ;)

Jestli ji má, tak mu ji upřímně přeji. Dokonce jsem navrhovala volný vztah, ale nepřistoupil na to. ;) Jelikož jinak nám to super klape, tak pokud to už několik let dělá nějaký milenka bokem (tu pohodu), tak mi nezbývá než jí poděkovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:24

Zažila, podvedla a prasklo to. Už je to 3 roky a důvěra už mezi námi nikdy nebude. Měla jsem fakt štěstí, že mi manžel odpustil. Už bych do toho nešla. Ale bez té zkušenosti bych byla stále na pár facek a koukala vedle.

• Citovat
  • Upravit
24379
24.4.12 14:25
@Anonymní píše:
Jestli ji má, tak mu ji upřímně přeji. Dokonce jsem navrhovala volný vztah, ale nepřistoupil na to. ;) Jelikož jinak nám to super klape, tak pokud to už několik let dělá nějaký milenka bokem (tu pohodu), tak mi nezbývá než jí poděkovat.

No tak to gratuluju,zároveň jsem ráda za můj upřímný vztah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.12 14:35

Já bych to při fungujícím vztahu neriskla, nestálo by mi to za to.. Při nefungujícím je to jiné. Záleží, co od toho čekáš, rozhodnout se musíš jen Ty, ale dopad může být na víc lidí okolo Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
24.4.12 14:35

Člověk z rozežranosti chce vždy to, co zrovna nemá. Rumun je tu na skok, manželka mu nečučí přes rameno, tak by si jistě rád zasexoval. Když už nevezmu v potaz krach pěkného manželství, tak za ty výčitky a připosranost, kdy to praskne, by mi to nestálo. Já osobně se takovým situacím vyhýbám a tyto mužské pokusy odrazuji - neboj, pro něj to nic neznamená a jistě flirtuje i s jinýma. Snad tu nebude o diskuzi „Pos.ala jsem si spokojené manželství“ víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:41
@kacakaca píše: Člověk z rozežranosti chce vždy to, co zrovna nemá. Rumun je tu na skok, manželka mu nečučí přes rameno, tak by si jistě rád zasexoval. Když už nevezmu v potaz krach pěkného manželství, tak za ty výčitky a připosranost, kdy to praskne, by mi to nestálo. Já osobně se takovým situacím vyhýbám a tyto mužské pokusy odrazuji - neboj, pro něj to nic neznamená a jistě flirtuje i s jinýma. Snad tu nebude o diskuzi „Pos.ala jsem si spokojené manželství“ víc…

souhlasím!Taky situacim předcházím.Za pokažený vztah nikdo třetí nestojí!!!A ne chlapík co jede pryč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
24.4.12 17:53

Zazila a byla na tom stejne jako jedna z anonymnich. A uz nikdy vic. Jakmile se nekde jen naznak neceho takoveho objevi (byt i jen z legrace mineny), zaviram usi, oci a beru nohy na ramena. Uz vim, ze mi to za to nestoji, ze doma mam ten poklad. Je to fajn, pokud clovek vi, kde je jeho misto a ze se tomu nepodda. (Tedy v pripade, ze chceme zachovavat monogamii a ne volnou zabavu, samozrejme :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.4.12 09:34

Zažila, zcela mě to pohltilo… Zničilo mi to manželství, rozvedla jsem se. Byla to největší chyba v mém životě, ale kdybych to neudělala, tak bych na to nikdy nepřišla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
25.4.12 10:46
@wildcherry píše:
Přemýšlela jsi,jak by ti bylo kdyby to takto opačně citil manžel?Kdyby byl okouzlený jinou a krasnější ženou?Vtipnou,usměvavou?V noci snil o ni a usinal vedle tebe?Já bych cítila velkou bolest a zklamání a pocit nedostatečnosti a on vedle mě lítal v oblacích z imaginárního vztahu.Nehutná představa 8)

Tak zblbne sem tam asi kazdy ne? Jen chlapi se vetsinou jen takhle lehce nezamilovavaji ( i kdyz i tady jsou samozrejme vyjimky).
To ale jeste neznamena, ze manzela/ku clovek nemiluje.
Otazka potom jak s timhle pocitem potom nalozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 20:01

Ahoj, nečetla jsem všechny reakce, ale mě naopak věta : Máš krásný oči, vlasy, zadek…cokoli, ale jsi vdaná.....totálně vytáčí… :cert: Pozvání na kafe, nebo když mě někdo osloví na ulici, ignoruju..samozřejmě, že mi to opravdu lichotí, ale jsem vdaná, mám super muže, nechci o to přijít…přiznávám, i mě se třeba líbí hodně jeden chlap v mém okolí, ale vždy na něj jen tak zírám :mrgreen: Jednou jsme se spolu sekli v hospodě, s další partou lidí , jak jsme se spolu bavili, dotýkali jsme se nohama, tak letmo a já cítila, že jiskry by mohly létat :mrgreen: Namísto toho jsem se zvedla a jela domů za manželem…příležitost by byla, zaleží na každém, jak s ní naloží…doporučuji ignorovat, pokud máš doma fajn chlapa, nestojí to za to :)

• Citovat
  • Upravit
verca35
9.10.12 05:41

Zijeme jen jednou

Ziji v zahranici kde jsem si 7 let zvykala na prostredi o to to bylo horsi, jazykova bariera, zivotni styl atd…Byla jsem na manzelovi dalo by se rict zavysla.Nyni po 7 letech se dokazu domluvit sama, dokazu si zaridit veci sama podobne jako v CR.Mame spolu dceru a jsme vlastne spolu 7 let. A ted tu nastava problem. Minuly rok, jsem byla absolutne citove vyprahla i prez to, ze mame dcerku naktere jsem dost citove zavysla. Nahoda prinesla do meho zivota muze se kterym jsem se 2 pomilovala a to byla chyba, protoze jsem ublizila hlavne sobe.Mela jsem takove vycitky ze jsem to manzelovi rekla a myslela jsem si, ze se nas vztah zlepsi a ze bude vice pozorny, ale chyba lavky. Manzel zacal kontrolovat a vse bylo tak propletene ze i zjistil s kym ze se to stalo a jelikoz milenec pracuje v postaveni kde si nemuze dovolit problemy, mi oznamil, ze se nemuzeme dal vidat.Ja jsem na tom muzi tak zavysla, ani si to neumis predstavit.Mam vycitky ze jsem to vubec manzelovi rekla. Milenec je energicky s krasnym usmevem na tvari a dodava mi energii k zivotu, jednoduse z nej vyzaruje pozitivni aura, bohuzel muj manzel je citlivy a samozrejme starostlivy ale ta pozitivni energie tam proste neni.Bylo by hezke mit 2 in 1.Ale to proste nejde.Ted jsem nestastna a myslim uz cely rok na milence.Mam stale jeho tel. cislo obcas napisu ale on je stale tvrdas pouze odpovi ale dal se nic nevyvyji.Jsem znicena, casto brecim a udelala jsem si to sama. Manzelovi jsem o svych pocitech rekla jinak by nas vztah nemohl normalne fungovat. Takze varovani je spis pro zenu ktera si bude v uvozovkach uzivat, jelikoz zena jde vetsinou do nevery citove vyprahla a jiny muz bude pro ni vzdy ten super nez vlastni manzel. Nemam proto odpoved na otazku zda si neco zacit s jinym muzem, zit zivot jak prijde je si nejlepsi volba.Nic nasilim nevyvolavat.

• Citovat
  • Upravit
verca35
9.10.12 05:43

O jeste jsem zapomela.Co se mi zda, tak chlapi hlavne pritahuji zeny ktere jsou vdane a to z toho duvodu, ze vedi ze nebudou na milenci tak zavysle, jelikoz jsou vdane.To je ale pouze muj nazor. U svobodne bude riziko dolezani, zamilovanosti,,atd…

• Citovat
  • Upravit
verca35
9.10.12 05:50
@wildcherry píše:
Přemýšlela jsi,jak by ti bylo kdyby to takto opačně citil manžel?Kdyby byl okouzlený jinou a krasnější ženou?Vtipnou,usměvavou?V noci snil o ni a usinal vedle tebe?Já bych cítila velkou bolest a zklamání a pocit nedostatečnosti a on vedle mě lítal v oblacích z imaginárního vztahu.Nehutná představa 8)

Vis ja bych to muzovi za zle nemela, jelikoz jsme lidi a ne roboti a je to proste v nas lidech, prece si nemuzu manzela prikovat k posteli a vymitit mu mozek aby se neco podobneho nestalo.Ja toto odsuzuji. Proste kdyz se to stane tak se to stane.Stim nic nenadelas.Ja jsem manzelovi rekla ze se to muze stat i jemu a proste musime zit zivot dal a jit s zivote a situacemi co prinese. Zivot prinasi neplanovane situace ktere se daji tezko ovlivnit, to jsem chtela rict. :(

• Citovat
  • Upravit
3370
20.9.13 18:31

Ahoj, nechtěla jsem kuli tomuto zakládat novou diskuzi, ale je to fakt dojemné a krásné, jak některá manželství a láska, je fakt věčná! :hug: :hug: :hug:
Já si teda poplakala dost! :-)

http://www.libise.eu/…ul-man-elku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.9.13 18:59

.

Příspěvek upraven 21.02.16 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit