Láska na dálku - odstěhovat se z ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35777
30.7.13 13:46

@Kocicina222 proč nenapíšeš rovnou o co jde? Byla jsi tam sama? A on je odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.7.13 13:47
@Kocicina222 píše:
Tak jsem se po dlouhé době zamilovala. Prožili jsme krásnou letní lásku a teď nás dělí několik tisíc km. Vím jistě, že jsme zamilovaný oba a že spolu opravdu chceme být. Jenže on je u sebe doma zavázaný a stěhovat se do česka nemůže, moje stěhování a navštěvování by bylo lehčí, takže váhám co teď (asi dořešit závazky tady a odjet?)Jste/byla jste některá v podobné situaci? A jak vám to dopadlo?

dopadlo to vždycky stejně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
30.7.13 13:48
@Tiger-lily píše:
V září zas začne škola a pak budou další prázdniny. Neboj, příště se třeba zamiluješ do Čecha :srdce:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

@Kocicina222 To záleží na lidech. Známá se na netu seznámila s Francouzem, viděli se dvakrát a odstěhovala se tam. Už je tam asi 5 let, mají 2 děti a jsou spokojení. :nevim: Musíš se rozmyslet, nespálit tady všechny mosty a vymyslet, jestl můžeš fungovat i tam. Pro případ, že by to neklaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Kocicina222 odkud je nápadník? jsou takové země, kde je šance na letní románek asi 1000 %, ale na vztah 0. Jsou země, kde chlapi balí baby, aby si je vzali a oni dostali české doklady.. fakt záleží na tom, odkud je a pod.. třeba to vydrží, třeba ne. Pokud Tě tu nic neváže, můžeš to prubnout, max se zase rychle vrátíš zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
30.7.13 13:49

Trochu se rozepiš, my chcem vědět víc ;)

• Citovat
  • Upravit
11117
30.7.13 13:51
@Kocicina222 píše:
@Ali-Ali NE, to vůbec. Spíš jsme se věnovali dětem (a až přes noc sobě) a fungovalo to ;)

hm, s detma bych byla opatrnejsi. chu to dobre, ze ty mas teda dite a on taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.7.13 13:51
@Jasněnkaa píše:
Trochu se rozepiš, my chcem vědět víc ;)

jo jo, my matky sedici doma na zadku, bez sance na romatickou letni lasku chceme vedet vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.7.13 13:55

Za mnou se přestěhoval z jižní ameriky a pak jsme měli letět bydlet tam. naštěstí to skončilo dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.7.13 13:55

Normálně nesnáším, když někdo napíše jednu větu, v podstatě o hov*ě a chce, aby mu někdo sděloval názor.
Pak se případně i zlobí, co mu kdo radí, že vlastně je to úplně jinak než bylo v prvním příspěvku napsáno a myšleno.
Mohlo by to začínat takhle: je mi xx roků a na dovolené ve Francii jsem potkala úžasného zajištěného muže, krom super sexu po nocích jsme si báječně rozuměli, drží mě tu jen práce, mám za ním jet? JO!
Je mi xx roků a na dovolené v Turecku jsem se zamilovala do ňákýho Turka, co už tam asi má dvě ženy, ale stejně ho miluju. Mám za ním jet? NE!
No je milion situací, které je možné řešit milionem různých způsobů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
30.7.13 13:58

@Virginia potkala jsem ukrajince u rybníka.. je xy možností..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.13 14:00
@pikola píše:
@Virginia potkala jsem ukrajince u rybníka.. je xy možností..
:mrgreen: tak za tím rozhodně jeď :P :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
30.7.13 14:00

Moje kamarádka se taky vdala do Ameriky. Zpočátku pohádka, narodily se děti. Pak se rozvedli, manžel nedal svolení k vycestování dětí s matkou do ČR a tak moje kamarádka od té doby počítá roky, kdy bude její nejmladší plnoletá, aby se s nimi mohla vrátit domů, do Čech. Už jen čtrnáct let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.7.13 14:02

@Virginia napsalas to hezky, ale stejně nikdo nemůže radit, třeba se z francouze vyklube nedejbože sériový vrah :nevim: ne dělám srandu, ale největši blbci zezačátku vždycky bývají nejgalantnější

• Citovat
  • Upravit
11117
30.7.13 14:02

@hanka.br.
jo, podobnou story ohledne usa uz jsem slysela. vsichni maji plnou pusu arabu a toho, ze nechteji dat dite matce, ale ono to je riziko vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová