Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kocicina222 píše:
Tak jsem se po dlouhé době zamilovala. Prožili jsme krásnou letní lásku a teď nás dělí několik tisíc km. Vím jistě, že jsme zamilovaný oba a že spolu opravdu chceme být. Jenže on je u sebe doma zavázaný a stěhovat se do česka nemůže, moje stěhování a navštěvování by bylo lehčí, takže váhám co teď (asi dořešit závazky tady a odjet?)Jste/byla jste některá v podobné situaci? A jak vám to dopadlo?
Kdyby tě opravdu chtěl, tak sem přijede. Bylas je letní láska, vzpomínej na ni v dobrém, ale nepal kvůli ní mosty…
Hm, rozepis se a prosim podrobnosti, bravicko uz nekupuju, tak aspon tady nejakou romantikus
![]()
Jinak muj muz je z vedlejsi vesnice, taky premyslim jestli se tam odstehovat, ale chteji tam stavet dalnici tak si nejsem jista
![]()
@pikola píše:
@Virginia potkala jsem ukrajince u rybníka.. je xy možností..
Vietnamce na tržnici.
Poláka v kuřecím závodě.
Američana na festivalu.
Angličana při čekání na porod Kate.
Itala u moře.
No, nevím nevím, no, za kým bych se vydala.
Čekám furt, co se z toho vyvrbí.
Je teda fakt, že mám zkušenost jen s příbuznou, co si sem dovedla Slováka, ti normálka, jedna zase odešla do Německa, tam je to ok a jedna do Anglie. Ale těžko radit, všechno jsou to lidé z podobnými kulturními zvyklostmi.
Já mám kamaráda Rumuna (mladej fajn kluk, zabezpečenej, chytrej) co si našel (spíš zaplatil) na netu Ruskou nevěstu. Nevěsta přijela, dva týdny vášnivýho sexu, koupil jí prsten za dvacku, požádal o ruku, ona odjela, pak se jednou navštívili a šmitec..
Jen nevím, zda mu dala ten prsten, ale pochybuju ![]()
@Ali-Ali píše:
hm, s detma bych byla opatrnejsi. chu to dobre, ze ty mas teda dite a on taky?
ano
@Lesina píše:
Kdyby tě opravdu chtěl, tak sem přijede. Bylas je letní láska, vzpomínej na ni v dobrém, ale nepal kvůli ní mosty…
Nemůže, kvůli dítěti.
@Kocicina222 No zajímá nás zejména z jaké je země.
Jak dlouho jste se stýkali.
Kolik kdo máte dětí.
Co kdo doma děláte, jako za práci.
Atd. atd. Jestli on rozváží rohlíky, tak ti kecá. Jestli má na smrt nemocnou matku, tak možná taky. Hele, proč vůbec zakládáš diskuzi, když nic nenapíšeš? ![]()
@hanka.br. píše:
Moje kamarádka se taky vdala do Ameriky. Zpočátku pohádka, narodily se děti. Pak se rozvedli, manžel nedal svolení k vycestování dětí s matkou do ČR a tak moje kamarádka od té doby počítá roky, kdy bude její nejmladší plnoletá, aby se s nimi mohla vrátit domů, do Čech. Už jen čtrnáct let…
no jo hlavne v usa se soud vetsinou priklani na stranu toho, kdo je rodily obcan. Jenze ne kazdy je jako kamaradcin ex manzel…vis nekdo je vul a nekdo zase ne.
@Virginia píše:
@Kocicina222 No zajímá nás zejména z jaké je země.
Jak dlouho jste se stýkali.
Kolik kdo máte dětí.
Co kdo doma děláte, jako za práci.
Atd. atd. Jestli on rozváží rohlíky, tak ti kecá. Jestli má na smrt nemocnou matku, tak možná taky. Hele, proč vůbec zakládáš diskuzi, když nic nenapíšeš?
Já se ale nepřišla radit ohledně nás. Mě zajímají příběhy ostatních
@Kocicina222 píše:
Aha, tak nic, já mizim ![]()
@Taminka Taky nic takového netvrdím. Ani netvrdím, že kamarádčin manžel je vůl - prostě nechce mít děti tisíce km daleko a vidět je jednou za rok stejně jako moje kamarádka, která vycestovat klidně může, ale bez dětí nechce. Nic takového by neřešila, kdyby si našla muže Čecha. Sama říká, že to byla její největší chyba.
@Kocicina222 píše:
To nás ale taky ![]()
@Kocicina222 píše:
holky už nic nepište, je to špion
![]()
@Kocicina222 No tak to jo, to pak dává smysl. Že Máňa z horní dolní žije už roky spokojeně s Polákem, ti ve tvé, diametrálně odlišné situaci určitě pomůže.
Bych řekla, že je to nějakej ten seladón z nějakýho Tunisu, Turecka atp. a nechceš poslouchat, že máš jít o dům dál.
Ale mohu se mýlit, že jo.