Láska na dálku - odstěhovat se z ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
30.7.13 14:32
@Jasněnkaa píše:
holky už nic nepište, je to špion 8o 8o 8o
8o :lol:
  • Citovat
  • Upravit
30.7.13 14:33
@Virginia píše:
@Kocicina222 No tak to jo, to pak dává smysl. Že Máňa z horní dolní žije už roky spokojeně s Polákem, ti ve tvé, diametrálně odlišné situaci určitě pomůže.
Bych řekla, že je to nějakej ten seladón z nějakýho Tunisu, Turecka atp. a nechceš poslouchat, že máš jít o dům dál.
Ale mohu se mýlit, že jo.

Já jsem češka a on je čech, jen žije v USA. (Poznali jsme se též v ČR), nevím co v tom pořád hledáte :nevim: jenom jsem chtěla vědet, jestli tu není někdo, kdo to stěhování do cizí země též zažil, případně spolu byli na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
30.7.13 14:36

Hele ja jsem ceska, manzel je cech, zijem v UK, stehovali jsme se sem spolu jeste pred detmi. Ale takovyhle pribeh asi nehledas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta š. v.
30.7.13 14:40

Nech si hezký vzpomínky. Nech to vyšumět. Chlap by měl říct: „Hele přijeď za mnou za měsíc.“ nebo: „Přestěhuj se ke mně.“ Ale on ti nejspíš neřekl nic. Tak ho nech.

A občas si zavzpomínej… Sni…

• Citovat
  • Upravit
30.7.13 14:46
@Markéta š. v. píše:
Nech si hezký vzpomínky. Nech to vyšumět. Chlap by měl říct: „Hele přijeď za mnou za měsíc.“ nebo: „Přestěhuj se ke mně.“ Ale on ti nejspíš neřekl nic. Tak ho nech.A občas si zavzpomínej… Sni…

A jak víš, že to neřekl? Že jsme se nedomlouvali, kdy kdo může letět? No nic, tady se asi opravdu nic nedozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.7.13 14:46

@Kocicina222 Bych řekla vyčkej :-). Uvidíš, jestli tě bude občas navštěvovat a dlouze přemlouvat, abys šla za ním.
Jinak nevím, co chceš slyšet. Že někdo někam odešel a vyšlo to? Nevyšlo to? Ono je to půl napůl i u lidí ve stejné zemi, no. :nevim:
Tak ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.7.13 14:49
@Kocicina222 píše:
A jak víš, že to neřekl? Že jsme se nedomlouvali, kdy kdo může letět? No nic, tady se asi opravdu nic nedozvím.

No a jinak teda bych řekla, že jsi strááááášně zamilovaná a uspokojila by tě asi jen odpověď typu: jdi, neváhej, poslechni hlas svého srdce, já to taky udělala a žijeme šťastně až do smrti. Jenže to ti nikdo neřekne. Nikdo neví, jak dopadne vtah někoho, o kom nic neví, navíc, když to není ještě vztah, ale letní poblouznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta š. v.
30.7.13 14:49

Nevím. Proto jsem napsala nejspíš. Jestli to řekl, užívej si s ním dokud vás to nepřestane bavit a třeba nepřestane nikdy…

• Citovat
  • Upravit
6263
30.7.13 14:55

Holky zakladatelka nechce rozbor sve situace. Zajimaji ji ostatni podobne pribehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 14:56
@Virginia píše:
No a jinak teda bych řekla, že jsi strááááášně zamilovaná a uspokojila by tě asi jen odpověď typu: jdi, neváhej, poslechni hlas svého srdce, já to taky udělala a žijeme šťastně až do smrti. Jenže to ti nikdo neřekne. Nikdo neví, jak dopadne vtah někoho, o kom nic neví, navíc, když to není ještě vztah, ale letní poblouznění.

Ale mě nejde o to, jestli to vydrží! To je mi jasný, počítám s tím, že to vyjít nemusí. Mě jde o to stěhování do cizí země, kde bych ze začátku měla jen jeho! Doufala jsem, že tu najdu někoho kdo se též za chlapem stěhoval, ale to tu byla jen jedna, zbytek jen tlachá o ničem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 14:57
@teredes píše:
Holky zakladatelka nechce rozbor sve situace. Zajimaji ji ostatni podobne pribehy.

děkuju, konečně bylo pochopeno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
30.7.13 15:05

Tak já jsem se stěhovala za chlapem do zahraničí, ale on tu byl taky nováček.. Znali jsme se už dýl předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
30.7.13 15:05

Nezalezi na nicem jinem, nez tve povaze. Vsude se nejaci cesi/slovaci najdou. Driv nebo pozdeji na ne narazis. A pokud ne, tak se proste s ditkem prihlasis do nejakeho krouzku (plavani, cviceni, cokoliv) a budes hodne chodit na hriste a najdes si kamaradky mistni.
Jak jsem psala, zalezi jen a jen na tve povaze, lide za hranicemi se vetsinou seznamuji snadno, v UK se das do reci s kazdym, s kym chces a neni to divne.
Jasne, ze to neni jednoduche, musis alespon trochu umet jazyk. A nesedet doma.

Ja jsem treba typ, kteremu samota vicemene vyhovuje, presto jsem tu nasbirala takovych kamaradek se stejne starymi detmi, ze je vubec nestiham pravidelne vidat. Syn ma ted uz take svoje kamarady, takze pokecam i s mistnimi maminkami, vzajemne se zveme domu, na narozky a tak. Jako ja se tu fakt nenudim, ale kamaradky jsem zacala sbirat az tak nejak s detmi, driv jsem nemela potrebu, to jsem se zabavila s chlapem (sport, vylety, hospoda).

Pocitej, ze s detmi je tezsi to, ze ti je nikdo nepohlida. Kdyz je jedno nemocne a druhe musi do skoly, tak proste musis tahat i to nemocne. Kdyz jsi nemocna ty, tak i kdyzbys chcipla, tak deti odvest/privest/postarat se musis. Mam tri, vim o cem mluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 15:12
@teredes píše:
Nezalezi na nicem jinem, nez tve povaze. Vsude se nejaci cesi/slovaci najdou. Driv nebo pozdeji na ne narazis. A pokud ne, tak se proste s ditkem prihlasis do nejakeho krouzku (plavani, cviceni, cokoliv) a budes hodne chodit na hriste a najdes si kamaradky mistni.
Jak jsem psala, zalezi jen a jen na tve povaze, lide za hranicemi se vetsinou seznamuji snadno, v UK se das do reci s kazdym, s kym chces a neni to divne.
Jasne, ze to neni jednoduche, musis alespon trochu umet jazyk. A nesedet doma.

Ja jsem treba typ, kteremu samota vicemene vyhovuje, presto jsem tu nasbirala takovych kamaradek se stejne starymi detmi, ze je vubec nestiham pravidelne vidat. Syn ma ted uz take svoje kamarady, takze pokecam i s mistnimi maminkami, vzajemne se zveme domu, na narozky a tak. Jako ja se tu fakt nenudim, ale kamaradky jsem zacala sbirat az tak nejak s detmi, driv jsem nemela potrebu, to jsem se zabavila s chlapem (sport, vylety, hospoda).

Pocitej, ze s detmi je tezsi to, ze ti je nikdo nepohlida. Kdyz je jedno nemocne a druhe musi do skoly, tak proste musis tahat i to nemocne. Kdyz jsi nemocna ty, tak i kdyzbys chcipla, tak deti odvest/privest/postarat se musis. Mam tri, vim o cem mluvim.

Se seznamováním a jazykem nemám problém. A dítě jen jedno, takže by to nemuselo být tak komplikované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
30.7.13 15:18

@Kocicina222 mam muze americana, poznali sme se tady. 2 roky sme meli vztah na dalku, silene narocna vec…
Zijeme spolu skoro 6 let a vsechno klape :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová