Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
Myško těším se na další info-dobře, že máš cestu za sebou a ať se líbí.
Mony já nebyla teď dva dny v kaslíku…máme ho mimo barák na návsi
Zítra juknu, jestli už něco nepřišlo…je to týden…tak ještě čas…každopádně doufám, že nejpozději do pátku budu znát odpověď ![]()
Silvi držím pěsti
![]()
Holky omlouvám se, ale nějak mi to tady blbne a zpráva se odesílá několikrát ta stejná.
Ahojky holčiny chci se zeptat na vaše zkušenosti z lázněmi,musím být po laparce nebo je to i pokud se nepovede více pokusů IVF?a platí to pojištovna nebo pacient?a jsem tam sama nebo tam může být i přítel a stačí jen doporučení obvodáka nebo i gyndaře?moc otázek že?ale nevím kudy kam a moc děkuju za pomoc!!!pa Azy
Azalea, po laparce být nemusíš, procedury, základní ubytování a jídlo hradí pojišťovna a ty doplácíš poplatky a doplatky dle typu hotelu (za měsíc obvykle cca 4-10 000) a pojišťovna to hradí jen tobě, ale když si to někdo jiný plně uhradí, může tam být s tebou. Gyndař napíše doporučení a obvoďák na základě něj vystaví žádost.
Azaelo - přečti si začátek diskuse, tam je to všechno popsaný, kdo a kdy může do lázní. ![]()
Sylvi, držím pěsti, abys co nejdřívě věděla, že máš lázně odsouhlašeny…pak si musíme vyměnit telefonní číslo ![]()
Silvi.100 píše:
Ahoj holky,Myško těším se na další info-dobře, že máš cestu za sebou a ať se líbí.
Mony já nebyla teď dva dny v kaslíku…máme ho mimo barák na návsiZítra juknu, jestli už něco nepřišlo…je to týden…tak ještě čas…každopádně doufám, že nejpozději do pátku budu znát odpověď
Ahoj Šárko, jak dnes dopadla vstupní prohlídka? Byla už nějaká procedurka? Nesmutni, že máš na pokoji holčinu s jiným problémem, hlavní je abyste si rozumněli
Odkud přistupuješ na net? A šárko, jak jsi přijela do lázni, tak sis nástup vyřídila na recepci hotelu??
Krásné lázně a piš nám tu zprávičky, at jsme ještě více natěšené
![]()
myška000 píše:
Ahoj holky, moc všechny zdravím z lázní. Zatím se rozkoukávám, zítra jdu k dr. na vstupní prohlídku. Na pokoji jsem s holkou, která má jiné ženské problémy než já, tak mě to trochu mrzí. Myslela jsem, že rozeberu všechny starostino co se dá dělat. Jo a je tu dost zima, holky, co pojedete v září, snad si již berte i podzimní bundy a hodně teplé mikiny.
Jinak kdyby jel někdo do Adlera, tak je tu varná konvice a další elektronika kromě fénu a holícího strojku zakázána. Tak se mějte a budu informovat o dalších případných postřezích pro ty z vás, které jedou později.
Hoj holky,
tak stále nic nevím zatím…v po to bude 14 dní…pokud do té doby nic, zkusím tam zavolat ![]()
Silvi, kdybys to měla časově jako já, tak ti zítra příjde dopis ![]()
Silvi.100 píše:
Hoj holky,tak stále nic nevím zatím…v po to bude 14 dní…pokud do té doby nic, zkusím tam zavolat
Moni jooo
no doufám, že do konce týdne budu vědět jak jsem na tom…začínám se totiž čím dál víc těšit a nechci být zklamaná
![]()
Kdybys to měla časově jak já, přijde ti týden po návratu z lázní
Ale samozřejmě přeju co nejdřív ![]()
Ahojky, tak se hlásím opět z lázní. Včera jsem to vůbec nestíhala. Vstupní prohlídku jsem měla včera na 8:00 přímo u primáře. Za 15 minut nebylo co řešit. Ostatní holky ale byli na prohlídce skoro i hodinu, ale byli u jiných doktorů, tak nevím, jestli mě neodflákl. ![]()
S holčinou na pokoji je fajn.
Nett mám mobilní s sebou, ale dá se najít na chodbě wifi.Hned po příjezdu, když jsem našla svůj hotel, tak se mě ujala paní na recepci, vše vysvětlila, zaplatila poplatek, dala mi klíč. V den nástupu se pak musíte ještě hlásit u sestřiček, které vypíšou nemocenskou apod.
Jinak procedury jsou některé velmi zajimavé, ale ne bolestivé. Doporučuji přibalit knihu. ![]()
Musím se pomalu chystat na další proceduru - koupel perličková relax. ještě nevím co to bude přesně obnášet, ale název vypadá dobře.
Holky ahoojj a držte se!!!!!!!!!
Když knihy dojdou, dá se zajít do obstojně zásobené městské knihovny za poplatek 30 Kč/měsíc ![]()
Já byla na vstupní prohlídce 45 minut, ale protože jsem děsně zvědavá a furt jsem se na něco ptala ![]()
Hezky si to tam užij! ![]()
ahoj holky, tak musim rict,jak vas tak procitam, ze jste me uplne nakazily, resp.pomohly se rozhodnout a zacinam si vyrizovat lazne:). mam po 3IVF a 1× pokus o nativ, pricina neplodnosti neznama…
len ty si takova zkusena:), uz sem vycetla, ze nejvic doporucujes Isis a Pawlik, ale co treba Tri lilie? prijde mi to taky hezky. radsi si chci priplatit, ze neco hezciho, v tom rozpoctu co sme uz vyplazli za dosavadni lecbu se to myslim ztrati:(. tak moc dekuju za radu.
Barce, Pawlik + Isis doporučuji, protože jsem tam sama byla
Zázemí a stravování mají společné, jen Pawlik má 4* pokoje a Isis v budově vedle (propojené chodbou) 3*. Jako jejich hlavní výhodu oproti ostatním vidím stravování formou bufetu se širokým výběrem a taky neomezený vstup do Aquafora zdarma, to je navíc s hotelem propojeno krytou chodbou, v zimě s mokrou hlavou k nezaplacení. Nevýhodou je, že je to trošku stranou (pár set metrů) od ostatních a taky se primárně nespecializují na gynekologické potíže, takže k lékaři se chodí do Adlera nebo Belvederu přes park a na většinu procedur se taky dochází. Na druhu stranu dost procedur je v Císařských lázních, které jsou opět s hotelem spojeny podzemní chodbou.
Tři Lilie znám jen z doslechu, ale prý je to tam taky výborné. Je to víc v centru dění, takže docházkové vzdálenosti jsou o něco menší. Víc bohužel nevím, ale křivého slova jsem na ně neslyšela ![]()