Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
30.8.11 20:39

Ahoj holky,

Myško těším se na další info-dobře, že máš cestu za sebou a ať se líbí.

Mony já nebyla teď dva dny v kaslíku…máme ho mimo barák na návsi :mrgreen: Zítra juknu, jestli už něco nepřišlo…je to týden…tak ještě čas…každopádně doufám, že nejpozději do pátku budu znát odpověď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
30.8.11 20:58

Silvi držím pěsti :-) :-)

Holky omlouvám se, ale nějak mi to tady blbne a zpráva se odesílá několikrát ta stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
31.8.11 08:46

Ahojky holčiny chci se zeptat na vaše zkušenosti z lázněmi,musím být po laparce nebo je to i pokud se nepovede více pokusů IVF?a platí to pojištovna nebo pacient?a jsem tam sama nebo tam může být i přítel a stačí jen doporučení obvodáka nebo i gyndaře?moc otázek že?ale nevím kudy kam a moc děkuju za pomoc!!!pa Azy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
31.8.11 09:35

Azalea, po laparce být nemusíš, procedury, základní ubytování a jídlo hradí pojišťovna a ty doplácíš poplatky a doplatky dle typu hotelu (za měsíc obvykle cca 4-10 000) a pojišťovna to hradí jen tobě, ale když si to někdo jiný plně uhradí, může tam být s tebou. Gyndař napíše doporučení a obvoďák na základě něj vystaví žádost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
31.8.11 14:04

Azaelo - přečti si začátek diskuse, tam je to všechno popsaný, kdo a kdy může do lázní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
31.8.11 16:59

Sylvi, držím pěsti, abys co nejdřívě věděla, že máš lázně odsouhlašeny…pak si musíme vyměnit telefonní číslo :wink:

Silvi.100 píše:
Ahoj holky,

Myško těším se na další info-dobře, že máš cestu za sebou a ať se líbí.

Mony já nebyla teď dva dny v kaslíku…máme ho mimo barák na návsi :mrgreen: Zítra juknu, jestli už něco nepřišlo…je to týden…tak ještě čas…každopádně doufám, že nejpozději do pátku budu znát odpověď :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
31.8.11 17:02

Ahoj Šárko, jak dnes dopadla vstupní prohlídka? Byla už nějaká procedurka? Nesmutni, že máš na pokoji holčinu s jiným problémem, hlavní je abyste si rozumněli :wink: Odkud přistupuješ na net? A šárko, jak jsi přijela do lázni, tak sis nástup vyřídila na recepci hotelu??
Krásné lázně a piš nám tu zprávičky, at jsme ještě více natěšené :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myška000 píše:
Ahoj holky, moc všechny zdravím z lázní. Zatím se rozkoukávám, zítra jdu k dr. na vstupní prohlídku. Na pokoji jsem s holkou, která má jiné ženské problémy než já, tak mě to trochu mrzí. Myslela jsem, že rozeberu všechny starosti :lol: no co se dá dělat. Jo a je tu dost zima, holky, co pojedete v září, snad si již berte i podzimní bundy a hodně teplé mikiny. :-)
Jinak kdyby jel někdo do Adlera, tak je tu varná konvice a další elektronika kromě fénu a holícího strojku zakázána. Tak se mějte a budu informovat o dalších případných postřezích pro ty z vás, které jedou později.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
31.8.11 19:51

Hoj holky,

tak stále nic nevím zatím…v po to bude 14 dní…pokud do té doby nic, zkusím tam zavolat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
31.8.11 19:57

Silvi, kdybys to měla časově jako já, tak ti zítra příjde dopis :wink:

Silvi.100 píše:
Hoj holky,tak stále nic nevím zatím…v po to bude 14 dní…pokud do té doby nic, zkusím tam zavolat :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
31.8.11 20:03

Moni jooo :mrgreen: :palec: :palec: :palec: no doufám, že do konce týdne budu vědět jak jsem na tom…začínám se totiž čím dál víc těšit a nechci být zklamaná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 10:18

Kdybys to měla časově jak já, přijde ti týden po návratu z lázní :mrgreen: Ale samozřejmě přeju co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
1.9.11 11:36

Ahojky, tak se hlásím opět z lázní. Včera jsem to vůbec nestíhala. Vstupní prohlídku jsem měla včera na 8:00 přímo u primáře. Za 15 minut nebylo co řešit. Ostatní holky ale byli na prohlídce skoro i hodinu, ale byli u jiných doktorů, tak nevím, jestli mě neodflákl. :lol:
S holčinou na pokoji je fajn.
Nett mám mobilní s sebou, ale dá se najít na chodbě wifi.Hned po příjezdu, když jsem našla svůj hotel, tak se mě ujala paní na recepci, vše vysvětlila, zaplatila poplatek, dala mi klíč. V den nástupu se pak musíte ještě hlásit u sestřiček, které vypíšou nemocenskou apod.
Jinak procedury jsou některé velmi zajimavé, ale ne bolestivé. Doporučuji přibalit knihu. :lol:

Musím se pomalu chystat na další proceduru - koupel perličková relax. ještě nevím co to bude přesně obnášet, ale název vypadá dobře.
Holky ahoojj a držte se!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 11:39

Když knihy dojdou, dá se zajít do obstojně zásobené městské knihovny za poplatek 30 Kč/měsíc :-)

Já byla na vstupní prohlídce 45 minut, ale protože jsem děsně zvědavá a furt jsem se na něco ptala :-)

Hezky si to tam užij! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.9.11 14:44

ahoj holky, tak musim rict,jak vas tak procitam, ze jste me uplne nakazily, resp.pomohly se rozhodnout a zacinam si vyrizovat lazne:). mam po 3IVF a 1× pokus o nativ, pricina neplodnosti neznama…
len ty si takova zkusena:), uz sem vycetla, ze nejvic doporucujes Isis a Pawlik, ale co treba Tri lilie? prijde mi to taky hezky. radsi si chci priplatit, ze neco hezciho, v tom rozpoctu co sme uz vyplazli za dosavadni lecbu se to myslim ztrati:(. tak moc dekuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 14:56

Barce, Pawlik + Isis doporučuji, protože jsem tam sama byla :wink: Zázemí a stravování mají společné, jen Pawlik má 4* pokoje a Isis v budově vedle (propojené chodbou) 3*. Jako jejich hlavní výhodu oproti ostatním vidím stravování formou bufetu se širokým výběrem a taky neomezený vstup do Aquafora zdarma, to je navíc s hotelem propojeno krytou chodbou, v zimě s mokrou hlavou k nezaplacení. Nevýhodou je, že je to trošku stranou (pár set metrů) od ostatních a taky se primárně nespecializují na gynekologické potíže, takže k lékaři se chodí do Adlera nebo Belvederu přes park a na většinu procedur se taky dochází. Na druhu stranu dost procedur je v Císařských lázních, které jsou opět s hotelem spojeny podzemní chodbou.

Tři Lilie znám jen z doslechu, ale prý je to tam taky výborné. Je to víc v centru dění, takže docházkové vzdálenosti jsou o něco menší. Víc bohužel nevím, ale křivého slova jsem na ně neslyšela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí