Lečitel pred IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3161
11.1.10 19:35

Nicky tak to jsou same krasne zpravičky…maš fotečku prdolky? Hlavne,že je zdravej, blahopreju.
Tady jsou doktori super a ješte když jsi po IVF si na tebe davaji vetši pozor. Do prace se nevratim, delala jsem servirku a i když je tady zakaz koureni v lokalech se mi nazpatek nechce.
Budu muset jit k zubari, mam kaz a boli to, na netu jsem si četla ,že injekce nevadi plodu.
Jo a jestli jsi 13 tt tak maš termin porodu kdy?
Nechceš ji už dat metrik at vidime jak prcek roste. klikni na muj a zmen si data a obrazky…no jak chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.1.10 11:33

dekuju ulevilo se mi :-) fotku bohuzel nemam, byla jsem z toho mimo a pritel spechal, tak jsem se nezeptala. volala jsem a pry si ji musim vyzvednout osobne, protoze se plati 150 Kc, tak az tam zase budu mit cestu.
S metrikem mas pravdu, v profilu ho mam uz dlouho, tak jsem ho pridala i do podpisu. Mam tam ale data dle MS a ne podle utz. Mam termin dle MS 23.7. a dle utz 18.7., ale mozna se to jeste bude menit,nevim.
To je dobre ze jsi tam s doktory spokojena. kdyz mas fyzickou praci tak to se urcite nevracej, precijen bys toho musela hodne nachodit a i neco nosit, je dobre, ze jsi doma. Ja sedim v praci u pocitace, tak si rikam, ze to zvladnu, uvidim za 14 dni.
Se zubarem nemam v tehu zkusenost, ale kdyz jim to reknes ze jsi tehu, urcite udelaji jen to co muzou, tak drzim palce. a utz mas taky tento tyden, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
14.1.10 18:11

Tak jsem dnes byla u sveho gyndare na utz, prdolka je 9tt a ma 2,4 mm, srdičko jsem nevidela,ale maji nejaky stary utz,je to rozdil od toho co maji v Caru. Dal mi neschponenku na 2 mesice a za 14 dni se mam jit objednat na veliky utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.1.10 19:29

tak super, gratuluju :palec: navic je prcek proti MS napred jak vidim podle metriku a to je vzdycky dobry znameni, ze pekne prosperuje :-) To jeste nebudes mit ten screening za 14 dni, nebo to uz je ono?
Ja dnes volala na krev po screeningu a je vse negativni, takze taky dobra zprava. Z toho screeningu dostanes zpravu kde bude jak velke je riziko, ze prcek bude mit genetickou vadu, prvni faktor je vek a to jsem mela 1/410, a pak utz a krev to bud snizujou nebo zvysujou a ja mam finalni vysledek 1/ 6 800, takze navzdory veku bez problemu :-) tak pak budu drzet palec, aby ti to dopadlo stejne a neposilali te na odber plodove vody (myslim ze kdyz je 1/300 a min tak posilaji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
14.1.10 22:01

Jo asi to o čem pišeš budu mit za 2-3 tydny, tak doufam,že to bude taky v poradku. Super že maš mimčo zdravy a nemusiš na plodovku. Tak ted jdu akorat v pondeli na krev a potom čekani do toho streningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.1.10 11:27

uz mam fotku, tak prikladam. Rikali ze jak jsem hubena tak je vse krasne videt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.1.10 11:32

budu drzet palce. Tobe ta kalkulace zacne malym cislem kvuli veku (35 je 1/300 mi rikal dr, dal nevim), ale to jeste vubec nic neznamena, kdyz bude krev i utz ok tak se taky dostanes na dobre hodnoty a nebude nutna plodovka, nebo ti rikali, ze na ni te taky poslou? Ja se toho desila, asi bych nesla ani kdyby mi to doporucovali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
16.1.10 12:21

Krasna fotečka, ja mam na fotkach jen fliček. Ty jsi byla teda v 12tt na tom velikym utz? Ja se mam objednat za 2 tydny, ale to se mi zda brzo, segra byla až v 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.1.10 17:55

dekuju, taky uz brzy budes mit lepsi fotecky :-) taky se mi nezda jak jdes brzy, ja byla ve 13ctem tydnu, ale velikost plodu uz byla zacatek 14cteho tydne. Ty jsi tedka 10ty tak bys sla ve 12ctem, to uz je asi taky ok, myslim ze se to dela 12-13cty tyden.
Jak ti je, jeste te trapi nevolnosti nebo bolesti hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
17.1.10 19:10

Tkže když se mi piše treba 9 plus 1 tak to jsem 10tt?
Ja mam sem tam pocit na zvraceni, hlava boli porad, už jsem si zvykla s tim žit, sem tam me boli zada, jo a jsem takova bez nalady a unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.1.10 10:50

jojo, to znamena ze 9 tydnu mas uz za sebou a ted ti bezi 10ty tyden.
Bez nalady az depresivni jsem byla cely prvni trimestr, a protivna, ted je to uz lepsi. Ta unava se ale nezmenila, tu mam porad, a to skoro nic nedelam, jak jsem doma. Taky jsem mela cely prvni trimestr problem se zacpou a to uz je ted nastesti taky pryc, tak v necem je ten druhy trimestr lepsi, uz se taky brzy dockas.
Dnes se chystam na tu registraci do Motola, tak mi drz palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OliveOil
18.1.10 15:35

léčitel

Ahoj holky snažilky, ráda bych se podělila o zkušenost…mám po IVF, kvůli vysokému FSH nevyšlo. Lékař mi řekl, že mé tělo embryo pravděpodobně vypudí, právě kvůli tomu hormonu. :cry: Před týdnem jsem byla u mudra s čínskou medicinou a ten mi podle pohledu na jazyk řekl, že mám zablokovaný organismus a že i kdybych otěhotněla, dítě potratím…ovšem nevěděl o tom, co mi řekli v sanatoriu o FSH. Přišlo mi to zajímavé, trefil se v diagnoze, takže jsem se rozhodla, že budu jíst čínské bylinky. Máte některá zkušenost s alternativní medicinou?

• Citovat
  • Upravit
453
18.1.10 16:17

ahoj Olive, mrzi mi jak ti IV dopadlo. Vysoke FSH byla i moje diagnoza, a podivej na metrik, tak urcite sanci take mas :palec: jak vysoke to FSH mas?
zkus procist diskuzi https://www.emimino.cz/…a-ivf-34360/ najdes tam typ na prirodni medicinu, tak treba to pomuze..
delali ti reprodukcni blok, krevni test na protilatky? Ja teda doktor nejsem ale nezda se mi ze kvuli FSH bys mimco vypudila, spis se kvuli vysoke hladine snizuje cetnost ovulace a nejde to pak prirozene..
a co zkusit Mojzisovou, kdyz mas zablokovany organismus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.1.10 16:19

jo a staci cist stranu 4 te diskuse az 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
18.1.10 16:25

Nicky tak jsi se rozhodla pro motol? divny,že si musiš tak brzo vybrat porodnici…tak hodne štesti
Olive ja ti neporadim,ja jsem mela ivf kvuli šptnemu spermiografu,nic jineho nam nenašli. Urćite s bylinkama nic nezkaziš,ja bych do všeho aby se mi podarilo otehotnet, ja chodila k lečitelce,ale ona ti dava bioenergii.....me to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí