Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
13.12.09 19:02

Fragol, no jo, já jsem za ten prostor ráda a bydlet jinde než v Praze, tak jsem v pohodě.. ale já se především bez metra nehnu :-( no tak uvidíme.. prvních pár dní, co budou dvě děti to pojedeme vyzkoušet s manžou.. teda až bude moct i malá ven..

Mno první varianta byla Anetka.. pak Hanička (mně se líbí Anička, ale nemám ráda Andula a Ána a taky znám jednu, co ji nemám ráda, takže jsem hledala podobně tvarovatelná jména :-) ) No a manža souhlasil s oběma. A teď mě ještě napadla Magdalénka a říkala jsem, že to by se mi taky docela líbilo a najednou manža říká: No mně se Magdalénka ze všech těch jmen líbí nejvíc :-) tak uvidíme, jestli nás ještě něco nenapadne. ale aktuálně čekáme Madlenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.12.09 19:07

Teda holky tu MHD vám nezávidím. Já sjem ráda že jsme na malém městě a vše mám téměř po ruce a v dosahu kočárku. jen jsem zvědavá jak hnozík bude tapat vedle kočárku. On ujde hodně ale někdy se mu nechce a pa kse pěkně vzteká. Takže pokud to půjde ze začátku enbudem podnikat sami moc dlouhé procházky.
Holky já mám takové těhu splašené hormony-to je děs. Dnes jsem příteli předvedla takovou plačící scénu že ani nevím kde se to ve měn bere :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.12.09 19:26

Sylvii Anetka se mi taky líbila ale manželovi ne.Hanička se přiznám že se mi moc nelíbí.Ale Magdalenka je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
13.12.09 19:45

Všem Luciím, Luckám i Lucinkám vše nejlepší k svátku :kytka: :kytka: :kytka:

Sylvii Madlenka je fakt pěkná :palec: O Anetce jsem taky uvažovala, ale manželovi se moc nelíbila a tak jsem tajně doufala, že dopadne Ema :-P , no a Hana je bývalá manželka mého manžela, takže to ani náhodou :evil: :wink:

Lucilko s těmi hormony Tě chápu. Taky už se mi podařilo předvést „pěknou“ scénu :oops: Ono je dobré občas „upustit páru“. Určitě to mimču škodí míň, než když něco dusíme v sobě nebo já si to aspoň říkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.12.09 20:08

Ahojky holky,

Sylvii.. Madlenka je krásné jméno.. další z mého seznamu, co se mi líbí a neprošlo

ad kilečka…ja mám ted asi těch 11 a usoěšně mi roste dál prdel :(

dnes jsem dělala linecké…první plech uhořel, béééééé a půlka dalšího už je v bříškach. Se mi tak nechce péct. Ale ještě aspoň 2 druhy musím

Malá má už 2 den s 2denní nekakací přestávkou průjem. A hlavně skoro nic nepapá. Už nevím co sní dělat. Zítra musím koupit nějaké kapičky anebo pofrčíme k dr.

Jinakani já nejsem zbalená taky.
Já jsem tak hotová… ty 4 hodky na večírku bych už nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.12.09 20:21

ahojky „ledňačky“ :mavam:

se tu po hooodně dlouhé době zase ukazuju…tak nějak Vás dočítám 8-) …

koukám, že se nám to všem pěkně krátí :potlesk: :potlesk: …taky už tak „plašíte“?…já mám pořád pocit, že nemám nic nachystaný - což je z poloviny asi pravda :mavam:

teď aktuální téma jsou tady jména - no, my všem odpovídáme, že se prcek bude jmenovat RUDOLF :lol: …nejlepší je, že si nejsou jistí, jestli to myslíme vážně nebo si děláme srandu…nicméně to dotáhnu až „do konce“ a v porodnici bude mít nad postýlkou cedulku s Rudolfem :mrgreen: :mrgreen: …jinak s největší pravděpodobností to bude Honzík…

holky zatím se držte, přeji úspěšné kontroly, poklidný zbytek těhu a já se určo ještě ukážu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.12.09 20:24

Tak to mně se linecké extra povedlo. Zbytek letos peče mamka, byl u ní na víkend brácha a měli brigošku a dělali vše ze 3 dávek.
už jdu odpočívat, přeji pěkný večer.
Jinak mi přijde že už mám nachystané vše, jen jsem nervozní z thoo kdy to přijde-je to napínavé 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.12.09 21:01

Lucilko, vše nejlepší k svátku :kytka: . No jo no, ty hormony jsou jaksi nevyspytatelný. Také si někdy říkám, že už to přeháním, ale já to mám opačně. Já přestanu na manžela mluvit a vlastně nevím proč 8-o . Prostě si tak bezdůvodně trucuji.
Sylvii, Magdalénka je opravdu moc hezké jméno a je i takové miloučké :-P .
Fragolko, to jsem se pousmála, jak jsi psala, že než sbalíte vše co by se mohlo hodit a že se manžel na vše 2× zeptá :mrgreen: . Já jsem zvědavá jak to bude probíhat u nás, bůh ví, kolikrát se bude manžel ptát na vše možné mě :lol: .
Holky já mám takovou blbou otázku, ještě jsem nerodila, tak nevím :nevim: , až mi začnou ty pravidelný kontrakce, je možné se stihnout doma ještě oholit? Nebo je to scifi nápad a ty kontrakce už od začátku tak bolí, že to sama nezvládnu?
Jinak mých 17 kg nahoře je už asi pasé. Dnes jsem sežrala snad kilo cukrovi :zed: .
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.12.09 21:23

Sylvii, tak Magdalenka je super, taky bych ji brala :-) Třeba příště :wink:

Lucil, no jo, hormony jsou sviňa :wink: Nejhorší je, že já občas řvu, ani nevím proč, no :roll: Taky to s náma chlapi nemají občas jednoduché :think:

Iviqv, tak ať je malá brzo v pořádku :-) Hlavně, když pije, jídlo dožene…

Kubi, no, můj chlap měl před odjezdem do porodnice (s Davčou) tolik problémů - jako třeba, kde máme pařáček na bramborové knedlíky, do které tašky má dát drobnosti pro Věrku, kterou vezl k našim a tak. Já tenkrát fakt myslela, že ho zabiju. A když jsme konečně jeli do porodnice, tak zahnul ze zvyku do práce - tj. na opačnou stranu než je nemocnice a na poslední křižovatce před nemocnicí jsem se ho zeptala, jestli má foťák. Byl to jediný úkol, co měl :roll: Foťák ležel samo doma na krbu a my jeli zpět. Po příjezdu do porodnice se Davča narodil cca do 40 min. Měl štěstí, mohl se narodit jako pohrobek :mrgreen:
Už jsem tuhle story tady jednou ventilovala, tak ostatní prominou, že se opakuju :wink:

Nestresuj se tím, jestli se stihneš oholit :wink: Hele, v tu chvíli ti to bude jedno, jestli to zvládneš doma nebo to provede PA v porodnici :-) A moc záleží na tom, kdy a jak to přijde… Ale řekla bych, že se to zvládnout dá, já před porodem Ondry ještě stihla uvařit :-D

Příspěvek upraven 13.12.09 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.12.09 21:23

Luckám vše nej k svátku :kytka:

Za sebe Kubino mohu říct, že bych to časově stihla. Ale jako prvorodička, jsem se klepala jak ratlík…to by bylo krve :P

Napoly vítej znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.12.09 21:35

Lucilko vše nejlepší k svátku http://sirmi.borec.cz/kytka/68.gif

Sylvii Anetka i Magdalenka jsou krásný jména

Upečeno mám pět druhů a už asi další nebudu. A linecký se mi taky lehce přičmoudly.

Zítra jdu na KO, tak váhu nahlásím zítra. Doma váhu nemám. Ale určitě hodně poskočila, žeru totiž čokošku jako chleba.

Příspěvek upraven 13.12.09 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.12.09 21:40

Já to mám do porodky asi 15 minut autem, tašku zabalenou ještě nemám. Asi zítra se budu snažit, alespoň něco zabalit.
Já mám spíš problém, jestli volat skoro ex manžela. Nebo se domluvit s kamarády či si zavolat sanitku. . Stejně bude někdo muset pak ještě Honzíka vzít k mojí mámě. Mám to nějaký komplikovaný. Ještě o tom budu muset zapřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.12.09 23:03

Fragy tak jsem smíchem brečela :D. Jo chlapy… ale stihli jste to :)

Malá má dnes z břicha fotbalový hřiště. A to jsemměl jen jedno kafe

Mon holka mášto těžký… . Ale aspoň by se mohl postarat o malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
14.12.09 07:38

Nazdárek,

moc nebudu psát a dočítat , bo bych tu zmzla,už od pátku od večera nám nejede ten hloupej kotel. Přímotop nestačí, protože nic nevytopí, hned se strašně rozpálí a jak se vypne, tak je teplo pryč…no ve finále mám z toho zase rýmu a bolí mě v krku :cert: :cert: :cert:

vidím, že tady probíhá v plném proudu příprava na porod :wink: :-D

MOnana: jestli víš, že je na ex v tomto spoleh, tak ať přiloží „ruku k dílu“ :wink:

Fragi: to teda koukám, ještě uvařit 8-o :lol: , tak to je mazec :mrgreen: .

Kubino :musím taky naznat, že prasknutí plodovky mě rozhodilo natolik, že jsem se klepala od tý chvíle až do porodky a to fest… Ale stihla jsem si umýt vlasy, což jsem neskutečně ocenila, bo bych to pak dva tři dny po porodu ještě určo nedala a ty nemytý vlasy by mě vadily. Kupodivu při porodu nějak neutrpěly, kámoška říkala, že budu spocená až na … a ono prd a to jsem rodila v srpnu…
Jinak u nás nevyžadujou holení ani klystýr , jde se na do přírodně a je to super…

Letím zjistit, jestli Leonka v noci nezmrzla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
14.12.09 08:09

Kubi teda já věděla, že rodím cca od desíti večer.. ale to jsem se ještě strachovala, jestli poznám začátek a konec kontrakce.. bylo to takové neurčité. Hihi.. seděla jsem u PC a psala deníček.. až tak ve dvě začaly být kontrakce bolestivé.. a teprve pak jsem šla do vany, umyla si hlavu a oholila se.. to už nebylo zrovna příjemný, bolesti se stupňovaly a kontrakce už jsem fakt poznala :-) Ale do porodky jsme jeli až někdy po šestý :-)poněvadž já trotlik čekala na ty dvě hodini pravidelných kontrakcí po 5 minutách :-) a to jsme nějk přeskočili a najednou byly po dvou..taky to pak byl fofr :-) ale jsem ráda, že jsem většinu pročekala doma!!
Takže za mě: stihlo by se všechno..
Takže se pak dost směju, když v amerických filmech začne porod najednou šííílenou kontrakcí a křičící matku rychle odvážejí do porodky, kde se za chvilku narodí mimi… to se, řekla bych, moc nestává.. Už jen si přečíst pár porodů tady na emiminu.. maminky jsou doma ještě x hodin poté, co to začně.. :-)
Ale když třeba praskne voda a máš být do 2 hodin v porodnici… nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí