Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
3.8.17 08:30

@ZuzVal jako to máš 5dní dvanáctek zasebou? To není ani možné ne? já teda jednou měla 7 dní po sobě, ale to byl masakr :poblion: uvažuji, že asi od září půjdu na nemocenskou, už jsem celkem dost unavená a nezvládám domácnost i práci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
3.8.17 08:49

@Trixia tak oni tady na mě už dávno hodili spoustu práce která není ani moje a nejsou úplně fér a vím že je to „moc potěší“ až budu muset odejít…ale tak řeknu jim to tak měsíc předem než půjdu.-…a navíc další sílu budu taky muset najít já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
3.8.17 08:50

@Bety88 Pokud se necitíš dobře není co řešit…Pět po sobě nemám směny tady plánuji já, ale i tak 5 dvanáctek během týdne je dost a tyhle horka mi nepřidávají…jede se tu nonstop, já jako vedoucí mám jen ranní ale i tak..celý den zabitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
3.8.17 08:59

@ZuzVal soud,že máš taky celý ten měsíc dovolenou :lol: jinak bych tam nesla už ani omylem. Někdy je to peklo, co dovedou spolupracovníci a velení udělat, aby to těhotenství osladili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
3.8.17 10:01

@Trixia tak samozřejmě že si to rlůzně naplánuji abych tu už moc nebyla…ale vydělávat se musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.17 14:03

Ahoj, rada bych se k vam pridala. Dneska jsem 15+1tt. Co cekame nevim. Mimco si s nama hraje na schovavanou. Termin porodu mam 25.1.ale na 1 screeningu mi bylo receno termin porodu 23.1.Pan doktor rikal ze v nemocnici budou brat termin porodu 26.1.Beztak zalezi na mimcu kdy bude chtit jit mezi nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
4.8.17 14:14

@MaleVeseleSlunicko :think: mě říká, že tp je podle screeningu, nicméně jak rikas, je to orientační, ono se to počítá kvůli tomu, kdyz ms přijmou do péče porodnice do poradny a kdy by už bylo přenášeni moc. Dva dny nehrají až takovou roli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
4.8.17 15:55

@MaleVeseleSlunicko Den porodu se počítá podle toho co ti řeknou na prvním screeningu přesně jak říká Trixia :)…taky se mi to měnilo, ale pak je to tak že je to podle toho screeningu…gynekolog mi přímo řekl že to tak musí být i napsané v těhotenské průkazce kvli nemocnici u porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.17 17:00

Já mám zase termín podle ms 26.1. a podle screeningu 27.1. a doktorka mi napsala do průkazky 26.1. takže počítám stím dřívějším a moc to nehrotím kdyžtak si jeden den na prcka počkame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.8.17 18:43

Ahojky moc rada bych vstoupila do diskuze termín máme 26.1.:) je to naše první (teda první co došlo takto daleko ) meli jsme problémy přes 5 let jsme se lečily z neplodností prošli jsme několik pokusu ruzného oplodnení no a před 3 lety jsme o jedno přisly ve druhém měsíci vlivem chripky ted jsme už 16tt a jsme doma už od začátku na rizikovém jelikož jsem dva měsíce problila a byla i v nemocnici ted už konečne začínám přibirat :) první screening dopadl užasně jen teda pohlaví nebylo videt :) no další ultrazvuk máme až v záři tak snad už něco bude videt doktro říkal že máme akční miminko :) manžel chce kluka no já si hlavně přeju mít už prcka u sebe ale toužím po holčičce mamka i babička si myslí že to bude holka a já mam taky takovy pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.17 00:34

@Trixia @ZuzVal Ja mam v tehu prukazce psane termin porodu podle ultrazvuku 25.1.2018,po screeningu mi to gynegolozka neprepsala i kdyz si cetla zpravu z 1 screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
5.8.17 06:24

@MaleVeseleSlunicko když se to lysi o pár dnů, tak to nechávají být. Můj doktor na tom baziruje a tihle se rizcilo al že mám v ptikauce 16+1 kdyz jsem 15+6 a pak si všimnul že mám tp podle utz jinak,… :roll: no neprohlidne mě, ale taková kravina ho rozhodi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
5.8.17 13:40

Vite uz nektera pohlaví?
jibak terminy se mi taky lisi podle MS 22.1. podle ultrazvuku 26.1. ale doktorka mi to vysvětlila tak ze doslo dyl k oplodneni a ze se to stejne bude ridit podle miminka :srdce: uz aby bylo po vánocích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.17 23:26

@DDeniska Já pohlaví ještě nevím. V pondělí jsem byla na kontrole (14+4tt) a mimčo bylo otočené celé dule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.8.17 09:47

@1michaela1 @Trixia @MaleVeseleSlunicko No měš právě řekl doktor že u porodu se to pak řídí podle toho 1 screeningu…ale hlavně se to určuje podle toho jak miminko roste…každopadáně si myslím že ten den nebo dva nám nějak vadit nebudou..ono se to ustálí…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí