Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
26.1.14 13:14

Ahoj holky, já se k Vám ještě vetřu pokud nevadí, sice n poslední chvíli, ale budiž :mavam:
Termín mám 31.1. a stále se nic neděje..
Od pondeli od rana sem mela bolesti, ktere se zkracovali, tak sme odpoledne vyjeli do porodky. Otevrena na 4cm, cipek zadny, kontrakce po 2 minutach tak udelali monitor, klystyr a jdem rodit. Prevezli me na sal, protoze uz sem nemohla bolesti ani chodit, lehnu a bolesti odchazeli 8o. Tak stale monitor a kdyby byli bolesti tak se mam ozvat. Jeste mi zkusili dat jakesi cipky do zadku aby se otevrela posevni branka, ale nic.Tak mi dali kapacku oxytocinu, ze max.do pul hodky by meli znovu prijit kontrakce.Ale ono prd..neprisli ani ty nejmensi bolesti.Muj tam byl se mnou az do dvou do rana a pak jsme to vzdali. Bolesti zadne, unavena jak prase, od rana sem nic nejedla..Muj teda jel nakonec dom a me prevezli na predporodni pokoj kde sem se hodinu vyspala.Rano opet bez bolesti, ale porad otevrena na 4cm, vse pripraveno k porodu, jen ne a ne dojit ty bolesti.Tak me supli o patro niz na gynekologii, at lezim tam, kdyby nahodou bolesti dosli.No,ale oni nedosli, tak me nakonec poslali domu. Chtela jsem to vyvolat, ale rekli mi, ze maly jeste ma cas do terminu a pockame, az se to rozjede samo.Tak jsem doma a cekame a cekame :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.1.14 13:19

Me vytvory :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.1.14 13:27

@Jennýsek ahojky ja mam ten sam termin ale na jine dizkuzi jsme si to uz psaly myslim ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.1.14 13:30

@Jennýsek jinak to co jsi psala slysim teda poprve to ten tvuj mrnouz uz nemohl vylest kdyz uz jsi tam stravila takovou dobu a ty vsechny procedury :-D.ale je to zvlastni ze to tak preslo asi se mu nechce a komu jo do te zimy.ja co byla na predesle kontrole tak mi mudr rikala ze se ma prst otevrena a pry jestli mam nejake bolesti a ja ze ani ne. nevim jestli vubec to co mam sou poslicci :-)).boli bricho jako pri MS a pritom ztvrdne brisko ale bolesti v pohode uz to ani nevnimam jinak nic vyrazneho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
26.1.14 14:02
@Kacatko83 píše:
@Jennýsek jinak to co jsi psala slysim teda poprve to ten tvuj mrnouz uz nemohl vylest kdyz uz jsi tam stravila takovou dobu a ty vsechny procedury :-D.ale je to zvlastni ze to tak preslo asi se mu nechce a komu jo do te zimy.ja co byla na predesle kontrole tak mi mudr rikala ze se ma prst otevrena a pry jestli mam nejake bolesti a ja ze ani ne. nevim jestli vubec to co mam sou poslicci :-)).boli bricho jako pri MS a pritom ztvrdne brisko ale bolesti v pohode uz to ani nevnimam jinak nic vyrazneho :nevim:

Já mám bolesti taky pořád, hlavně mě to chytá večer, tak si vždycky myslím, že už je to ono, ale já to vždy zaspím :lol:
Jinak taky mi to už leze na palici :roll: už bych ho nejradši vyplcla..sem říkala, že snad budu skákat přes švihadlo, abych ho vytřepala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.1.14 14:12

@Jennýsek je to uz strasne zdlouhave vid.ja bych to nekdy chtela mit uz za sebou a nekdy jsem rada.ze tomu tak nemi se bojim.:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
26.1.14 15:01

@Kacatko83 Tak to já si říkám taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.1.14 14:10

@neknubinek Gratulace k Emmičce. Přejeme mooc zdravíčka :kytka: opatrujte se holčinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.1.14 14:12

@Jennýsek Ahoooj, no to máš teda divoké. Takto otevřená a mimčovi se nece :-) držíme moooc palušky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.1.14 14:14

@Kacatko83 Nedělej chutě :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
27.1.14 14:34
@adelka87 píše:
@Jennýsek Ahoooj, no to máš teda divoké. Takto otevřená a mimčovi se nece :-) držíme moooc palušky :palec:

No snad vyleze každým dnem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
27.1.14 14:46

@adelka87 dala by sis vid :-)
a jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
27.1.14 14:48

Ahoj holky tak vcera se kamaradce narodil chlapecek a ja porad nic :mrgreen:.za tri hodky ho mela venku a to rodila poprve takze rychlovka.ale rikala ze ji ani nestihly dat epi a tak trochu hysercila ale siti bry bolelo jak cert ale ma to konecne za sebou.taky bych chtela mit tak rychly porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
27.1.14 15:18

@Kacatko83 To nejsi sama, já už ho chci taky vyplcnout :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.1.14 08:26

@neknubinek ahojky ;) moc gratuluju k Emmičce - je to kus ženský… My měly skoro o kilo míň ;) koukám, že nechávají chodit každou rodičku, já měla chodit hodinu, ale nemohla jsem. Jaký jsem měla bolesti, tak jsem jen seděla :) moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí