Poradna duly
Jana Čurdová
@emys ahojky
jj děkuju.. no jo je to jedlík včera jsme byly u paní doktorky tak nás moc chválila:)) jsme teda trošku živější, ale to prý není na škodu. Tak jsem ráda, že je zatím všechno ok. A jak se daří Vám? Já jsem tu první noc doma vůbec nezvládla.. hrozně mě to mrzí ale prostě to bylo hrozně těžký malá se přejedla a bolelo jí bříško. Hrozně plakala. A já s ní.. Ale pak jsem se uklidnila a už jsem v pohodě. Ale vždycky když začne brečet tak mi to rve srdce..
Musím se srovnat. Ty hormony semnou dělají opravdu moc. ![]()
@neknubinek Jo živější miminko je fajn, ale unavená maminka zase tak fajn není
, ale to se vše srovná. My se máme moc dobře. Máme taky jedlici takže by chtěla pořád papat. Jsem zvědavá kolik přibrala. Ale to se dozvím zřejmě až zítra. Jdeme do poradny k paní doktorce. Taky jsi měla pořádnou macandu Ti povím
Vím o čem mluvím, malá měla 4040 g takže ty sis taky musela užít porod
ale už to máme za sebou. Hormony jsou šílené. Já si myslím, že ty moje se už srovnaly. Nejhorší byly ty první dny, možná 1 týden. Teď je to už o hooodně lepší. No a to počkej až začne malá s tebou cvičit. A jak začne zkoušet co si může dovolit. No to potom uvidíš. My máme šílenou herečku, takže bych Ti mohla povyprávět
Tak držím moc palušky a nebooj hormonky se uklidní a vše se dá do pořádku.
@Kacatko83 píše:
@neknubinek me se dari porad stejne porad 2v1![]()
nápodobně ![]()
@Jennýsek my se snad nedockame ze.ja byla jeste v lekarne dneska.pro par veci. holky co cekaji v unoru uz rodi a my.nic
@Kacatko83 Nebooojte kočindy, taky to na Vás příjde
a bude to brzy. Moc Vám držím palušky a myslím na Vás, ať to máte rychlé a bez problémů.
@Kacatko83 píše:
@Jennýsek my se snad nedockame ze.ja byla jeste v lekarne dneska.pro par veci. holky co cekaji v unoru uz rodi a my.nic
Ráno sem myslela, že už pojedu, dala sem vanu a ono to přešlo ![]()
Odpoledne byl sex, teď sem si dala sklenku vína, po které se mi chce akorád tak spát..já nevím
na mě to všechno působí opačně než by mělo
Večer půjdem ještě na procházku, tak uvidíme ![]()
@Jennýsek vis kdyz prcci nechcou ven tak. muzes sexit pit vinko davat vany prochazky uklid a nehne to s nima.
@Kacatko83 Vzpomínám na porod, ale né na tu bolest. To prostě zapomeneš, teď jen vím, že ty kontrakce bolely jak sviňa ale přesnou bolest prostě nevím. Jako by to byl nějaký sen
a to je fajn. Porod sice nebyl bez komplikací, ale i tak prostě na to zapomeneš hned. To tlačení není tak hrozné. Aspoň mě to bolelo méně než ty kontrakce
Jojo @Jennýsek se snaží, ale pokud mimi nece, tak prostě nece. ![]()
@adelka87 píše:
@Kacatko83 Vzpomínám na porod, ale né na tu bolest. To prostě zapomeneš, teď jen vím, že ty kontrakce bolely jak sviňa ale přesnou bolest prostě nevím. Jako by to byl nějaký sena to je fajn. Porod sice nebyl bez komplikací, ale i tak prostě na to zapomeneš hned. To tlačení není tak hrozné. Aspoň mě to bolelo méně než ty kontrakce
Jojo @Jennýsek se snaží, ale pokud mimi nece, tak prostě nece.
Nechce se mu lumpovi jednomu ![]()
@adelka87 ja si pamatuji jak si popisovala porod. a bylo me te lito ale pravda jak.je mimi venki tak na to vse zapomenes.
@Jennýsek jsem zvedava kdo z nas bude. prvni nakonec
.
na diskuzi termin porodu unor se rodi a rodi a my nic
@adelka87 píše:
@Kacatko83 @Jennýsek holky vy budete to nejlepší nakonec![]()
![]()
Safra už aby to bylo..už mě to nebaví
zítra jdu na kontrolu a v pátek mám termín, tak uvidím co mi poví ![]()