Poradna duly
Jana Čurdová
@lovenik já chodila předtím, ale od 25 tt trpím na záněty takže nemůžu ![]()
No já jsem na neschopence už od července… ale jen kvůli zaměstnání, kde mi doktor řekl, že tuhle práci dělat nemám.. a docela se mi to hodilo i kvůli škole.. že jsem jí v klidu dokončila.. mno já mám jít na mateřskou ted 6.12 ale jelikož mi to nevyšlo o pár dní tak zůstávám na nemocenský do šesti nedělí.. ![]()
@adelka87 to můžeme závidět tak @lovenik já mám totiž 13 kg taky nahoře, ale ted se mi o nák zastavilo a už tolik nepřibírám a mám pocit že jím pořád stejně…
@neknubinek no mě to bříško zase porostlo… už si opravdu připadám jako tank ![]()
@adelka87 mno já ho měla pořád takový malý spíš mi to šlo do zadku, ale teď se rve do předu ![]()
@martina91 Přesně tak jak píše danaa. Co to na tu tvojí kamarádku ten zaměstnavatel zkouší??? Hlavně ať nic nepodepisuje.
@neknubinek no já se ze začátku oplácala mírně celá a teď mi to jde jen do bříška
mega bachořisko mám
když už mi dneska řekne sousedka, jééé vy jste ale kulaťoučká tak to je už co říct ![]()
@lovenik @adelka87 @neknubinek Já mám termín 2.1. nejdřív jsem byla zaregistrovaná u Apolináře ale nakonec budu rodit na Mělníku. Mám to tady přes ulici, tak si říkám že to tam dojdu až to na mě přijde ![]()
Jinak já už mám taky 13Kg nahoře a teď mám hrozný chutě ![]()
Tak snad to nepoleze moc nahoru
Jinak holky máte už vše nachystané??? Taky vás miminka tak kopou??? Ten můj malej prcek zane ráno když manželovi zazvoní budík a končí až když večer usnu a to už nevnímám. ![]()
@adelka87 mno to mě to říká pořád přítelova babička ona má asi 150 cm a je jak drobek a pořád mi říká jak sem přibrala a to mám 178 cm.. tak to mě vždycky dostane… a to maminky oproti mě mají mnohem větší bříška
@Vejunka1 na Mělníku je dobrá porodnice…
no nachystanou mám tašku takový ty základní věci.. a mimísek kope už dost… přítel jí včera poslouchal a kopla ho do ucha
asi se jí to nelíbilo ![]()
No holčinky mě malá už tolik nekope. Myslím si, že zase povyrostla a nemá místo. Před pár dny ještě kopala hodně, ale teď je klidná, jen se tam mírně vlní.
@adelka87 mno ale pak tě kope tam kam tě to bolí..
a co spánek? s tím jsem měla trošku problém tak před měsícem, ale už si tělo zvyklo a ten bok mi vyhovuje..
@neknubinek na spánek se mě ani neptejte. Ještě jsem nevěděla, že jsem těhu a už jsem špatně spala ten měsíc co jsem to ještě nevěděla a od té doby co to vím, nespím. Můj denní spánek činí asi max. 4 hod. spánku denně. ![]()